Duro Cornelia jotex Lifie makuuhuone remontti sisustus sängynpääty tapetti Tapettitaivas yhteistyö

Makuuhuoneen uudistus on valmis!

Huomenta ja oikein ihanaa Ystävänpäivää <3

Palataan tänään vielä myöhemmin toisella postauksella itse Ystävänpäivään 😉

Mutta sitä ennen pääsette kurkkaamaan miltä meidän uudistettu makuuhuoneemme näyttää.  Makuuhuone on kaivannut lämpöä osakseen ja ajattelin, että sitä toisi päätyseinän tapetointi. Toki valkoiset seinät ovat neutraalit, mutta tietyllä tapaa koleat ja kylmät. Tapetit luo tunnelmaa ja kodikkuutta ihan hetkessä.

Kaikkihan lähti aikoinaan Hyvinkään asuntomessuilta, jonka yhden messukohteen makuuhuoneessa näin kauniin tapetin. Tapetin, jossa oli kaunis hohtava pinta ja ornamentti kuvio.

Tämä upea Duron Cornelia tapetti löytyi laajan tapettivalikoiman omaavasta Tapettitaivaasta*.

Nimensäkin mukaisesti heidän valikoimistaan löytyy ihan valtavasti erilaisia tapetti vaihtoehtoja tai vaihtoehtoisesti voi myös itse suunnitella mieleisensä. Kurkkasin myös heidän sivuillaan olevaa ”Inspiroidu”-kansiota tapettia etsiessä, mutta päätös oli selvä 🙂 Tätä kyseistä tapettia olen ihaillut jo vuosia ja nyt vihdoin se pääsi seinällemme. Tapettitaivaan sivuilta löytyy kätevä laskuri, jonka avulla näkee helposti paljonko tapettia tapetoitavaan seinään tarvitaan. Vähän jännäsin ehtiikö tapetti tulla juuri tuoksi viikonlopuksi kun J:n vanhemmat meillä olivat. Meistä kun kummallakaan, kun ei ollut aiempaa kokemusta tapetoinnista. Tapettitaivaan toimitus oli kuitenkin niin nopea, että rullat olivat meillä parissa päivässä. Urakka aloitettiinkin heti ensimmäisenä päivänä, kun meille tulivat 🙂

Meidän makuuhuoneessahan on viistokatto, joten se toi hieman haastetta tapetin laittoon. Onneksi tosiaan meillä oli apuna J:n isä, joka on ihan pro tapetointihommissa 😀 Täytyy kyllä myöntää, ettei itse tarvinnut koko tapettiin edes koskea vaan miehet hoitivat homman kahdestaan 😀 Vanhaa tapettia ei ollut eikä maalipintaa tarvinnut käsitellä ennen tapetoinnin aloittamista. Tämä tapetin asennuksessa täytyi ottaa huomioon tasakohdistus kuvioinnin takia. Työ vaati tarkkuutta, mutta oli kuulemma helpompi kuin olettivat. Liisteri levitettiin suoraan seinään ja tapetti asetellaan siihen.

Seinän koon mukaan laskettuna meidän tarpeemme oli kolme rullaa tapettia.

Sitä jäikin pätkä yli, vaikka wc:n seinään laitettavaksi 🙂 Aikaa heillä meni 3,5 tuntia ja valmista tulikin todella nopsaa. Kiitos vielä teille M ja J 😉

Myös vanha sängynpäätymme sai väistyä uuden tieltä. Pidin kyllä vanhasta päädystä, mutta se jotenkin ”hallitsi” huonetta liikaa minun makuuni. Vanha pääty ehti olla hetken aikaa tapetin ollessa seinällä ja tummanharmaa pääty näytti hieman liian raskaalta yhdistettynä tuohon tapettiin. Halusin, että huoneen yleisilme on raikas ja ilmava. Ja erityisesti, että tuo superhieno tapetti pääsee oikeuksiinsa ja tämän keinonahkaisen Jotexin sängynpäädyn avulla se onnistui. Nyt pääty sulautuu seinään ja muuhun sisustukseen just täydellisesti. Pääty on täysin valkoinen, mutta tapetin hohtava pinta hieman sävyttää sen kauniin vaalean harmahtavaksi/beigeksi.

Myös kattovalaisin vaihdettiin vierashuoneesta tänne. Se onkin sopivan siro eikä vie huomiota itseensä. Aiempi Ikean paperivalaisin oli ehkä jossain määrin hutiostos eikä missään tapauksessa olisi sopinut huoneeseen enää.

Siirsin Minean pinnasängyn kuvauksen ajaksi olohuoneen puolelle, jotta pääsitte näkemään huoneen kokonaisuudessaan. Tarkoitus onkin hankkia Minskulle pienempi pinnis, jotta makuuhuoneessa olisi hieman enemmän tilaa käydä vaatekaapeilla.

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat!

