Decor Lifestyle Lifie

Gardenliving – uusi puutarhan lifestylemyymälä Espoossa

Kävin viime torstaina uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Rouheassa teollisuuskiinteistössä sijaitsevat tilat oli kerrassaan upeat!
Tunnelma avajaisissa oli katossa ja paikka oli ihan täynnä vieraita. Onneksi pääsimme kuvaamaan tilat ennen varsinaisten avajaisten alkamista.

Tämän upean konseptin takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Saman katon alta löytyy siis asiantuntevat suunnittelijat, uniikki miljöö sekä yksilölliset aikaansa seuraavat tuotteet. Myymälän design ja tuotteet saavat inspiraationsa Hollannista. Ihastuin erityisesti heidän upeaan ruukku valikoimaan.

Miljöön sisustamiseen on haluttu panostaa ja tila huokuu ihanan rentoa fiilistä. Voit vaikkapa napata kupin kahvia ja istahtaa sohvalle ammentamaan ideoita. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, puulaatikot, tyylikkäät valaisimet ja pienet yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Viherstudiosta löytyy kattava valikoima leikkokukkia, joista voit itse kasata mieleisesi kimpun.
Sisätilojen lisäksi löytyy myös pieni ulkoalue ruukkuineen ja kasveineen.

Ilan aikana pääsimme kuulemaan paneelikeskustelun teemalla Onko vihreä vain ohimenevä trendi? Keskustelussa oli mukana sisustusarkkitehti Marko Paananen, stailisti Susanna Vento sekä digimaailmasta tuttu toimitusjohtaja Kati Riikonen. Keskustelua johdatteli toimittaja Hanna Sumari. Oli todella mielenkiintoista kuulla jokaisen omia näkemyksiä ja kannanottoja asiaan.

Ensi vuonna avataan ulkoalue, jossa pääsee fiilistelemään puistomaisessa viherkeitaassa. Uskon sen olevan upea kokonaisuus, josta voi poimia omaan pihaan sopivia ideoita oikeassa ympäristössä. Tuon näkemistä odotan kyllä kovasti!

Suosittelen kyllä tsekkaamaan paikan, jos sinulla vain on siihen mahdollisuus!
Itselle ainakin nousi aikamoinen viherkuume!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.5.2017
Next Post
11.5.2017

2 Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • Today didin't go so well so I'm so ready for Tuesday 🤦🏼‍♀️ How about there? .
.
Joskus maanantait tuntuu todellakin tahmealta kuin siirappi eikä mikää mene putkeen.. Onko muilla samoja fiiliksiä koskaan?
.
.
.
.
#livingrooom #beandliv #interiordesign #whitehome
  • Today felt like is already Spring 💛 Now some movie & wine with hubby ♡ Enjoy your evening 🖤 .
.
.
Tänään on ollut ihan mieletön ilma ainakin täällä Etelä-Suomessa☀️ Nyt kuitenkin lasi viiniä ja leffa 🎬 Kivaa iltaa ♡
  • ♡ ARVONTA / GIVEAWAY ♡edit; PÄÄTTYNYT 💕 HAPPY VALENTINE'S DAY 💕Ystävänpäivän kunniaksi arvon yhteistyössä @beandliv kanssa yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin beandliv:n  verkkokauppaan 💕 
Ohjeet;
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @beandliv 
3. Tägää kuvaan ystäväsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä)
4. Arvonta päättyy 17.2.19 klo 21 ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
.
.
#whitehome #arvonta #beandliv
  • We had so beautiful & sunny day here today ♡ How about there? .
.
.
Wish you all a lovely evening ♡
.
.
.
Vitsi mikä mieletön auringonpaiste täällä on ollut koko päivän! Niin keväinen fiilis 💛 Nyt meillä on toinen pieni neiti hoidossa illan ja tytöt pomppii @robinpackalen tahtiin😍
.
.
Ihanaa iltaa ♡
  • We were today at @disneyonice show and that was so amazing ♡ Minea was so excited (we also😅) about all of them 😍 How was your Sunday?
.
.
.
.
Ps. What do you think about that lamp at livingroom? 🤔 .
.
.
.
#livingroom #lokkivalaisin #sessaklighting
#interiordesign #interior4you1 #interior123 #cozyhome #cozy #hygge #olohuone #sisustus #whitehome #whiteinterior #vogue_official #home_design68 ##interior4inspo #interiorstyled #vakrehjemoginteriør
 #interior_and_living #fashionactive #interiorhouses #housescreative
  • I think Saturday evening is best evening of the week ♡ Will you just relax at home or do you have some other plans?
.
.
.
.
. .
.
#livingrooom #livingroomdecor #interiorstyling #interior_and_living

Follow Me!