DECOR Lifestyle Lifie

Hyvän unen joulu

Tiedättekö sen tunteen, kun oikein odottaa, että saa pujahtaa vällyjen väliin illalla? Saadessamme pehmeitä paketteja Familonilta odotin kuin kuuta nousevaa päästessäni illalla uusiin peittoihin! Ja vitsit miten hyvät unet tulikaan nukuttua ♥ Tässä sen huomaa, että kyllä sitä vain on väliä millaisissa petivaatteissa ja sängyssä sitä nukkuu. Vietämme suurimman osan ajastamme sängyssä, joten onhan se sanomattakin selvää, että niihin kannattaa panostaa. Makuuhuone on rauhoittumisen paikka, joten sen tekstiili ja huonekalu valinnoissa kannattaa mieluummin panostaa kuin pihistää. Aiemmat petivaatteet vaihdettiin vieraspetiin ja nyt meillä on super muhkeat untuvapeitot sängyssämme. Ihan luksusta voin sanoa ♥ Vaikka meillä mennäänkin jo parempaan suuntaan neidin yöheräämisten kanssa auttaa lämpimät petivaatteet takaisin höyhensaarille tuota pikaa. Toivotaan, että pian meilläkin nukutaan kokonainen yö 😉

Familon* on unen ja hyvänolon asiantuntija, joten oli helppo luottaa petivaate asia heidän käsiinsä. Peite ja tyyny valintaa tehdessämme meiltä kysyttiin J:n kanssa miten tykätään nukkua, missä asennossa, onko helposti hikoava vai paleleva yms. Kaikki nuo nimittäin vaikuttaa siihen, että löytää itselleen juuri sopivat tuotteet. Näin talviaikaan molemmille valittiin muhkeat untuvapeitot vaikka itselläni se menee ympäri vuoden, kun oon melkoinen vilukissa 😀 Itselleni valitsin kaikista ylellisimmän ja lämpimimmän Familon Gold-untuvapeitteen. Oon siis ihan rakastunut sen tuomaan lämpöön ja muhkeuteen ♥ Nukun milloin missäkin asennossa, joten valitsin tyynyksi Familon Gold-untuvatyynyn puolikorkeana. Se sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin, joten on monelle sopiva vaihtoehto.

J:lle puolestaan tuli Familon Silver-untuvapeite, joka on keskilämmin peite ja sen lämpimyys miellyttääkin useimpia. J:llä on myös testissä Familon Cool-kevytpeite, koska hän saattaa välillä (ehkä enemmän kevät-kesä aikaan) hikoilla nukkuessaan. Se onkin juuri ihanteellinen kesäpeite, mutta sopii ympärivuotiseen käyttöön. Ylellisen ilmavan ja superkevyen peiton Climarelle® Cool -erikoiskangas aikaansaa viilentävän vaikutuksen. Kesähelteilläkin sopivan lämpimältä tuntuvan kevytpeiton ilmava ontelokuitutäyte antaa minimaalisen keveänä maksimaalisen mukavuuden.
Tyynyksi J:lle valittiin saman Cool-sarjan ylellisen pehmeä viileän tunteen tuova tyyny. Climarelle® Cool -erikoiskangas aikaansaa viileän tunnun, joka helpottaa myös ajoittain hikoilevan oloa.

Untuvapeitteiden täyte on 90% untuvaa / 10% höyhentä. Luonnostaan kevyet höyhen ja untuva säätelevät untuvapeitteiden lämpöä mitä luonnollisimmalla tavalla ja ylläpitävät mukavaa, hiostamatonta lämpötilaa. Näin kuukauden testaamisen jälkeen ollaan molemmat oltu todella tyytyväisiä ♥ Jotta peitto saadaan kestämään ne onkin hyvä pestä puolen vuoden välein ja vaihtaa uuteen neljän vuoden välein.  Tyyny on hyvä taas päivittää kahden vuoden välein ja pitää se puhtaana pesemällä noin kolmen kuukauden välein.

Edelleen hehkutan näiden pellavalakanoiden puolesta! Meiltä löytyykin ennestään jo Familon pellavalakanat valkoisena, joten tällä kertaa valitsin hempeän roosan sävyn. Miten kauniisti sävy käykään makuuhuoneeseeemme ja Familonin päiväpeiton kanssa. Pellavalakanat on ihanat nukkua ja mikä parasta niiden silityksen kanssa ei tarvi turhaan hermoilla 😉 Ne näyttää hyvältä ryppyisenäkin, vai mitä? Tyynyissä on valittavana myös jättityynyjä ja niitä voi hyvin käyttää myös sisustustyynyinä, kuten meillä. Jättityynyihin on mukava nojata sängyssä vaikkapa lukiessa. Ja ne tuo myös petaukseen lisää näyttävyyttä!

Muistattehan myös, että Familonin tuotteet sopivat loistavasti myös herkälle iholle, allergiselle tai hengitystieoireista ja astmasta kärsivälle.

Mikäpä olisikaan ihanampi joululahja rakkaalle kuin pehmoinen paketti ♥

Hyvän unen jouluun liittyen Familon tarjoaa nyt -20% pussilakanoista, pyyhkeistä ja kylpytakeista!  Nyt hankkimaan pukinkonttiin super pehmeitä paketteja!

Kannattaa myös kurkata vinkkejä ylellisiin joululahjoihin 😉

 

Pehmoisin terveisin ♥

We are so in love with out new blankets and pillows from Familon! We choose comforter blankets and also J have a cool blanket for summer time. Check out Familons’  Christmas discount here

*yhteistyössä

 

6 Comments
Previous Post
3.12.2017
Next Post
3.12.2017

6 Comments

 • Jaana

  Onpa kaunista! Meillä onkin petivaatteiden uusiminen käsillä, kun tammikuussa muutamme uuteen kotiin ❤️ Haluaisin makuuhuoneeseen samantyylisen lampun kuin teillä, mistä tuo ihanuus on?
  Ihanaa joulukuuta! ✨

  • Marjut

   Kaunis kiitos <3 Voin kuvitella, että juurikin uuteen kotiin haluaa hankkia myös uudet petivaatteet! Suosittelen lämpimästi Familonin tuotteisiin tutustuista <3 Makuuhuoneet lamput on Sessak Lightingin. Ihanaa muuttoa uuteen kotiin, ei ole enään kauaa 🙂

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Heippa Marjut! Hymyilin kun luin tätä postausta. =) Olet ottanut ihania kuvia! Ja tiedätkö, meillä on käytössä samat tuotteet ja hauskaa huomata että meidän maku meni yksiin myös peitossa ja tyynyissä???? Mulla on käytössä sama Gold-sarjan untuvatyyny kuin sulla, kun taas Jari valitsi sen viilentävän tyynyn. Nappivalinnat meillä????

  • Marjut

   Oi ihana kuulla <3 Ollaan oltu kyl oikeesti niin tyytyväisiä näihin Familonin tuotteisiin ja silloin niistä on ilo kirjoittaa 🙂 Voi hyvänen aika tätä meidän makua kyllä, ei voi muuta sanoa ;D Ihanan pehmoisia unia sinne <3

 • X

  Kyllä valitettavasti joissain kuvissa nuo lakanat näyttää siltä että olisivat kovasti silityksen tarpeessa ????
  (Itse en yleensä silitä lakanoita mutta eipä ne juuri koskaan noin ryppyiset olekaan)

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi, meillä ei ole niin justiinsa vaikka olisivatkin hieman ryppyiset 😉 Toki kuvia varten olisi voinut silittää, mutta joskus on hyvä olla kuvissa sitä oikeaa eloa, vai mitä 😉 Ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!