DECOR Lifie

Midsummer dinner

Terkkuja pohjoisesta!

Toivottavasti teidän juhannus meni ihanasti ja pääsitte kunnolla rentoutumaan! Me vietettiin perjantaina ystäväperheemme kanssa iltaa meidän luona. Grillailtiin ja katseltiin pikkuisten touhuja. Oli kiva pitkästä aikaa kattaa pöytä juhannuksen kunniaksi hieman juhlavammin. Kävin aiemmin päivällä keräämässä niittykukkia ja tein niistä itselleni ja Minealle kukkaseppeleet. Loput kukat laitoin liljojen kaveriksi maljakkoon ruokapöydälle. Niillä sai helposti näyttävyyttä muuten pelkistettyyn koristeluun. Katoin ensimmäistä kertaa myös kauniit pellavaiset lautasliinat, jotka sopii hyvin hopeisten servettirenkaiden kanssa. Pieni kukka viimeisteli kokonaisuuden.

Ajettiin eilen veljeni perheen luokse Oulun alapuolelle ja vietettiin heidän luona viime yö. Oli niin ihana touhuta kummipojan kanssa ♥ Grillailtiin, pelailtiin ja hassuteltiin, onneksi saadaan heidät meille viikon päästä kyläilemään 🙂 Tänään matka jatkui tänne Kemiin ja täällä ollaan puoleen viikkoon asti. Loppuviikoksi mennään vielä pohjanmaalle.

Yritän reissun lomasta päästä kirjoittelemaan teille ja ensi viikolla on luvassa ainakin upea arvonta, pysykää siis kuulolla!

 

linen napkin HHKANGAS gifted

2 Comments
Previous Post
25.6.2017
Next Post
25.6.2017

2 Comments

  • Annika / Pellavaajapastellia

    Aivan ihana kattaus ja eritysesti pidän siitä miten yksinkertaisilla jutuilla olet saanut siitä niin kauniin ja viehättävän 🙂 Nuo pellavaiset lautasliinat on hienot ja meilläkin muistaakseni on vähän samanlaiset 🙂 Oli kiva idea yhdistää liljoihin luonnonkukkia. En kylläkään muista mikä tuon valkoisen kukan nimi on, ettei olisi koiranputki ??

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi <3 Pidän kyllä kovasti myös siitä miten simppelin kattauksen sain aikaan helposti! Pellavaiset lautasliinat on ihanat ja tyylikkäät. Joo koiranputkia ne on juurikin! Moni luulee niiden olevan vaarallisia, mutta eivät onneksi ole 🙂 Puoli-ilmainen kimppu siis 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!