baby DECOR Lifie

Synttärijuhlien ideointia

Mukavaa tiistai-iltaa!

Täällä ollaan jo aamusta lähdetty keskustaan vieden samalla isi töihin. Oli muuten kiva pitkästä aikaa olla liikkeellä jo ennen yhdeksää! Yleensähän me siinä main vasta syödään aamupalaa 😉 Keskustassa käynnin syynä oli neidin synttärimekon etsintä, joka on sujunut aika heikosti. Suurin osa liikkeistä myy juhlamekkojen kohdalla ” Ei oo:ta”, joka on sinänsä todella tyhmää, kun juhliahan voi olla pitkin vuotta! Olis ilmeisesti pitänyt hoksata jo kesällä ostaa juhlamekko syntäreitä varten varastoon.. No onneksi kuitenkin nyt löytyi kolmekin vaihtoehtoa 😉 Saadaan pian to-do listalta ruksata yksi merkintä yli.

Olin jo pitkän aikaa mielessäni miettinyt synttäreiden koristeluita valmiiksi ja koristeet onkin jo hyvissä ajoin tilattu. Kerrankin olin ajoissa liikkeellä, hyvä minä! Mitään varsinaista teema juhlissa ei ole, vaan koristellaan koti somilla koristeilla prinsessa tyylisesti. En malttaisi odottaa koristeiden laittamista ja sommittelua jo nyt, mutta hetki pitäisi vielä malttaa. Juhlimme Minean synttäreitä siis ensi viikon viikonloppuna, joten vielä on hyvin aikaa järkätä kaikki kuntoon 🙂 Oon hakenut inspiraatiota Pinterestistä ja miettinyt josko jotain ihania juttuja vielä keksisi. Olin varma, että ekojen synttäreiden järjestäminen tulisi lähtemään mulla ns. lapasesta, toki tässä on vielä aikaa kehitellä vaikka mitä ja lopputuloshan on vielä näkemättä 😀

Myös kakku on tilattu ja se tulee Marsispossusta. Siitä tulee varmasti niin kaunis ja herkkä herkullisuudesta puhumattakaan! Ihan jännittää nähdä koko kakku!

Keräsin kuvakollaasiin kuvia koristeluista ja kakuista, jotka ovat antaneet inspiraatiota juhlien suunnitteluun. Täytyy tietysti muistaa, että kyseessä on lapsen synttärit vaikkakin pienen sellaisen ♥ Hän ei vielä pääse täytekakkua maistamaan, vaan teen hänelle ja muille pienille vieraille smoothiekakun. Täytyy vielä googlailla keksipohjaan liittyen mitä vaihtoehtoja sokerittomille kekseille löytyy. Ideoita? Ajattelin lisäksi leipoa itse muffinseja ja suolaisen piirakan. Tarjottavana on myös vaahtokarkkeja ja jotain pientä. Olis kiiva väkertää jotain tikkarijuttuja, mutta saa nähdä riittääkö aika. Pinterestin ihmeellinen maailma vie kyllä helposti mennessään!

 

We have searched a birthday party dress to Minea for a while. This morning we found three dresses and hopefully one of those is the right one! Minea’s birthday party is on next week and I have planned decoration, cake and flowers. Almost everything is under control and I need only to bake the cake next week. How do my ideas sound like? 🙂

kuvat; Pinterest

No Comments
Previous Post
26.9.2017
Next Post
26.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mä oon allekirjoittanut TYÖSOPPARIN 💯📝 Mulla alkaa tasan viikon päästä työt vuokra-asuntojen parissa @satokoti ja oon niin innoissani 💥 4v jälkeen palaan kokopäivätöihin ja siitä se syksyn arki alkaa Minean palatessa myös päiväkotiin 🤍

I start a new job on next week @satokoti 💯💥
  • Mainos & ARVONTA @ravintolabackas ❤️ Meillä on perjantaina 14.8. luvassa treffi-ilta ihanissa puutarhajuhlissa Ravintola Backaksen pihapiirissä 🤍 
Kartanon puistoalueella on eri ruokapisteitä tai ennakkoon voi varata picnic-korin 🧺 Illan kruunaa upeat @idajakalle sekä @youngheartedmusic esiintymiset 😍💯

Halusin ilahduttaa teitä ja sain arvottavaksi 2 kpl keikkalippuja tuolle illalle!

Säännöt :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @ravintolabackas
3. Kommentoi kenen kanssa lähtisit keikalle (eri kaveri aina uusi arpa) 
4. Osallistumisaikaa tiistaihin 11.8. asti

Voittaja julkaistaan 12.8.

Onnea matkaan 🤍
  • Finally it's Friday 🤍 Me syötiin bananailettuja iltapalaksi ja nyt laitetaan neidit nukkumaan. Sitten kaivetaan irttarit kätköstä ja hypätään sohvalle 🙈❤️ Muilla samat suunnitelmat? 
Ihanaa viikonloppua 😘
  • Mainos & ARVONTA @susannahynynenphotography 🤍🤎 edit:PÄÄTTYNYT 
Nämä Susannan Helsingin studiolla otetut kuvat on niin mielettömän kauniita ja hän on todella ammattitaitoinen valokuvaaja.
Nyt saan ilokseni arpoa yhdelle teistä 180 € arvoisen lahjakortin Susannan kuvauksiin 🤍

Säännöt on vanhat tutut:
1. Seuraa @susannahynynenphotography
2. Kommentoi olisiko sun toiveissa esim. perhe -, vauva - vai yksittäiskuvaus?
3. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 9.8.20 asti
Voittajalle ilmoitetaan maanantaina 10.8.20

Onnea 🤎
  • 🎶 "Hei rakas kerro mulle
Mikä on tää tunne
Kun ei tunnu jaloissani maa
Voisin tehdä laulun kauniin
Tai kodistani valmiin
Mut ilman sua ne olis seiniä vaan" 

Mun paras synttärilahja oot sä muru @seppapete ❤️😭 Sä teet mut niin onnelliseksi etten löydä sanoja sitä kertomaan, mutta luulen, että sä tiedät sen ❤️ Kiitos, että saan jakaa elämäni sunkans 🙏🏻

Kiitos kuvasta @joniautiophoto 💕
  • It's my birthday 🎉❤️
Niin kiitollinen kaikesta tällä hetkellä ettei sanat riitä kuvailemaan 🥰🙏🏻 Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus ja kaikki tapahtuu tietyistä syistä ❤️ Kiitollinen terveydestä ja siitä, että saan viettää 34v synttäreitä kaiken kokemani jälkeen ❤️🙏🏻
Hyvää synttäriä mulle 💯😍

Mekko @hersecretfi *saatu
Kakku @kakkuneito *saatu
Kuohuva valkkari @viinilinna *saatu

Follow Me!