interior Lifie sisustus

Uusi lempparivaasi

Tämä vaasi oli rakkautta ensi silmäyksellä <3

Ja sen hankkiminen oli melkoisen työn takana, nämä ovat nimittäin aika haluttuja tällä hetkellä. Kyseessä on ruotsalainen Cooee Desingin Ball vaasi. Olen jo pitkään haaveillut sen perään ja vihdoin sen sain itselleni!

Vaasi löytyi sitten vihdoin ja viimein Domdomin verkkokaupasta. Sielläkin se oli viimeinen kappale. Joihinkin liikkeisiin mistä kyselin näitä oli tulossa, mutta toimitusajat ovat olleet todella pitkät. Vaaseja on saatavissa kolmessa eri koossa 8cm, 10cm ja tämä 20cm. Yhdistämllä erikokoisia ja -värisiä vaaseja voi luoda monenlaisia asetelmia. Pienempiä kokoja onkin paremmin saatavilla. Myös värejä on useampia, mutta tämä roosan sävyinen oli mieluisin ja tietysti se halutuin väri 😉 Vaasissa on silkkimäisen pehmeä pinta, jota täytyy kyllä hieman varoa. J meinasi siihen jo saada tahmatassuillaan rasvatahran aikaan 😀

Vitsi miten pienellä jutulla saa helposti uutta ilmettä aikaan. Vaasissa pienempikin kukkakimppu pääsee oikeuksiin sen kauniin muotoilun ansiosta. Vaasi on kuin söpö karkki 🙂
Meiltä löytyy useampia vaaseja, mutta tästä tuli mun lemppari!

Miltä näyttää?
Mikä on teidän oma suosikki vaasi?

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
3.5.2017
Next Post
3.5.2017

1 Comment

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!