Yleinen

Minea 10 kk

Tuntuu, että nämä Minskun kuulumisia koskevat postaukset tulee koko ajan vain nopeammin, aika voisitko hieman hidastaa!? No mutta 10kk tuli siis neidillä täyteen ja paljon on viime kerrasta opittu taas 🙂 Ensinnäkin ”Äiti” on tullut jo muutamia kertoja! Miten upealta tuo pieni sana voikaan tuntua ja kerta toisensa jälkeen saa sydämeni pakahtumaan onnesta <3 Olen tosiaan tuon pienen ihmisen äiti ja hän osaa sen jo itse ilmaista!   Kyllä hän itkettää meitä olemassaolollaan vähän väliä muutenkin, uskomatonta miten paljon tuo pieni ihminen voikaan saada tunteita aikaan, voisin vain hehkuttaa häntä hetkestä toiseen <3

Ja nuo hänen pienet kädet, jotka kietoutuu kaulan ympärille niin tiukasti, mikä ihana tunne se onkaan! Hän on vasta alkanut oikein kunnolla halailemaan ja ottamaan kaulasta kiinni. Hyvin usein tuo tapahtuu myös hänen vierastaessa.

Vielä Minea ei ole ottanut askelia ilman tukea, mutta reippaasti hän lähtee työntämään milloin Stokken syöttötuolia milloin rahia. Vähän väliä hän seisoo kädet vispaten ja hirmuinen selostus päällä 😀 Sitten pyllähtää maahan ja taas mennään. Hän tykkää myös, kun häntä ”kävelyttää” pitäen vain hänen toisesta kädestä kiinni ja hän hieman haparoivin, mutta varmoin askelin kävelee mukana. Hei muuten onko teillä mielipidettä ensiaskel kengistä? Niistä oon muutamasta paikasta nyt kuullut ja olis kiva kuulla teidän kokemuksia, millaiset ja mistä te ootte ne hankkineet?

Meillä syödään edelleen mammaa päivin ja öin, enkä ole sen suhteen vieläkään asettanut mitään paineita itselleni. Miksi lopettaisin imettämisen vain siksi, että olisin itsekäs, jos hän saa siitä lohtua ja turvaa? Yösyöttöjäkään en ole kokenut koskaan raskaiksi, hän kun simahtaa saman tien unille syötyään. Katsotaan siis hänen tahtisesti asiaa <3

Nyt,  kun 10kk tuli täyteen niin aletaan pikkuhiljaa kokeilemaan hapanmaitotuotteita. Raejuustoa ostettiin tänään ja katsotaan mitä neiti siitä tuumaa 🙂 Maitotuotteita saa alkaa myös käyttämään, jos ne kuumentaa. Makaronilaatikkoa siis tulemaan ja koko perhe pääsee syömään yhdessä!

Hampaita on sen kuusi mitä oli jo viimekin kuussa, mutta luulen kulmahampaiden puhkeavan pian. Ainakin, jos otetaan huomioon parin viikon takaiset itkut ja pieni kuumeilu. Kulmahampaat on vahvimmat hampaat ja sitä myöden kipeimmät, jolloin niiden puhkeaminen yleensä aiheuttaa eniten kipua.

Minea käyttää vaatekokoa väliltä 68-80cm riippuen valmistajasta. Joissakin vaatteissa 80cm on ihan sopiva ja toisissa taas aivan liian isot. Tuntuu, että tämä koko on ollut jo pitkään ja sen huomaa samojen vaatteiden käytöstä. Hän liikkuu niin paljon, ettei paino ole tainnut nousta juurikaan , mutta se onneksi taitaa olla hyvin yleistä tässä iässä. Ensi viikolla meillä on neuvolassa painokontrolli niin nähdään missä mennään. Syksyksi oon hankinnut vaatteita koossa 80cm, mutta haalarin hankinnassa pitää vielä tuumata onko parempi 80cm vai 86cm. Varmaan riippuu taas minkä merkkisen haalarin valitsee.

