interior Lifie sisustus

Uusi lempparivaasi

Tämä vaasi oli rakkautta ensi silmäyksellä <3

Ja sen hankkiminen oli melkoisen työn takana, nämä ovat nimittäin aika haluttuja tällä hetkellä. Kyseessä on ruotsalainen Cooee Desingin Ball vaasi. Olen jo pitkään haaveillut sen perään ja vihdoin sen sain itselleni!

Vaasi löytyi sitten vihdoin ja viimein Domdomin verkkokaupasta. Sielläkin se oli viimeinen kappale. Joihinkin liikkeisiin mistä kyselin näitä oli tulossa, mutta toimitusajat ovat olleet todella pitkät. Vaaseja on saatavissa kolmessa eri koossa 8cm, 10cm ja tämä 20cm. Yhdistämllä erikokoisia ja -värisiä vaaseja voi luoda monenlaisia asetelmia. Pienempiä kokoja onkin paremmin saatavilla. Myös värejä on useampia, mutta tämä roosan sävyinen oli mieluisin ja tietysti se halutuin väri 😉 Vaasissa on silkkimäisen pehmeä pinta, jota täytyy kyllä hieman varoa. J meinasi siihen jo saada tahmatassuillaan rasvatahran aikaan 😀

Vitsi miten pienellä jutulla saa helposti uutta ilmettä aikaan. Vaasissa pienempikin kukkakimppu pääsee oikeuksiin sen kauniin muotoilun ansiosta. Vaasi on kuin söpö karkki 🙂
Meiltä löytyy useampia vaaseja, mutta tästä tuli mun lemppari!

Miltä näyttää?
Mikä on teidän oma suosikki vaasi?

– Marjut –

1 Comment
Previous Post
3.5.2017
Next Post
3.5.2017

1 Comment

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @tikkurila_suomi Tässä teille pieni sneek peek lopputulokseen ruokailu /olohuonetilassa 😍 Lisää kuvia saatte lähipäivinä, mutta sen sanon, että tuo Tikkurila Myötätuuli G486 sävy on täydellinen 👌🏻 Kurkatkaa tässä vaiheessa stooreista maalausprojektin eteneminen 🙈
Miltäs näyttää tässä vaiheessa?

#tikkurila #tunneväri #myötätuuli
  • Sängyssä hyppiminen on ihan jees, vaikka joka päivä 🙈 Välillä meno on kuvan mukainen ja välillä taas mietitään et mitä sitä seuraavaksi keksisi 💭
Kertokaas hauskoja tekemisiä pienten kans?
  • Kaupallinen yhteistyö @gardena.worldwide Tilanteen vuoksi me ei tämä vuonna päästä Pohjanmaalle pääsiäisen viettoon, joten aloitettiin nyt hyvissä ajoin kotona askartelut 🐣🐰 Gardenan puutarhasaksilla pajunkissojen leikkaaminen oli super kätevää ja alustan päällä askartelu sujuu vaivatta✂️ Kurkkaa stooreista millaisia pajunkissoja me tehtiin 🐥

Joko siellä on aloitettu pääsiäisen valmistelut?

#gardenasuomi
  • On ihan ok laittaa yökkäri päälle, ottaa lasi viiniä ja kattoo leffaa, vaikka onkin perjantai🥂#eitänäänkään lähdetä mihinkään vaan ollaan kotona. Ihanaa iltaa murut 💛

Ps. @ihanuuslingerie ltä löydät täydelliset yöasut 💭 *tuotteesta saatu alennusta
  • Kerroin teille aiemmin, että uuden kodin eteisen säilytysratkaisuna on vain seinässä oleva naulakko (ja kasa banaanilaatikoita, jotka raahasin kuvasta 🙈) 🤦🏼‍♀️ Voitte varmaan kuvitella ettei se riitä mitenkään meidän ulkovaatteille yms muulle. Nyt pohdin blogin puolella mitä naulakon tilalle 💭
Kertokaa teidän ajatuksia? Ja siis tuo kaappi siirtyy makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun naulakko lähtee. 
Ihanaa iltaa 💛
  • Tilanne ahdistaa, mutta miettiessäni niitä halauksia, jotka sitten tilanteen muuttuessa saa antaa auttaa jaksamaan tässä hetkessä 🖤 "Some hugs are worth waiting for." - Mark Anthony

Follow Me!