Decor Lifestyle Lifie

Gardenliving – uusi puutarhan lifestylemyymälä Espoossa

Kävin viime torstaina uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Rouheassa teollisuuskiinteistössä sijaitsevat tilat oli kerrassaan upeat!
Tunnelma avajaisissa oli katossa ja paikka oli ihan täynnä vieraita. Onneksi pääsimme kuvaamaan tilat ennen varsinaisten avajaisten alkamista.

Tämän upean konseptin takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Saman katon alta löytyy siis asiantuntevat suunnittelijat, uniikki miljöö sekä yksilölliset aikaansa seuraavat tuotteet. Myymälän design ja tuotteet saavat inspiraationsa Hollannista. Ihastuin erityisesti heidän upeaan ruukku valikoimaan.

Miljöön sisustamiseen on haluttu panostaa ja tila huokuu ihanan rentoa fiilistä. Voit vaikkapa napata kupin kahvia ja istahtaa sohvalle ammentamaan ideoita. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, puulaatikot, tyylikkäät valaisimet ja pienet yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Viherstudiosta löytyy kattava valikoima leikkokukkia, joista voit itse kasata mieleisesi kimpun.
Sisätilojen lisäksi löytyy myös pieni ulkoalue ruukkuineen ja kasveineen.

Ilan aikana pääsimme kuulemaan paneelikeskustelun teemalla Onko vihreä vain ohimenevä trendi? Keskustelussa oli mukana sisustusarkkitehti Marko Paananen, stailisti Susanna Vento sekä digimaailmasta tuttu toimitusjohtaja Kati Riikonen. Keskustelua johdatteli toimittaja Hanna Sumari. Oli todella mielenkiintoista kuulla jokaisen omia näkemyksiä ja kannanottoja asiaan.

Ensi vuonna avataan ulkoalue, jossa pääsee fiilistelemään puistomaisessa viherkeitaassa. Uskon sen olevan upea kokonaisuus, josta voi poimia omaan pihaan sopivia ideoita oikeassa ympäristössä. Tuon näkemistä odotan kyllä kovasti!

Suosittelen kyllä tsekkaamaan paikan, jos sinulla vain on siihen mahdollisuus!
Itselle ainakin nousi aikamoinen viherkuume!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.5.2017
Next Post
11.5.2017

2 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • I was so afraid that my cancer has come back 😭 Over three weeks my thorax has felt bad and hurt. I had CAT last Friday and today I heard that everything was OK ❤️🙏😭 Thank you Lord that you take care of me❤️
.
.
.
En oo teille kertonut tai edes uskaltanut sanoa, että mun rintakehää ja tervettä rintaa on sattunut jo useamman viikon ajan. Oon pelännyt, että syöpä on uusiutunut ja kaikki alkaa alusta. Kävin viime perjantaina TT-kuvissa ja tänään sain kuulla kaiken olevan kunnossa ❤️🙏😭 Voi tätä helpotuksen määrää ja onnen kyyneleitä ❤️😭 Blogissa pian lisää ajatuksia!
.
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
  • Yesterday was full of love ❤️ Can't wait that we celebrate our own wedding😍😭 You are love of my life @hosionpoika ❤️
.
.
.
Eilinen päivä oli täynnä rakkautta ja onnen kyyneleitä ❤️ En malttaisi odottaa milloin päästään juhlimaan meidän omia häitä 😍😭 Olet elämäni rakkaus @hosionpoika ❤️
.
. 
Kuinka moni teistä muuten on naimissa? ❣️💍
  • Yhteistyössä @storytel_fi + linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon 🎧

Kesälomareissullakin ehti muutamaan otteeseen istua alas, laittaa kuulokkeet korviin ja kuunnella äänikirjaa💭

Aikaa sitten kuuntelin ekan äänikirjan, joka oli Josie Silverin Ole minun. Se on heittämällä paras kirja koskaan 😭😍 Myös kertojan äänellä oli iso merkitys siihen mikä fiilis kirjaa kuunnellessa tulee.

Tässä teille 30 päivän ilmainen kokeilujakso Storyteliin:
storytel.com/fi/fi/lovingwhitestyle

Onko äänikirjat teille tuttuja?

#storytel #äänikirjat #kesänsuositus
  • Such a lovely day with my family & friends 💗 Tomorrow we travel back to home. How was your day?
.
.
.
Tänään on vietetty viimeinen lomapäivä reissussa perheen ja ystävien kanssa 💗 Huomenna edessä vajaan 500km matka kotiin. Miten teidän päivä on mennyt?
.
.
.
#peonys #interiorinspiration #interior4you1 #interior_design #interior4all #inspiration #homedecor #home_design68 #classyinterior #maliacompany
  • My holiday face 🥰 We have travelled now almost 2 weeks. I'm so happy and thankful for all these people on our life ❤️ Also I news today that my pap-test was OK🙏
How about your summer? .
.
.
Ollaan oltu jo kohta kaksi viikkoa reissussa ja torstaina ajetaan takaisin kotiin. Oon niin kiitollinen ihmisistä ympärilläni, joita ollaan pitkästä aikaa nähty ❤️ Sain myös juuri kuulla, että papakokeen jatkotutkimus tulos on negatiivinen 🙏🙏
Miten siellä on kesäpäivät menny?
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
  • My biggest interior dream came true when I bought this Flos 2907/30* 😍
.
.
.
Vuosien haaveilun jälkeen hankin meille unelmavalaisimeni @laatukaluste 😍 Flos 2097/30* on ikuinen klassikko, joka ajattomuudellaan on loppuelämän valaisin! Pidättekö myös? ☺️ Ihanaa iltaa ❣️
.
.
.
*tuotteesta saatu alennusta
#flos2097 #flos #nivalanlaatukaluste

Follow Me!