baby DECOR Lifie

Synttärijuhlien ideointia

Mukavaa tiistai-iltaa!

Täällä ollaan jo aamusta lähdetty keskustaan vieden samalla isi töihin. Oli muuten kiva pitkästä aikaa olla liikkeellä jo ennen yhdeksää! Yleensähän me siinä main vasta syödään aamupalaa 😉 Keskustassa käynnin syynä oli neidin synttärimekon etsintä, joka on sujunut aika heikosti. Suurin osa liikkeistä myy juhlamekkojen kohdalla ” Ei oo:ta”, joka on sinänsä todella tyhmää, kun juhliahan voi olla pitkin vuotta! Olis ilmeisesti pitänyt hoksata jo kesällä ostaa juhlamekko syntäreitä varten varastoon.. No onneksi kuitenkin nyt löytyi kolmekin vaihtoehtoa 😉 Saadaan pian to-do listalta ruksata yksi merkintä yli.

Olin jo pitkän aikaa mielessäni miettinyt synttäreiden koristeluita valmiiksi ja koristeet onkin jo hyvissä ajoin tilattu. Kerrankin olin ajoissa liikkeellä, hyvä minä! Mitään varsinaista teema juhlissa ei ole, vaan koristellaan koti somilla koristeilla prinsessa tyylisesti. En malttaisi odottaa koristeiden laittamista ja sommittelua jo nyt, mutta hetki pitäisi vielä malttaa. Juhlimme Minean synttäreitä siis ensi viikon viikonloppuna, joten vielä on hyvin aikaa järkätä kaikki kuntoon 🙂 Oon hakenut inspiraatiota Pinterestistä ja miettinyt josko jotain ihania juttuja vielä keksisi. Olin varma, että ekojen synttäreiden järjestäminen tulisi lähtemään mulla ns. lapasesta, toki tässä on vielä aikaa kehitellä vaikka mitä ja lopputuloshan on vielä näkemättä 😀

Myös kakku on tilattu ja se tulee Marsispossusta. Siitä tulee varmasti niin kaunis ja herkkä herkullisuudesta puhumattakaan! Ihan jännittää nähdä koko kakku!

Keräsin kuvakollaasiin kuvia koristeluista ja kakuista, jotka ovat antaneet inspiraatiota juhlien suunnitteluun. Täytyy tietysti muistaa, että kyseessä on lapsen synttärit vaikkakin pienen sellaisen ♥ Hän ei vielä pääse täytekakkua maistamaan, vaan teen hänelle ja muille pienille vieraille smoothiekakun. Täytyy vielä googlailla keksipohjaan liittyen mitä vaihtoehtoja sokerittomille kekseille löytyy. Ideoita? Ajattelin lisäksi leipoa itse muffinseja ja suolaisen piirakan. Tarjottavana on myös vaahtokarkkeja ja jotain pientä. Olis kiiva väkertää jotain tikkarijuttuja, mutta saa nähdä riittääkö aika. Pinterestin ihmeellinen maailma vie kyllä helposti mennessään!

 

We have searched a birthday party dress to Minea for a while. This morning we found three dresses and hopefully one of those is the right one! Minea’s birthday party is on next week and I have planned decoration, cake and flowers. Almost everything is under control and I need only to bake the cake next week. How do my ideas sound like? 🙂

kuvat; Pinterest

No Comments
Previous Post
26.9.2017
Next Post
26.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
  • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
  • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
  • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
  • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
  • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^

Follow Me!