DECOR Lifie

Asuntomessut 2017 / Kylpyhuoneet & saunat

Heippa hei ja kivaa lauantaita!

Vielä olisi muutama postaus jäljellä asuntomessuihin liittyen. Nyt pääsette kurkistamaan messukohteiden upeita kylpyhuoneita ja saunatiloja. Tänä vuonna kylpyhuoneet toinen toisensa perään henkivät rauhaisaa spa-tunnelmaa ripauksella luksusta. Mikäs sen ihanempaa kuin oma kotikylpylä, vai mitä?

Tänä vuonna trendikkäin vaihtoehto taitaa olla mikrosementillä pinnoitettu kylpyhuone. Tuota näkyi myös keittiöissä ja huikkasinkin siitä jo asuntomessujen keittiö- ja ruokailutilat postausosassa. Marmori on toinen kovassa huudossa oleva materiaali, jota näkee käytettävän paljon niin pinnoissa kuin esim. pöytien kansissa. Oon itse kovastikin ihastunut näihin molempiin materiaaleihin ja uskonkin näiden trendien jatkuvan vielä pitkään. Laatoitetuissa kylpyhuoneissa tyylikkyyttä tuo isojen laattojen käyttö. Mielestäni isot laatat versus pienet luo seesteisemmän tunnelman ja kokonaisuuden. Kylyhuone ja sauna oli monessa kohteessa avointa tilaa luoden kylpylämäistä tunnelmaa. Näin vältytään myös ”koppimaisesta”  tunteesta.

Saunoissa nähtiin eniten mustia ja valkoisia panelointeja. Valkoiset kiuaskivet on mun mielestä kauniit ja niitäkin näkyi muutamassa kohteessa. Saunoissa edelleen pitää pintansa isot lasiovet/seinät. Lasilla saadaan tilan tuntua ja avaruutta muuten pienehköön tilaan. Uskon meidän suomalaisten olevan saunakansaa ja jatkossakin halutaan panostaa myös saunatiloihin. Jossain vaiheessa kuulin ja näin, että vanhemmissa asunnoissa saunoja käytetään varastoina. Tämä hieman hämmästyttyi, mutta tottakai meillä jokaisella on oma mieltymyksensä saunan suhteen. Kesällä saunaa ei niinkään kaipaa, mutta talviaikaan sauna on kovassa käytössä. Etenkin kylmän ja kolean sään vihmoessa ulkona on ihana päästä lämpimiin ja rentouttaviin löylyihin. Messuilla kohteiden saunat ja kylpyhuoneet oli suunniteltu niin, että niistäkin näkee upean Saimaan. Mikäs siinä löylyjen tai kylvyn lomassa ihastellessa kauniita maisemia!

Tämän vuoden hitit olivat siis;

• mikrosementti

• marmori

• isot laatat

• spa-tunnelma

• lasiset seinät/ovet

• tyylikkäät kylpyammeet

Mitäs tykkäsitte?

 

Hi! We have still fiew posts about housing fair in Mikkeli. Today I show you bathroom and sauna area. This year most interesting and popular was using cement. Also marble was still IN and I think those both trend are going to last long time. In sauna we see most white and black solutions. In that area you can have a nice bath and adore beautiful view at Saimaa.

Ei kommentteja
Previous Post
26.8.2017
Next Post
26.8.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit