DECOR Lifie

Meidän kesäpiha & koko perheen uusi löhöilypaikka

Vihdoin ja viimein pääsen esittelemään kokonaan meidän kesäpihan! Eikö muuten paista kauniisti ilta-aurinko terassillemme?

Ollaan niiin tyytyväisiä tähän kokonaisuuteen ja etenkin meidän uuteen löhöilypaikkaan 🙂 Moniko teistä arvasi, että valittiin meille tämä upottavan ihana aurinkosänky? Aiemmassa Kesäpihan suunnittelu– postauksessa kerroin toiveista millaisen kesäpihan meille haluisimme. Tämä Veken kalusteen* aurinkosänky on enemmän kuin unelmien täyttymys! Ollaan nautiskeltu ihan jokaisena lämpimänä päivänä sen varjon alla koko perheen ja välillä naapurinkin tyttöjen voimin <3 Alta aurinkosänky on valmistettu polyrottingista ja sen runko on tukevaa alumiinia. Odotin sen kokonsa vuoksi painavan jonkin verran, mutta onkin alumiinin ansiosta ihan todella kevyt ja näppärä siirrellä. Aurinkosängyn katoksen voi portaattomasti laskea kokonaan alas tai pitää täysin auki. Aurinkosängyssä parasta on se, että voidaan huoletta olla Minean kanssa varjon alla nauttien kesäisistä ilmoista. Eikä varjo kuumene yhtään vaikka kangas onkin musta.

Aurinkosängyn mukana tulee ihanan pehmeä istuinpehmuste ja neljä koristetyynyä. Niiden kangas on kosteutta hylkivää materiaalia ja vesi jää sen pinnalle pisaroina. Tiedätte mun tyynyhulluuden, joten muutama lisä tyyny löysi paikkansa sieltä myös. Me kuitenkin käännetään aurinkosänky terassin lipan alle, jos tiedetään vesisateen mahdollisuuksista. Se toimii myös hyvänä pehmusteiden säilytyspaikkana silloin 😉 Aurinkosängyn koko; syvyys 164cm, leveys 175cm ja korkeus 154cm. Sinne mahtuu siis reippaasti montakin henkilöä makoilemaan. Taisi J jopa ehdottaa siellä yöpymistä, jos olisi riittävän lämpimiä öitä 😀 Haluttiin laittaa aurinkosänky ilta-auringon puolelle juurikin siitä syystä, että voidaan viettää siinä aikaa Minskun kanssa päivällä. Ilta-auringon laskiessa sinne voi käpertyä viinilasi kädessä nautiskelemaan <3

Mietimme aluksi jätetäänkö aurinkotuoleja terassille ollenkaan, mutta päädyttiin kuitenkin jättämään. Aurinkosänkyyn paistaa vasta iltapäivällä kunnolla, joten aurinkotuoleissa saadaan lekotella Minean päikkäriaikaan. Pöytäryhmä on aamupäiväauringon puolella ja saadaan nyt nauttia aamiaista auringon paisteessa. Kaikin puolin loistava järjestys siis!

Harmiksemme näyttää vähän siltä, että juhannuksen säät ei ole suotuisia ulkona vietettäväksi. Toivotaan, että pian taas pääsemme löhöileen meidän lempparipaikkaan!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannuksen aloitusta teille kaikille!

Ajakaa varovasti mikäli ajelette kauemmas!

*yhteistyössä Veke.fi

 

Ei kommentteja
Previous Post
22.6.2017
Next Post
22.6.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit