alennuskoodi Lapuan Kankurit Lifie mohair torkkupeitto yhteistyö

Mohair torkkupeitto + alekoodi

Kivaa torstai-iltaa!

Pähkäilin aiemmin kolmen yhtä upean torkkupeiton välillä ja kysyin teidänkin mielipidettä valintaani. Torkkupeittojen pehmeyttä- postauksessa esittelin yhteistyössä Lapuan Kankureiden kanssa kolme kaunista vaihtoehtoa heidän valikoimastaan.

Mietin pitkään minkä peiton meille valitsen ja päädyin lopulta tähän Saaga Uni malliston hempeän roosaan torkkupeittoon. Suurin osa teistäkin olisi tämän vaihtoehdon meille valinnut. Kiitos vielä kommenteistanne <3 Täydellisen pehmeä mohair on ihanan tuntoinen ja miellyttävä ihoa vasten. Roosa väri antaa kivaa piristystä muuten vaalean värimaailmaan, kuitenkaan rikkomatta seesteistä tunnelmaa.

Olen valintaan oikein tyytyväinen, vaikka olisin voinut kaikki kolmekin torkkupeittoa meille valita 😉

Nyt teillä on mahdollisuus hankkia näitä kauniita tuotteita huikealla alennuksella! 

Lapuan Kankurit tarjoaa lukijoilleni alennuskoodin heidän verkkokauppaan

Koodilla LOVINGWHITESTYLE saa -20% alennuksen kertaostoksesta

Alekoodi on voimassa 19.3.2017 saakka. 

Nyt vain selailemaan verkkokauppaa!

Ja hei kohtahan on Äitienpäivä 😉

Nyt sukellan tuon pehmoisen peiton uumeniin katsomaan telkkua 🙂

– Marjut –

No Comments
Previous Post
9.3.2017
Next Post
9.3.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
  • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
  • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
  • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
  • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
  • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!