DECOR Lifie

Asuntomessut 2017 / Keittiöt & ruokailutilat

Moikka!

Asuntomessujen postaus-sarja jatkuu ja vuorossa on keittiöt ja ruokailutilat. Ensimmäisessä osassa nähtiinkin jo upeat  olohuoneet. Messukohteissa nähtiin mun mielestä aika paljon erilaisia keittiöratkaisuja mikä on aina mielekkäämpää messuvieraan silmin. En kyllä osaa sanoa näiden perusteella edes minkä tyyppinen keittiö on tällä hetkellä eniten IN. Keittiöiden tyylikkyys ja viimeisen päälle mietityt yksityiskohdat olivat upeaa katseltavaa!Sävymaailmat oli aika pitkälti kaikissa joko tummaa ja vaaleaa. Omaa silmääni miellyttää enemmän vaaleat ratkaisut (oliko ylläys!) enkä kyllä koskaan voisi nähdä itseäni tummassa keittiössä. Makuasioita tietty  😉 Monessa kohteessa oli kaapistot integroitu yhdelle seinälle. Kaappien sisään oli kätketty loistavasti kaikki tarvittava, kuten mikro ja kahvinkeitin. Meillähän muuten kahvinkeitin nostetaan kaapista aina vasta, jos käy joku vieras joka juo kahvia 😀 Tuollainen integroitu mallinen ratkaisu taasen voisi olla mieleinen omaankin keittiöön, mutta silloin olisi kiva erillinen saarreke. Yläkaapistoja joissain kohteissa oli korvattu avohyllyillä jolloin kauniit astiastot pääsevät oikeuksiinsa. Toki tämä tuo myös keittiön ilmeeseen avaruutta ja valoa. Nähtiinpä yhdessä kohteessa myös kokonaan marmorikuvoinen keittiö (yhdessä kuvassa näkyy pilkahdus tuosta keittiöstä). Nykyään panostetaan enemmän tilankäyttöön juurikin olohuone ja keittiö-ruokailutiloissa kuin aiemmin. Halutaan, että koko perhe mahtuu yhtä aikaa hääräämään keittiössä, samoin kuin syömään ja seurustelemaan keittiön suuntaan samanaikaisesti. Oon nähnyt monia vanhempia kerrostaloja, joissa keittiö on saattanut olla asunnon perimmäisessä nurkassa ennen remonttia, aikamoista vai mitä?

Muutamassa messukohteessa oli keittiön seinään käytetty mikrosementtiä. Se oli ihan mielettömän hienon näköinen ja otinkin tulevaisutta silmällä pitäen infot noista seinistä ylös. Mahtavaa ettei aina ole pakko käyttää laatoitusta, vai mitä?

Kattauksissa nähtiin paljon etenkin pellavaliinoja, jotka oli taiteltu nätisti joko pelkästään tai servettirenkaan kanssa. Itsekkin oon tosi tykästyny noihin pellavaliinoihin ja niillä saa heti näyttävyyttä muuten simppeliin kattaukseen. Pöydissä nähtiin myös kattauksia, joissa oli käytetty pöytätabletteja. Sekin on hauska idea saada kattaukseen uutta ilmettä. Teille onkin luvassa postaus uusimasta lautaslöydöstä ja siihen liittyen kattausideaa 😉

Tällaisia keittiöitä ja ruokailutiloja nähtiin tämän vuoden messuilla, mitäs pidättte?

Tuliko vastaan jotain teille uutta ideaa, kuten mikrosementtiseinä itselleni?

Hi! This time you can see what kind of kitchen and diningareas was in housingfair. Different solutions makes them more interesting. I like most white and neutral colors, is it suprising? 😉 I see there integrated kitchen models, open top shelfs and beautiful cements on the wall. Dinigtables set up was simple and neutral. Linen napkins was almost in every table, I like those so much too! All houses was so beautiful and classy! What do you like?

No Comments
Previous Post
15.8.2017
Next Post
15.8.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • It's our 4th Engagement Day ❤️ Kiitos tuestasi vuosien varrella ja etenkin kahden viimeisen vuoden aikana. Olet todella hieno isä lapsellemme ja hyvä puoliso ❤️ Kuva @iinalaura 😘
  • Kaupallinen yhteistyö @xslelut
Löytyykö muita Frozen faneja? Minea on hulluna kaikkeen mikä liittyy Frozeniin❄️ Käytiin kurkkaamassa xs-lelujen valtavaa valikoimaa, josta Minea sai valita ikäiselleen tytölle joululahjan Joulukeräykseen🎄
Joulu on antamisen aikaa ja silloin on ihana ilahduttaa muita ✨ Jumbon uusi XS lelut - myymälä on kerrassaan huikea ja täynnä lasten suosikkeja! Muut myymälät löytyvät Helsingin keskustan ja Itiksen Stockmannien yhteydestä sekä Espoon Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta ja Helsingin Kauppakeskus Kampista. #xslelut @boksiapp
  • Kiitos Suomi 🇫🇮❤️ Ilman heitä, selvinneitä, jostain sieltä, puhuisimme nyt vierasta kieltä.
Ilman heitä, joiden ristit ovat puuta, arkipäivä olis kuudes joulukuuta.

Niin onnellinen ja kiitollinen itsenäisestä 102-vuotiaasta Suomesta ❤️🇫🇮 #tb
  • Kaupallinen yhteistyö @nextorycom //
Äänikirjojen kuuntelu on parasta ajanviettoa etenkin sairaslomalla 🎧📚 Niin kätevää, kun yhden klikkauksen päässä on tuhansia kirjoja ja ne kulkee aina mukana puhelimessa!

Mikä on sun lempikirja?

Biosta löytyy linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon tai klikkaa www.nextory.fi/kampanja  ja käytä koodia Marjut 📓
#nextory #rikkaampielämä
  • Tälle viikolle on luvassa useita ihania tapahtumia ja niistä eniten odotan tyttöjen pikkujouluja ❤️🥂 Nykyään tulee nähtyä niin harvoin kaikkien tyttöjen kesken, mutta onneksi niistä hetkistä otetaan aina joka hetki irti❣️
Onko teillä ollut jo pikkujouluja tai vielä tulossa?
.
.
I already wait girls' pre-Christmas party on weekend ❤️🥂
  • ✨ARVONTA // PÄÄTTYNYT kaupallisessa yhteistyössä @havishome kanssa✨
Meillä poltetaan kynttilöitä oli kesä tai talvi, mutta etenkin näin pimeän aikaan kynttilät tuovat ihanan tunnelman 🕯️
Nyt pääsen arpomaan yhdelle teistä 75€ arvoisen tuotepaketin, joka sisältää ihastuttavia HAVI'S tuotteita, josta riittää tuotteita antaa vaikkapa lahjaksi 🎁
.
.
Arvonnan säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @havishome
3. Tägää kaveri ketä ilahduttaisit HAVI'S tuotteilla
4. Osallistumisaikaa 3.12.19 asti
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea✨
#havishome

Follow Me!