Decor Lifestyle Lifie

Gardenliving – uusi puutarhan lifestylemyymälä Espoossa

Kävin viime torstaina uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Rouheassa teollisuuskiinteistössä sijaitsevat tilat oli kerrassaan upeat!
Tunnelma avajaisissa oli katossa ja paikka oli ihan täynnä vieraita. Onneksi pääsimme kuvaamaan tilat ennen varsinaisten avajaisten alkamista.

Tämän upean konseptin takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Saman katon alta löytyy siis asiantuntevat suunnittelijat, uniikki miljöö sekä yksilölliset aikaansa seuraavat tuotteet. Myymälän design ja tuotteet saavat inspiraationsa Hollannista. Ihastuin erityisesti heidän upeaan ruukku valikoimaan.

Miljöön sisustamiseen on haluttu panostaa ja tila huokuu ihanan rentoa fiilistä. Voit vaikkapa napata kupin kahvia ja istahtaa sohvalle ammentamaan ideoita. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, puulaatikot, tyylikkäät valaisimet ja pienet yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Viherstudiosta löytyy kattava valikoima leikkokukkia, joista voit itse kasata mieleisesi kimpun.
Sisätilojen lisäksi löytyy myös pieni ulkoalue ruukkuineen ja kasveineen.

Ilan aikana pääsimme kuulemaan paneelikeskustelun teemalla Onko vihreä vain ohimenevä trendi? Keskustelussa oli mukana sisustusarkkitehti Marko Paananen, stailisti Susanna Vento sekä digimaailmasta tuttu toimitusjohtaja Kati Riikonen. Keskustelua johdatteli toimittaja Hanna Sumari. Oli todella mielenkiintoista kuulla jokaisen omia näkemyksiä ja kannanottoja asiaan.

Ensi vuonna avataan ulkoalue, jossa pääsee fiilistelemään puistomaisessa viherkeitaassa. Uskon sen olevan upea kokonaisuus, josta voi poimia omaan pihaan sopivia ideoita oikeassa ympäristössä. Tuon näkemistä odotan kyllä kovasti!

Suosittelen kyllä tsekkaamaan paikan, jos sinulla vain on siihen mahdollisuus!
Itselle ainakin nousi aikamoinen viherkuume!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.5.2017
Next Post
11.5.2017

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
  • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?
  • Vitsi miten huikeen ihana päivä tänään on ollut☀️💗 Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 
Mites teidän sunnuntai on menny?

What a lovely day we had today 💗
  • R a k a s t a n näitä helteitä💛☀️
Mites muut? Illaksi viel keskustaan istuskeleen ja huomen neiti tulee mulle🧡
Kivaa viikonloppua!

Follow Me!