DECOR Lifestyle Lifie

Sohva rakkautta & Suomi 100v

Vihdoin pääsen esittelemään teille meidän uuden mielettömän upean sohvan ♥ Loppupeleissä saatiin sohva hieman etuajassa ja vaikka sitä odottettiinkin melkein kuukauden päivät ilmapatjan ollessa sohvana mutta odotus oli sen arvoinen!

Uusi sohva on kertakaikkisen IHANA ja UPEA

En voi olla hehkuttamatta sitä liikaa, en sitten millään. Kyseessä on siis Viivi-sohva ja valmistaja Unico Finland*. Ei voitais olla tyytyväisempiä sohvamme valintaan ja etenkin näin lyhyen käytön jälkeen! Haluttiin mahdollisimman pitkäikäinen ja pitkäkäyttöinen sohva ja Viivi on juuri sellainen. Tuohon mahdutaan koko perhe köllöttelemään muhkeaakin muhkeammalle kulmasohvalle ♥ Tulen esittelemaan sohvan tarkemmin sekä kerron miksi valittiin juuri Viivi.  Kerron myös pidemmän ajan käyttökokemuksen vielä myöhemmin, mutta tässä pääsitte näkemään kuvien muodossa sohva valintamme. Mikäpä olisi hienompaa näin Suomen 100-vuotispäivänä kuin liputtaa suomalaisen työn puolesta ♥

Mitäs siellä tuumataan? Ihana eikö? ♥

On upeaa olla suomalainen ja asua Suomessa ♥ Onnea 100-vuotiaalle Suomelle ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää ♥

Our new sofa is finally here ♥ We wait it almost a month but it’s worth it! It absolutely amazing, looks fantastic and it’s perfect to relax. I let you know more about our new sofa when we have test it more time 😉 

What do you think about it?

*sohvasta saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

16 Comments
Previous Post
6.12.2017
Next Post
6.12.2017

16 Comments

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Kyllä on upea sohva! Näyttää tosi kauniilta eikä haittaa että on ikkunaa vasten. Tyylikäs kokonaisuus????

  • Marjut

   Kiitos <3 En voi vieläkään uskoa, että värivalinta onnistui näin hyvin! Muutenkin koko sohva on kun unelma <3 Mietittiin ensin laitetaanko sohva seinälle vai ikkunan eteen ja se onkin jo muutaman kerran vaihtanut paikkaa ;D Tällä mennään hetken aikaa 😉

 • Paula/Viisikko

  Todella kaunis sohva! 🙂 meillä on muutto edessä ja uudessa kodissa kaksi olohuonetta, joten sohvahankinnat ovat pian ajankohtaisia meilläkin. Vanha sohva lähtee mukaan toiseen olohuoneeseen, mutta todella hankala päättää, minkälaista sitten siihen toiseen tilaan haluaakaan. Täytyy käydä kurkistamassa tämänkin valmistajan vaihtoehdot!

  • Marjut

   Voi kiitos <3 Sohva on kyllä kaikin puolin täydellinen ja odotti meidän odotukset ihan täysin! Suosittelen kovasti teillekkin kyseistä mallia 😉 Me katsottiin ensin myös heidän toista mallia, mutta se oli hieman liian kova meidän makuun. Olisi kiva kuulla, jos päädytte samaan 🙂

 • Raija

  Ihana sohva ja kaunis huone muutenkin . 🙂

  • Marjut

   Kiitos <3 Tykätään kyllä edelleen kovasti sohvasta!!

 • UUDEN SOHVAN SUUNNITTELUA: MIKÄ KANGASVERHOILU?

  […] alussa Loving white style bloggari Marjut kertoi hankkineensa uuden vaalean divaanisohvan. Ihastuin hänen sohvaansa täysin! Olin aiemmin miettinyt meille kolmen istuttavaa Howard-sohvaa, […]

 • MinniMaaria

  Upean näkoinen sohva.
  Mietin vaan miten nuo moduulit pysyvät yhdessä, kun tuossa näyttäisi olevan rako …?
  Onko ne millä kiinni toisissaan?

