Decor Lifestyle Lifie

Gardenliving – uusi puutarhan lifestylemyymälä Espoossa

Kävin viime torstaina uuden GardenLiving -puutarhan lifestylemyymälän avajaisissa Espoon Mankkaalla. Rouheassa teollisuuskiinteistössä sijaitsevat tilat oli kerrassaan upeat!
Tunnelma avajaisissa oli katossa ja paikka oli ihan täynnä vieraita. Onneksi pääsimme kuvaamaan tilat ennen varsinaisten avajaisten alkamista.

Tämän upean konseptin takana ovat Eva Wuite, Kirsti Pentti, Mia Oksanen, Laura Talo ja Saara Räntilä. Tarjolla on ruukkujen, viherkasvien ja leikkokukkien lisäksi maisema- ja pihasuunnittelua sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Saman katon alta löytyy siis asiantuntevat suunnittelijat, uniikki miljöö sekä yksilölliset aikaansa seuraavat tuotteet. Myymälän design ja tuotteet saavat inspiraationsa Hollannista. Ihastuin erityisesti heidän upeaan ruukku valikoimaan.

Miljöön sisustamiseen on haluttu panostaa ja tila huokuu ihanan rentoa fiilistä. Voit vaikkapa napata kupin kahvia ja istahtaa sohvalle ammentamaan ideoita. Kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät, puulaatikot, tyylikkäät valaisimet ja pienet yksityiskohdat on tarkkaan mietitty. Viherstudiosta löytyy kattava valikoima leikkokukkia, joista voit itse kasata mieleisesi kimpun.
Sisätilojen lisäksi löytyy myös pieni ulkoalue ruukkuineen ja kasveineen.

Ilan aikana pääsimme kuulemaan paneelikeskustelun teemalla Onko vihreä vain ohimenevä trendi? Keskustelussa oli mukana sisustusarkkitehti Marko Paananen, stailisti Susanna Vento sekä digimaailmasta tuttu toimitusjohtaja Kati Riikonen. Keskustelua johdatteli toimittaja Hanna Sumari. Oli todella mielenkiintoista kuulla jokaisen omia näkemyksiä ja kannanottoja asiaan.

Ensi vuonna avataan ulkoalue, jossa pääsee fiilistelemään puistomaisessa viherkeitaassa. Uskon sen olevan upea kokonaisuus, josta voi poimia omaan pihaan sopivia ideoita oikeassa ympäristössä. Tuon näkemistä odotan kyllä kovasti!

Suosittelen kyllä tsekkaamaan paikan, jos sinulla vain on siihen mahdollisuus!
Itselle ainakin nousi aikamoinen viherkuume!

– Marjut –

2 Comments
Previous Post
11.5.2017
Next Post
11.5.2017

2 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • How was your day? I have a busy but nice Wednesday ♡ Next week I will show you our new mirrors 👀 Have a relaxing eve! .
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom #ikeasuomi #pura #maliacompany
  • What a week I just say! Luckily next one is easier👌🏻 Enjoy your Sunday eve ♡ .
.
.
.
.
Huhuh mikä viikko! Varmaan tapahtumarikkain tänä vuonna ja sen mukainen myös olokin🙄 Onneksi tuleva on iisimpi ja suunnataan reissuun pääsiäiseksi 💕 Nauttikaa illasta ♡
.
.
.
.
#bedroom #bedroominspo #bedroomdecor #domodesign #vmcarpet
  • Kaupallinen yhteistyö w/ @familon_fi 💭 Minea sleeps better on her own room after she got a new mattress 💕
.
.
Minea siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan puoli vuotta sitten, mutta vasta uuden patjan myötä on nukkunut siellä kokonaisia öitä. On siis todellakin merkitystä millainen patja ja petivaatteet meillä on! Luomulaatuiseksi uudistuneet @familon_fi Hiphop Organic -sarjan korkealaatuiset vauvan ja lasten peitot ja tyynyt ovat ihanan pehmeitä sekä ympäristöystävällisiä ♡ Lue lisää patjan leikkaamisesta ja villieläimistä blogin puolella! .
.
.
.
.
#familon #hiphop #organic #luomulaatu #ympäristöystävällinen #sänky #lastenhuone #kidsroom #barneroom #kidzroom #kidz #girl #girlsroom #mylittlegirl
  • Just wanted to stop by and wish you all a relaxing weekend 🖤🌸 This week has been sooo stressful so TGIF 🙈 .
.
.
.
.
#diningtable #makuuhuone #bedroomdecor #bedroominspo #flowers ##shabbyyhomes #classyinteriors #classyinterior #whitehome #dreamhome #ikeasuomi #desenio #kodin1
  • Kaupallinen yhteistyö w/ @arlasuomi 
When you eat well you feel so much better 💪🏻
.
.
Sairastuttuani en niin välittänyt mitä söin enkä liikkunut juurikaan. Nyt, kun elämä alkaa olemaan tasapainossa on aika taas keskittää voimat omaan hyvinvointiin. Ruokavalion puolella auttaa terveelliset herkut, kuten nämä ihanan kauraiset jogurtit 🍓🍑 Kaipaako kenenkään muun ruokavalio hieman remonttia?🙈
.
.
.
.
.
.
#arlasuomi #onthego #health #hyvinvointi #myhome #livingroom #livingroominspo
  • How was your Tuesday? ♡ I really like this new headboard @kodin_1 😍👌🏻 Because of the white microcement wall that old white headboard didin't fit anymore. What do you think?
.
Have a cozy evening 🖤
.
.
.
Miten siellä on tiistai sujunut? Tilasin meille uuden sängynpäädyn @kodin_1 , koska vanha oli valkonen nahkainen ja nyt, kun seinään tehtiin valkoinen mikrosementti niin yhdistelmä ei enään toiminut. Mitäs tykkäätte? .
.
Rentoa iltaa 🖤
.
.
*sängynpäädystä saatu alennusta .
.

#bedroom #bedroomdecor #bedroominspo #kodin1 #sängynpääty #headboard #interior #familon #whitehome #dreamhome #shabbyyhome

Follow Me!