DECOR inspiration Lifie

Kesäpihan suunnittelua

*kaupallinen yhteistyö yhdessä Veken kalusteen kanssa

Iloista alkanutta viikkoa kaikille!

Täällä suunnitellaan kuumeisesti terassin laittamista kesäkunton. Siihen liittyviä ajatuksia olisi vaikka millä mitalla. Kokosin aluksi hieman ideakuvia Pinterestistä siitä millaisia haaveita kesäpihan suhteen täällä olisi. Vuokra-asunnossa ei ihan kaikkia haaveita vielä pääse toteuttamaan, mutta kalusteiden ja kukkien osalta saa kyllä paljonkin aikaan. Takaterassi on asunnon levynen eli noin 12m pitkä ja reilu kolme metriä leveä. Sinne paistaa aurinko aamupäivästä aina auringonlaskuun saakka ja tämä onkin hyvä ottaa huomioon suunnittelussa. Aamupalan nauttii mieluummin auringonpaisteessa kuin varjossa, joka tulee naapurin aidasta aamupäiväaikaan. Tänä kesänä me halutaan tehdä terassista viime vuottakin viihtyisämpi oleskelutila. Tila, jossa koko perhe pääsee nauttimaan kesäisistä päivistä. Terassilta löytyi viime kesänä valkopuinen pöytäryhmä, kaksi aurinkotuolia, grilli ja säilytyslaatikko. Toiveena olisi ainakin isompi pöytäryhmä ja joku ihana löhöilypaikka <3 Tuotteet voisi olla mieluusti kestävää polyrottinkia. Väreinä mietin valkoista tai mustaa? Isomman pöydän ympärille voi myös kutsua enemmän ystäviä kylään 🙂 Ensi viikonloppuna aiotaan käsitellä terassin laudat jolloin saadaan siihen ihan uusi ilme.

Keräsin omat lempparit niin ruokailuryhmiin kuin muihinkin kesäkalusteisiin Veken kalusteen verkkokaupasta. Heiltä löytyy todella laaja valikoima erilaisia kesäkalusteita niin pihalle kuin parvekkeelle. Tuotteista löytyy selkeät kuvaukset ja mitat, joka helpottaa oman tilan suunnittelua. Kesäkalustevalikoimasta löytyy mm. polyrottingista, aintwood-puujäljitelmästä, kestopuusta ja perinteisestä puusta valmistettuja tyylikkäitä pöytäryhmiä ja niihin täydellisesti sopivia pehmusteita ja aurinkovarjoja. Unohtamatta kaikenlaisia löhöilyyn tarkoitettuja kalusteita kuten aurinkosänkyjä, sohvaryhmiä ja riippukeinuja. Heiltä löydät kaikki mitä tarvitset unelmiesi kesäpihan toteuttamiseen kalusteiden osalta. Voit tilata tuotteet suoraan kotiovellesi todella edullisella kotiinkuljetuksella. Toimitusaika on 2-5 arkipäivään, joten kauaa ei tarvitse tilausta odotella.

 

1. Arlöv pöytäryhmä 2. Aurinkovarjo XL 3. Puro-Bredared ruokailuryhmä 4. Boston ruokailuryhmä

  1. Arlöv aurinkotuoli 2. Pallo riipukeinu- ja teline 3. Torino polyrottinki divaanisohva, rahi ja tuoli 4. Alta aurinkosänky

Jokin näistä kollaasien kalusteista kotiutuu meille, arvaatteko mikä se on?

Toivottavasti saitte postauksesta uusia ideoita oman kesäpihan sisustamiseen!

2 Comments
Previous Post
4.6.2017
Next Post
4.6.2017

2 Comments

  • Eveliina Vapaniemi

    Meidän terassilla ekaa kesää ruokailuryhmä 1. Tuoleissa raikkaat turkoosit pehmusteet. Tykkään! ???? Kelpaa istua kesän herkkuja syöden! ????????

    • Marjut

      Oi varmasti kelpaa niissä nauttia herkkuja! 🙂 Onko mitään huonoja puolia? Turkoosi tuo kyllä ihanasti raikkautta valkoiseen!

Leave a Reply

Artikkelit