Jysk lasivitriini Lifie olohuone vitriini

Vitriinivaihtoehtojen vertailua

Heissan!

Kuten kerroinkin aiemmin niin olen kovasti miettinyt meille lasivitriiniä ruokapöydän takaseinälle. Ryhdyinkin toden teolla toimiin asian eteen, mutta nyt en osaa päättää mikä vaihtoehto olisi paras. Olen näiden kolmen Jyskin vitriinin välillä ja kaipaisinkin nyt teidän apuanne valintaan 🙂

Kaikissa vaihtoehdoissa on riittävästi säilytystilaa ja kooltaan sopivat seinämälle hyvin.

Minkä näistä siis näkisitte sopivan meille parhaiten? 

Vaihtoehto nro 1

 

Tämän kohdalta mietin tuota ruskeaa väriä? Onko turhan tumma? En ole varma tykkäänkö vetimistä, mutta nehän voi kyllä vaihtaa 😉 Muuten on tyylikäs ja näyttävän näköinen.

Mitat: L101 x K190 x S47 cm

Vaihtoehto nro 2 

Kaunis ja ajaton vaihtoehto, mutta onko liian simppeli? Lasihyllyistä tykkään kovasti!

Tämä on korkeudeltaan matalin 180cm

Mitat:  L96 x K180 x S45 cm

Vaihtoehto nro 3 

Rakastuin noihin ristikoihin, mutta eihän ole liian romanttinen? Lasihyllyt tässäkin mallissa plussaa!

Tämä on tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoni, mutta väri ei ole puhtaanvalkoinen vaan enemmänkin kerman värinen. Meillä kun on kaikki valkoista, joten pelkään, että erottuisi eri valkoisena tosi selvästi. Tämän kohdalta mietin jopa vitriinin maalauttamista jolloin olisi täydellinen meille?

L100 x K185 x S45 cm

Otan enemmän kuin mielelläni mielipiteenne vastaan 🙂 

Terkuin,
– Marjut –

Pian pääsen paljastamaan teille olohuoneemme upeaakin upeammat uutuudet 😉

6 Comments
Previous Post
17.1.2017
Next Post
17.1.2017

6 Comments

 • Anonyymi

  Näen vaihtoehdon numero 2 teillä. Tykkään myös lasihyllyistä ja jos tässä vaihtoehdossa vetimet häiritsevät on ne helppo vaihtaa toisiin nuppivetimiin. Ykkönen on minustakin liian raskas ja kolmosessa häiritsevät ristikot.

  Jysk on kyllä kiinnostava kauppa! Valtaosa meidän irtokalusteista on hankittu sieltä ja pidän hintalaatusuhdetta hyvänä suurimmassa osassa hankitojamme.

  Tiina

 • Jasmin Fanny

  3 on hienoin ja uskon että sopii tyyliltään parhaiten tarkoitukseen 🙂 jos väri vaan ei ole ongelma. Ristikot ovat upeat eivät liian romanttiset. Romanttisuus riippuu vitriinin sisällöstä

 • Anonyymi

  Tuo viimeinen on paras, mutta olen kyllä samaa mieltä, että ehkä puhtaanvalkoiseksi maalattuna 🙂 Ja jos satut löytää sen unelmien pöydän niin siinä mallikuvassa oli ainakin ristijalka, niin toistuis kivasti kuvio 😉 Kivaa kevään alkua 🙂
  -Jenni-

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi! Käyhän kurkkaamassa uusimmasta postauksesta mihin vitriiniin päädyin 😉 Jyskistä löytää kyllä aina kaikkea ihanaa ja juurikin hinta-laatusuhde toimii!

 • Marjut

  Joko kävit lukemassa mihin vitriiniin päädyin? 😉 Itse pidän kovasti juurikin noista ristikoista ja toivon todella, että pöytä joskus meille kotiutuu! Aurinkoista kevättä 🙂

 • Marjut

  Olen samaa mieltä! Joko kurkkasit uusimman postauksen 😉

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Today we had Minea 's 2-years birthday party with Unicorn theme 🦄💖 What a lovely day & guests 😍 Now time to sleep♡ Have a lovely evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthday #birthdaygirl #Unicorn #party #babygirl #family
 • Kaupallisessa yhteistyössä @kauppakeskusjumbo kanssa + ARVONTA 100 € lahjakorttiin || Meidän perheen lemppari #kauppakeskusjumbo sijaitsee alle 10 minuutin päässä meistä ja siellä tulee käytyä viikoittain! Sieltä löytyy huikean laaja valikoima muotiliikkeitä saman katon alta 👗👢 Onko sulla omaa lemppari kauppakeskusta? Vieläkö syksyn hankintoja on tekemättä? Tägää alle sun shoppailukaveri ja oot mukana 100 euron Jumbon kauppakeskuslahjakortin arvonnassa (eri kavereilla voit osallistua useamman kerran ) ♡ ( Linkki kilpailun sääntöihin http://vlt.me/saannot ) Arvonta päättyy 24.10.18 #jumbonfashionweek .
.
.
.
.
.
.
#vila #veromoda #only # kaupallinenyhteistyö
 • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
 • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
 • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
 • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto

Follow Me!