Lopputulokseen olen hurjan tyytyväinen <3 

Tapetti on myös J:n mieleen, vaikka ei ihan aluksi sille lämmennyt 🙂

Tapetti hohtaa todella kauniisti ja vaikka kuvio on iso ei se hyppää silmille. Makuuhuoneeseemme saatiin näin ripaus glamouria ja luksusta. Tekstiilit pehmentävät osaltaan ilmettä ja kokonaisuus on kutsuva ja tunnelmallinen. En halunnut laittaa tauluja enään päädyn päälle vaan ne saivat uudet paikat ruokailutilasta ja eteisestä.

Mitäs pidätte uudesta ilmeestä? 

Löytyykö sieltä muilta vastaavaa tapettia?

*yhteistyössä Tapettitaivas

– Marjut –

 

14 Comments
Previous Post
14.2.2017
Next Post
14.2.2017

14 Comments

 • ChandelierHome

  Kaunis huone! Näyttää tapetti samalle kun Pellavaa ja Pastellia Annikan makuuhuoneessa? 🙂

 • Marjut

  Kiitos <3 Juu on sama ja oon hänenkin upeassa makuuhuoneessa tätä himoitsemaani tapetttia kuolannut! 😉

 • Aila

  Ihana sängynpääty:) jos sen tilaa,saako siihen kotiin kuljetuksen?

 • Pellavaajapastellia

  Yllätyin ensin että laitoit saman tapetin kuin mulla on, mutta sitten ajattelin että sehän on vain ihana asia että meillä on niin sama maku♡ Todella kaunis ja ihana tyyli sinulla♡

 • Anonyymi

  Asutteko vuokralla?jos näin on niin mitä järkeä on tapetoida toisten seiniä.

 • Marjut

  Kiitos <3 Olenkin sinulta myös tuota tapettia kuolannut 😉 Tyylimme kohtaa kyllä ihan täydellisesti <3

 • Marjut

  Kiitos 🙂 Kyllä saa! Minäkin otin loppupeleissä kuljetuksen (19€), kun en saanut isompaa autoa lainaan!

 • Marjut

  Asutaan kyllä ja tämä koko rivitaloyhtiö on erään yrityksen vuokraama. Ei siis yksityisen ihmisen omistama ja näin ollen onkin tosi kiva, että saamme laittaa asuntoa meidän näköiseksi pienellä pintarempalla 🙂

 • satu

  Todella kaunis tapetti ja upea sängynpääty , tykkään. Edelliseen kommenttin täytyy kyllä kommentoida, että olipa moukkamainen kysymys , asutteko vuokralla. Itsekin asutaan vuokralla eikä se tarkoita ettei halua sisustaa ja laittaa kotia kauniiksi ja oman näköiseksi. En minä ainakaan ajattele niin, että nämä on jonkun muun seinät vaan se on kotini jossa tällä hetkellä asumme ja haluamme sen viihtyisän näköiseksi. Ja ihan luvan kanssa olemme saaneet laittaa asuntoa.

 • Anonyymi

  Upea ja kaunis makuuhuone.
  Yhdyn Sadun kommenttiin tässä vuokra-asunnon sisustamisessa, onhan vuokralla asuminen samanlaista asumista/elämistä kuin vaikka omistusasunossa. Minulle itselleni on todella tärkeää tehdä kodista omannäköinen ja kodikas, oli se sitten itseni, pankin tai jonkun muun omistama.
  Mielestäni varsinkin Suomen kaltaisessa maassa, jossa iso osa vuodesta vietetään sisätiloissa, olisi tärkeää panostaa juuri kotiin ja sen sisustamiseen.
  -A

 • Marjut

  Kiitos paljon <3 Toki ymmärrän tilanteen silloin, jos asunto vuokrataan vain lyhyeksi ajaksi eikä silloin toivota tehtävän muutoksia pintoihin. Toki aina voi myös sopia, että saa maalata kunhan on takaisin saman värinen poismuuttaessa 🙂 Tapettikin on nykyään niin helppo tarvittaessa poistaa!

 • Marjut

  Kiitos kommentistasi <3 Olen kyllä ihan samaa mieltä kanssasi! Juurikin tuo sisällä oleminen pitkän talven aikana on hyvä pointti ja lisää tarvetta saada koti omannäköiseksi 🙂

 • Johanna Haikonen

  Hei. Todella kaunis tapetti 😊 Haluaisin vielä kysyä kun tuota tapettia myydään muutamalla eri värillä. Niin onko tämä teidän beigellä vai hopean harmaa pohjalla? Ja ornamenttikö on valkoinen?

  • Marjut

   Kiitos sinulle! Itse ehdin jo tapettiin kyllästymään ja meiltä löytyy nyt mikrosementtiseinä tuon tapetin tilalta. Mutta siis kyseessä on hopeinen pohja ja valkoisia ornamentteja. Tapettitaivas ainakin myy ja heiltä voi vielä varmistaa mikä on sama kuin meillä 🙂 Mukavia tapetointihetkiä 🙂

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!