Minea rakastaa seisoskella ruokapöydän ikkunalla ja katsella ulos. Hän vilkuttaa lähes tulkoon kaikille ohimeneville ja arvatkaapa kuinka sydäntäni särkee, kun kukaan ei huomaa hänen pienen käden hentoa vilkutusta <3 Muutenkin ihan sama missä me ollaan niin hän vilkuttelee kaikille, eilen kauppaan mennessa muuan mies sai osakseen vilkutuksen ja hänkin vilkutti hymyn kera takaisin. Äidin sydän pakahtuu jälleen kerran!

Tässä nyt viimein nähtäväksi muutamia Shooting Stars Photographyn* ottamista valokuvista.

Kerrassaan niin suloisia kuvia ja katsokaa nyt mikä ilopilleri ja hymytyttö hän on <3

I can’t believe that our Minea is 10 months already, time please could you slow down a little bit?! And guess what, she says ”Mom” <3 I’m so proud that I am a mom and she realized that. She stand without support and any moment she start walking 🙂

She loves to stand at diningtable window and wath outside. Also she want to wave everyone she sees and if somebody is not seeing her that’s make me sad <3 M

inea is hugging so tight, especially when she is by shy of somebody. I love her so much <3

*yhteistyössä

No Comments
Previous Post
17.8.2017
Next Post
17.8.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mainos & ARVONTA @ravintolabackas ❤️ Meillä on perjantaina 14.8. luvassa treffi-ilta ihanissa puutarhajuhlissa Ravintola Backaksen pihapiirissä 🤍 
Kartanon puistoalueella on eri ruokapisteitä tai ennakkoon voi varata picnic-korin 🧺 Illan kruunaa upeat @idajakalle sekä @youngheartedmusic esiintymiset 😍💯

Halusin ilahduttaa teitä ja sain arvottavaksi 2 kpl keikkalippuja tuolle illalle!

Säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @ravintolabackas
3. Kommentoi kenen kanssa lähtisit keikalle (eri kaveri aina uusi arpa) 
4. Osallistumisaikaa tiistaihin 11.8. asti

Voittaja julkaistaan 12.8.

Onnea matkaan 🤍
  • Finally it's Friday 🤍 Me syötiin bananailettuja iltapalaksi ja nyt laitetaan neidit nukkumaan. Sitten kaivetaan irttarit kätköstä ja hypätään sohvalle 🙈❤️ Muilla samat suunnitelmat? 
Ihanaa viikonloppua 😘
  • Mainos & ARVONTA @susannahynynenphotography 🤍🤎
Nämä Susannan Helsingin studiolla otetut kuvat on niin mielettömän kauniita ja hän on todella ammattitaitoinen valokuvaaja.
Nyt saan ilokseni arpoa yhdelle teistä 180 € arvoisen lahjakortin Susannan kuvauksiin 🤍

Säännöt on vanhat tutut:
1. Seuraa @susannahynynenphotography
2. Kommentoi olisiko sun toiveissa esim. perhe -, vauva - vai yksittäiskuvaus?
3. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 9.8.20 asti
Voittajalle ilmoitetaan maanantaina 10.8.20

Onnea 🤎
  • 🎶 "Hei rakas kerro mulle
Mikä on tää tunne
Kun ei tunnu jaloissani maa
Voisin tehdä laulun kauniin
Tai kodistani valmiin
Mut ilman sua ne olis seiniä vaan" 

Mun paras synttärilahja oot sä muru @seppapete ❤️😭 Sä teet mut niin onnelliseksi etten löydä sanoja sitä kertomaan, mutta luulen, että sä tiedät sen ❤️ Kiitos, että saan jakaa elämäni sunkans 🙏🏻

Kiitos kuvasta @joniautiophoto 💕
  • It's my birthday 🎉❤️
Niin kiitollinen kaikesta tällä hetkellä ettei sanat riitä kuvailemaan 🥰🙏🏻 Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki tapahtuu tietyistä syistä ❤️ Kiitollinen terveydestä ja siitä, että saan viettää 34v synttäreitä kaiken kokemani jälkeen ❤️🙏🏻
Hyvää synttäriä mulle 💯😍

Mekko @hersecretfi *saatu
Kakku @kakkuneito *saatu
Kuohuva valkkari @viinilinna *saatu
  • Friday bouquet 🤍🤍 Kiitos @munkkivuorenpuutarhakeidas upeasta kimpusta 🌸 *saatu
Ihanaa viikonloppua 💕

Follow Me!