DECOR Lifie

Midsummer dinner

Terkkuja pohjoisesta!

Toivottavasti teidän juhannus meni ihanasti ja pääsitte kunnolla rentoutumaan! Me vietettiin perjantaina ystäväperheemme kanssa iltaa meidän luona. Grillailtiin ja katseltiin pikkuisten touhuja. Oli kiva pitkästä aikaa kattaa pöytä juhannuksen kunniaksi hieman juhlavammin. Kävin aiemmin päivällä keräämässä niittykukkia ja tein niistä itselleni ja Minealle kukkaseppeleet. Loput kukat laitoin liljojen kaveriksi maljakkoon ruokapöydälle. Niillä sai helposti näyttävyyttä muuten pelkistettyyn koristeluun. Katoin ensimmäistä kertaa myös kauniit pellavaiset lautasliinat, jotka sopii hyvin hopeisten servettirenkaiden kanssa. Pieni kukka viimeisteli kokonaisuuden.

Ajettiin eilen veljeni perheen luokse Oulun alapuolelle ja vietettiin heidän luona viime yö. Oli niin ihana touhuta kummipojan kanssa ♥ Grillailtiin, pelailtiin ja hassuteltiin, onneksi saadaan heidät meille viikon päästä kyläilemään 🙂 Tänään matka jatkui tänne Kemiin ja täällä ollaan puoleen viikkoon asti. Loppuviikoksi mennään vielä pohjanmaalle.

Yritän reissun lomasta päästä kirjoittelemaan teille ja ensi viikolla on luvassa ainakin upea arvonta, pysykää siis kuulolla!

 

linen napkin HHKANGAS gifted

2 Comments
Previous Post
25.6.2017
Next Post
25.6.2017

2 Comments

 • Annika / Pellavaajapastellia

  Aivan ihana kattaus ja eritysesti pidän siitä miten yksinkertaisilla jutuilla olet saanut siitä niin kauniin ja viehättävän 🙂 Nuo pellavaiset lautasliinat on hienot ja meilläkin muistaakseni on vähän samanlaiset 🙂 Oli kiva idea yhdistää liljoihin luonnonkukkia. En kylläkään muista mikä tuon valkoisen kukan nimi on, ettei olisi koiranputki ??

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi <3 Pidän kyllä kovasti myös siitä miten simppelin kattauksen sain aikaan helposti! Pellavaiset lautasliinat on ihanat ja tyylikkäät. Joo koiranputkia ne on juurikin! Moni luulee niiden olevan vaarallisia, mutta eivät onneksi ole 🙂 Puoli-ilmainen kimppu siis 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Ollaa tänään järkätty tyttöjen huonetta ja saatiin vihdoin heille uusi sänky 😍 Näette pian lisää miltä huone nyt näyttää!
Mites teidän sunnuntai on menny? 🤍
Ihanaa iltaa ❣️
 • Onnea vielä rakas @seppapete ❤️🎈💥 Oli todellakin kaiken stressin arvoista nähdä sun reaktio eilisistä yllätys juhlista ❣️😭 🤩
" Sinä vain olet mun
Juhlien kuohuvaa
Sinä vain olet mun
Sydämen humala
Ja vain sinun kanssasi olen tuntenut
Magneetin voiman" ❤️ @jannikabofficial

Rakastan sua muruseni @seppapete ❣️
 • ✨ SUPRISE HONEY ✨ Järjestin eilen Peten kavereiden kanssa @seppapete lle 40v yllätys juhlat mielettömän upeassa Herttoniemen @ravintolafatlizard penthousessa *🤩 Olin kertonut Petelle meidän menevän dinnerille, mut sanoin et käydään ennen syömistä ottamassa yhteistyön takia penthouse tilasta stoori ja siellä odottikin frendit yllärinä 🥳🥳 - > swaippaa videoon 🤩
Sankarille kaikki meni täydestä ja Pete oli todella yllättynyt ja hieman jopa liikuttunut ❣️

Tajuttoman upeat puitteet, todella hyvät safkat ja mieletön porukka, kiitos kaikki❤️

Koristeet @mydreamday.fi
Kakku @bakerymanteli
*tilasta saatu alennusta
 • Sekasorto - aihe, joka tuottaa mulle stressiä ja minkä suhteen pitäisi löytää ratkaisuja! Ehdin tottumaan siihen, että Minean poissaollessa siivoan hänen huoneen ja laitan asunnon järjestykseen. Nyt, kun meitä onkin täällä puolet ajasta viisi tyyppiä niin voitte kuvitella onko enään yhtä järjestyksessä paikat, no ei ole ei 🙈 Lisäksi kaapeista loppuu tila kesken ja tytöille pitäisi hommata uusi sänky.

Puuh paljon on juttuja, joiden suhteen pitäisi keksiä jotain, mutta kaikesta huolimatta en vaihtaisi tätä pois ❤️

Onko yhtään tuttu aihe muilla? 🙉
 • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
 • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha

Seuraa minua!