Lifie perhe tyyli vauva

Meidän iso pieni neiti

Minea täyttää tänään jo neljä kuukautta <3

Aika on sinänsä lyhyt ja mennyt nopeasti, mutta kuitenkin tunnen hänen olleen kanssamme aina. Pysähdyn välillä häntä katselemaan ja nipistän itseäni ”Onko hän tosiaan siinä?  <3”

Meidän pienestä neidistä on kasvanut iso tyttö, joka osaa jo kääntyä selältä mahalleen. Laitat hänet selälleen maahan ja muutama sekunti niin hän on jo kääntynyt 🙂 Hän myös koko ajan punkaa itseään istumaan eikä ainakaan sylissä ns. vauva-asennot enään miellytä yhtään. Tuntuu, että hän on kovin varhaisessa vaiheessa jo nämä oppinut. Mahalleen ollessa hänellä jalat vain potkii ilmaa ja kovasti yrittää liikkumaan päästä.

Meillä oli tänään 4 kk neuvolakäynti lääkärille. Painoa oli tullut viime kerrasta reilut 700g ja nyt paino on 6,7kg. Pituutta Minealla on jo 63cm. Hän kulkee kasvun suhteen hyvillä käyrillä ja sainkin onneksi luvan jatkaa täysimettämistä 6 kk asti. Maistelunhan voisi aloittaa jo tässä vaiheessa, mutta koen meille tärkeäksi jatkaa täysimetyksellä edelleen, alun imetys haasteiden vuoksi. Ja varsinkin, kun maitoa riittää ja painoa tulee hyvin. En kuitenkaan näe itseäni taaperoimettäjänä vaan olen ajatellut imettää ensimmäisen vuoden ajan, jos vain maitoa riittää. Tietysti voi käydä myös niin, että Minsku itse lopettaa rintasyömisen. Korviketta ei ole tarvinnut antaa ja siitä olen iloinen. En tarkoita sitä, että se olisi huono asia vaan itselläni oli tavoitteenaa onnistua imettämisessä, kun alussa olin jo valmis lyömään hanskat tiskiin asian suhteen. Pääasia tietenkin on, että vauva saa tarvitsemansa ravinnon oli se sitten rinnasta tai korvikkeena <3

Minea on lääkärin mukaan kehittynyt motorisesti hyvin, josta kääntyily ja istuminen kertovat.

Hän saattaa myös hyvinkin aikasessa vaiheessa lähteä liikkeelle.

Jäämme innolla seuraamaan mikä oppi hänelle tulee seuraavaksi 🙂

Kävimme viime viikolla ystäväni kanssa kiertämässä kirppareita ja siltä reissulta löysinkin tämän ihanan vaaleanpunaisen takin ja nämä farkkulegginsit 🙂

Molemmissa on onneksi vielä hyvin kasvuvaraa. Löysin kirpparilta myös yökkärin, uimapuvun ja mekon. Nämä söpöt kengät on H&M:sta ja pipo Zarasta.

Ihana pieni söpöliinimme <3

Haluaisitteko te nähdä enemmän Minean pukeutumistyyliä? 

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
6.2.2017
Next Post
6.2.2017

2 Comments

 • Anonyymi

  Kiva kun kerrot välillä pikkuisestakin 🙂

 • Marjut

  Hänestä voisi postailla vaikka joka päivä <3 Kiva kuulla, että myös Minean kuulumiset kiinnostaa teitä 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
 • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?
 • Rainy evening ❤️🎬 Täällä on satanut melkein koko päivän, joten saunan jälkeen parasta on käpertyä vilttiin, laittaa karkit kulhoon & leffa pyörimään ❣️ Mites siellä on iltaa vietetty?

Ps. Nyt odotan et @seppapete nukuttaa vikan valveilla olevan neidin ja sit kahden keskeinen leffailta starttaa🥰 Ihanaa iltaa!

Seuraa minua!