DECOR Lifie

Asuntomessut 2017 / Makuu- ja lastenhuoneet

Mukavaa viikonaloitusta kaikille!

Aloitetaan viikko asuntomessujen postaus-sarjan seuraavalla osiolla, makuu- ja lastenhuoneiden parissa. Aiemmin ovat olleet jo olohuoneet ja keittiö-ruokailutilat esittelyssä.  Tänä vuonna messukohteiden makuuhuoneissa nähtiin rauhoittavaa tunnelmaa, rentoja petauksia ja maanläheisiä värejä. Tunnelma on tärkeä tekijä makuuhuoneessa ja siihen halutaankin panostaan entistä enemmän. Makuuhuone on levon ja unen tyyssija, paikka jonne on ihana päivän päätteeksi rentouttavin mielin pujahtaa raikkaisiin petivaatteisiin. Tähän kohteissa oli panostettu ja oli upeaa ihastella kauniita ja ylellisiä makuuhuoneita. Värimaailmassa nähtiin murrettuja maanläheisiä, utuisia ja tumman puhuvia sävyjä.

Petaukset oli sen näköisiä, että peitot oli vain ”heitetty” paikolleen ilman millin tarkkaa asettelua.  Päiväpeitot oli unohdettu ja laadukkaat lakanat saivat näkyä rentona petauksena torkkupeittojen ja tyynyjen kanssa. Muutamissa kohteissa oli makuuhuoneen yhteyteen tehty vaatehuoneita. Tuon haluaisin ehdottomasti toteuttaa joskus oman asunnon kohdalla. Hotellimainen ylellisyys oli edelleen pinnalla ja siitä itsekkin tykkään.

Valaisinmaailma oli kiehtova ja esillä oli hyvin erilaisia ratkaisuja. Makuuhuoneen pehmeä tunnelma syntyy epäsuoralla valolla ja useilla eri valaisimilla. Muutamassa kohteessa oli sängyn päällä kaappeja, joiden alle valot oli asetettu.

Perus yöpöytien tilalla nähtiin mm. arkkuja ja tuoleja. Meidän pitäisi myös hankkia uudet yöpöydät, joten näitä tuli katsottua hieman tarkkaavaisemmin.

Kerrassaan ihanan kauniita ja kutsuvia makuuhuoneita!

Saitteko uusia ideoita? Löytyikö oma lemppari?

Lastenhuoneet jäi tällä kertaa vähemälle huomiolle, jostain syystä ne oli aika samanlaisia perä jälkeen, ehkä liian pelkistettyjä makuuni. Muutaman kuvan nappasin ja näissäkin kuvissa näkee niiden samankaltaisuuden. Tai sitten oon tylsä, mutta jotenkin ne eivät säväyttäneet aikaisempien vuosien tapaan. Jäin kaipaamaan lastenhuoneisiin söpöyttä, pastellinsävyjä ja pehmeyttä.

Mitäs mieltä te ootte?

Let’s continue about housing fair posts, this time with bedrooms and kidsrooms. In bedrooms there was  natural colors, warm feeling and soft textiles. When you make the bed let sheets show and don’t put cover. Beautiful lighting and bedside tables were interesting. Kidsroom I personally didn’t like because those were too boring and all look the same.

Ei kommentteja
Previous Post
21.8.2017
Next Post
21.8.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍

Seuraa minua!