  • Marjut

   Voi kiitos! Me ollaan tykätty siitä ihan hirmuisesti <3 Me ei olla tarkoituksella laitettu niitä vielä kiinni toisiinsa. Kiinnitykseen on siis sellaiset kappaleet joilla liitetään yhteen. Ajattelin, että voin helpommin siirtää niitä yksinäänkin, jos innostun vaihtamaan järjestystä 😀 Eikä siis oo ollut mikään ongelma vaikka ovatkin irrallaan. Pysyy hyvin yhdessä silti! Oon tekemässä postausta sohvaan liittyen lähiaikoina ja kerron siitä tarkemmin 😉

 • MinniMaaria

  En löytänyt ko.sohvaan hintatietoja netistä , saanko kysyä sinulta hintaa?
  Olen itse hankkimassa uutta sohvaa ja tuo miellyttää silmää, samoin kuin tuo koko sinun kotisi tyyli : ) .Tyylikästä ja modernia.

 • Minna

  Hei, yritin käydä katsomassa kyseistä sohvaa verkkosivuilla mutta siellä ei näkynyt hintoja. Kuten minnimaaria kysyikin edellisessä kommentissa että paljonko ko. sohvan hinta oli?

  • Marjut

   Voi mulla on mennyt tuo Minnimaarin kommentin vastaus ihan ohi! Sohva on moduuli ja hinta riippuu minkälaisen sohvan itsellesi kokoat. Viivi sohvaa myy ainakin Metropoli ja Lähdesmäki. Lähdesmäen sivuilla voi tehdä tarjouspyynnön valitsemastaan sohvasta ja tekevät sitten tarjouksen sen mukaan. Meidän sohva kokonaisuuden hinta on 2000 euron paikkeilla, mutta tietty riippuu tarjouksesta ja mistä hankkii 🙂 Suosittelen ehdottomasti tätä mallia!

 • Marjut

  Hei, saako udella mikä kangas tämä on? Oletko vielä vajaan vuoden käytön jälkeenkin tyytyväinen? Entä oletko jo pessyt päällisiä, onko helppo homma? Paljon kysymyksiä, mutta sohva on iso hankinta ja mielellään menisi kerralla nappiin 🙂

  • Marjut

   Moikka kaima 🙂 Tarkoituksena olisi tehdä postaus sohvan käytöstä erikseen lähiaikoina! Ollaan oltu super tyytyväisiä ja sohva on edelleen ihan paras hankinta ikinä!! Kangas on Orientin Stark 511 ja se on täydellinen <3 Ei ole ollut vielä tarvetta pestä päällisiä, mutta tekstiilipuhditusaine on riittänyt tähän mennessä. Varmaan jouluksi kuitenkin pesen ne 😉 Voin tosiaan postauksen muodossa kertoa vielä lisää!

 • Maija

  Todella kiva kokonaisuus tuo, että kaikki sopii todella hyvin toisiinsa ja mukavan lämpöinen tunnelma. Meille on tulossa juuri tässä huomenna tuollainen samantyylinen beige sohva kuljestuspalvelun tuomana, niin toivottavasti passaa meillekin hyvin. Pitää itsekin ruveta ostamaan erilaista tuollaista tilpehööriä sisustamiseen, niin tulee näköjään kokonaisuus. Kiitos kivasta kirjoituksesta!

  • Marjut

   Voi kiitos kommentistasi <3 Sohva on kyllä ollut mieluinen, mutta nyt täytyy sanoa, että kolmen lapsen kanssa olisi hyvä, jos päälliset olisi paremmin pestävät. En kyllä millään malttaisi tästä sohvasta luopua, mutta katsotaan mihin ratkaisuun päädytään. Ihan varmasti siellä sohva teillä näyttää hyvältä myös! 🙂 Ihanaa syksyä <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!