DECOR Lifie

Kurkkaus terassille

Kivaa keskiviikkoa!

Mitenkäs juhannusviikko on sujunut? Joko juhannus suunnitelmat on lyöty lukkoon? Meillä on kaikki ihan auki, kun päästäänkin lähtemään pohjoisen reissuun vasta loppuviikosta. Saattaa olla, että vietetään jussia ihan kotosalla, kun ensi viikko meneekin täydessä härdellissä 😀

Nyt ollaan saatu terassi kuntoon ja tässä postauksessa pääsettekin hieman kurkistamaan ensitunnelmia. Terassimme laudoitus oli todella kulunut ja onneksi saimme materiaalit sen kunnostamiseen. Aikamoinen homma kyllä öljytä koko asunnon levyinen terassi, mutta J ja hänen isä saivat sen reippaasti parissa tunnissa valmiiksi. Vitsi miten huima ero laudoituksen sävyssä nyt on! Vanha lauta oli ihan harmaantunut ja nyt sen pinta sai kauniin ruskean sävyn. Tuo siitepöly on kyllä sellainen riesa nyt, kun näkyy tummassa pinnassa paremmin. Ongelma on varmaan aika yleinen eikä sille mitään mahda 🙁 Täytyy vain ahkerasti harjata ja kuurata ei siinä muu auta!

Aikamoinen ero vai mitä?

neliönmalliset kukkaruukut ja hortenisat JÄRVENPÄÄN KUKKATALO*

 

Muistatte varmaan viime kesänä meillä jo olleen hortensioita? Niitä löytyy tietysti myös tänä kesänä! Rakastan hortensioita niiden runsauden ja kauniin sävyjen vuoksi. Halusin olohuoneesta tulevan oven molemmin puolin korkeat ruukut hieman pylväsmäisesti. Lechuzan ruukut ovat varsinaiseti sisäruukkuja, mutta ne toimii hyvin myös ulkona. Neliönmalliset altakasteluruukut ovat hyvät etenkin tällaiselle huonommalle kastelijalle. Hortensian kanssa kannattaa olla tarkkana ettei ne pääse kuivumaan suorassa auringonpaisteessa. Ne eivät myöskään tykkää liian märästä jolloin on hyvä ettei ne sijaitse taivasalla jolloin myöskään altakastelujärjestelmä ei toimi. Meillä onkin pieni lippa terassilla, jonka alla nämä ruukut ovat.

Pyöreät ruukut oli viime syksynä meidän etupihalla, mutta nyt siirsin ne valkoisen värin vuoksi myös takapihalle. Näin kukat ja ruukut ova yhtenäiset luoden raikasta tunnelmaa. Musta on kiva, että sama tunnelma joka kodin sisällä vallitsee jatkuu myös terassille. Näin saadaan aikaan yhteneväinen ilme kaikissa tiloissa.

Pian pääsette näkemään mikä kaluste meille kotiutui Veken kalusteesta ja näette koko terassin kokonaisuudessaan!

*yhteistyössä Järvenpään Kukkatalo

 

 

 

Ei kommentteja
Previous Post
21.6.2017
Next Post
21.6.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!