fashion Lifestyle Lifie

Mitä on onnellisuus?

Hyvin nukuttu yö. Kiireetön aamu. Oma lapsi. Puhdas vesi. Oma koti. Ihmiset ympärillä. Kotimaa. Vastaantulijan hymy. Sohvalle käpertyminen puolison kanssa. 

Juttutuokiot ystävien kanssa. Perhe. Kukat. Hikinen treeni. Kotona vastassa oleva lemmikki. Peilityyni järvi. Kiireettömyys. Suudelma.

Vastaleivottu pulla. Iltakävely auringonlaskussa. Iloiset ajatukset.

Onnellisuus voi olla hetkittäinen olotila, mutta monella on varmasti toiveena elää koko elämä onnellisena. Onni ei mun mielestä tule itsestään. Sen eteen on myös tehtävä töitä, ole toisille sellainen kuin haluisit heidän olevan sulle. Onnellisuus on myös paljon omasta itsestä kiinni. Aamulla herätessään voi jo päättää, että tästä päivästä tulee hyvä ja sen mukaan aloittaa aamu. Tottakai, jos sulla on heti herätessä huono fiilis, väsymys ja ketutus niin ihan varmasti se vaikuttaa sun koko päivään. Ja sen mukaan tartutat sitä myös muihin ympärilläsi. Tottakai välillä tulee negatiivisiä ajatuksia, mutta niille ei pidä antaa valtaa. Tietysti myös ulkoiset olosuhteet vaikuttaa onnellisuuteen.

Onnellisuus koostuu niin monesta ja monista asioista. Se voi olla pieni tai iso asia.  Joillekin toisen pettymys voi olla toisen onnellisuutta. Onnea ei mielestäni saa rahalla tai sitä ei voi mitata rahassa. Mulle onnellisuuden ydin piilee ihmissuhteissa. Ihmiset mun ympärillä on se elämän suola, joka pitää pystyssä ja onnellisena. En tarkoita sitä, että jonku muun pitäisi tehdä mut onnelliseksi vaan, että oon ite onnellinen saadessani just nämä ihmiset mun elämään.

Yritän välillä pysähtyä miettimään mikä tekee just mut onnelliseksi? Minean syntymän jälkeen arvomaailmani on mennyt täysin uusiksi. Suurimman onneni tuo pieni neitimme <3 Onnea on seurata hänen touhujaan päivittäin, olla osa hänen elämää ja nähdä hänen kehittyvän. Oman lapsen myötä on elämää ylipäätänsä alkanut arvostamaan eri tavalla. Joka päivä oon kiitollinen siitä, että on saanut päivän viettää perheeni kanssa ja läheisilläni on kaikki hyvin. Minealle sanon joka ilta ”Kiitos tästä päivästä”.

Onnea voi myös olla pieninä hetkinä koetut asiat. Monesti sitä sanoo ”Voi kuinka onnellinen olisin, jos saisin sitä ja tätä tai pääsisin tuonne ja tänne..” Toki jotku asiat voi tuoda onnea hetkeksi, kuten kukkakimppu, matka tai leffassa käynti. Tietysti kaikista näistäkin saa olla onnellinen, kunhan kuitenkin elämän realiteetit on kunnossa. Usein ite miettii millaisilla pikkujutuilla omaa arkea voi tehdä onnellisemmaksi. Mitään sen suurempaa se ei tällä hetkellä tarvita. Todellista onnea on ihmiset kenen vierestä saan joka aamu herätä ja silmäni sulkea. Onnea on saada olla terveinä mahdollisimman pitkään ja elää hyvä elämä. Onnea on saada olla kotona Minskun kanssa mahdollisimman pitkään ja saada arki pyörimään taloudellisesti.

Jokainen elää oman elämänsä omien onnellisuuden lähteiden mukaan. Tärkeintä on tehdä itse itsensä onnelliseksi eikä olettaa jonkun meen tekevän sut onnelliseksi. Jos olettaa jonkun toisen tekevän sut onnelliseksi saattaa helposti joutua pettymään. Kenenkään muun tehtävä se ei ole vaan jokainen on vastuussa omasta elämästään. Tämän olen oppinut elämäni varrella. Ei pidä myöskään luoda itselle sellaista olettamusta, että on vastuussa toisten onneasta. Tottakai pienillä teoilla voi tuoda onnea muille ja sehän se vasta ihanaa onkin! Tämän vuoksi meistä jokainen joutuu joskus olemaan itsekäs ollakseen onnellinen, vaikka se voisi toisia satuttaa. Itsekkyys on myös hyväksi ja senkin olen oppinut kantapään kautta.

Onnellisuutta tuo myös hetket, kuten lapsen syntymä tai lempibändin keikka. Niitä hetkiä muistellessa tulee hyvä mieli ja se kantaa pitkälle. Hetkiä joita voi muistella niinä päivinä, kun tuntuu ettei mikään suju ja kaikki painaa päälle.Kukaan ei voi elää elämäänsä ilman, että joskus ei olisi huono päivä sehän on selvää. Elämä olisi liian helppoa, jos niin olisi. Täytyy muistaa, että vastoinkäymiset myös vahvistaa ja kasvattaa. Niistä voi ottaa opiksi ja seuraavalla kerralla tietää miten toimia erilailla.

Oon onnellinen siitä, että saan asua Suomessa ja siitä miten hyvin meillä asiat täällä on. Meille suomessa asuville moni asia itsestäänselvyys, kuten puhdas vesi. Meidän pitäisi arvostaa näitä päivittäisiä asioita mun mielestä enemmän ja olla niistä kiitollisia. Kaikilla, kun asiat ikävä kyllä ei näin hyvin ole.

Kokosin muutamia juttuja mitkä tuo onnellisuutta just mulle;

 • ajattele aina positiivisesti
 • hymyile
 • Minea <3
 • auta toisia ennen kuin ehtivät pyytää apua
 • ole kiitollinen pienistäkin asioista
 • sano usein ”Rakastan sua”
 • ulkoile ja liiku
 • tapaa ystäviä
 • syö hyvää ruokaa
 • hemmottele itseäsi välillä
 • älä murehdi asioista joihin et voi itse vaikuttaa
 • halaus
 • nauti joka hetkestä täysillä

Coat and hat SUBWAY CLOTHING* / jeans GINA TRICOT / top HM / shoes FLATTERED*

Mitä onnellisuus teille merkitsee, ja miten te tavoittelette sitä?

Onnellista päivää just sulle siellä hymyn kera <3

 

*yhteistyössä

photos; Renata edit; me

 

I’m thinking what makes me happy and biggest reason af course is our little Minea <3 People around me is huge reason also and I’m so happy that I have them in my life. Everyone is in charge on own life and you cannot live that way that somebody else is making you happy. Try to think positive, smile, be thankful, say ”I love you”, meet friends, eat good food and do some sports. Have a happy day <3

 

No Comments
Previous Post
21.7.2017
Next Post
21.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!