DECOR Lifie

Habitare & kauniit pampaheinät

Heipparallaa ja kivaa alkanutta viikkoa!

Me käytiin Minean ja ystäviemme kanssa jo keskiviikkona kurkkaamassa miltä tämän vuoden messut näyttää. Täytyy sanoa, että neidin kanssa messuillessa ei oikein ehtinyt itse keskittyä paria sekuntia enempää yhteen juttuun 😀 Silloin ei edes ehditty kiertää koko aluetta, mutta sen mitä näin silloin kertoi sen, että tänä vuonna messut ovat paljon paremmat kuin viime vuonna. Näytteilleasettajat olivat saaneet kauniita, houkuttelevia ja visuaalisesti hienosti toteutettuja osastoja aikaan.

Meidän oli alunperin puhe mennä sunnuntaina yhdessä mummun ja papan kanssa kiertämään messut, mutta päädyttiin sitten niin, että he menevät lauantaina ja me käytiin Jannen kanssa sunnuntaina kahdestaan. Vitsi miten kivaa olikin ihan vain kaksin kierrellä (ja pitää kädestä kiinni ♥) ja katsella kiinnostavia juttuja ♥ Jannekin oli innoissaan messuista, kun katseltiin vähän sillä silmällä kaikkea, jos vaikkea se oma koti pian löytyisi  Keskiviikkona en edes ajatellut ottaa kameraa mukaani enkä sitten sunnuntaina halunnut meidän yhteistä aikaa käyttää kuvaamiseen. Kamera oli kyllä laukussa mukana, mutta tällä kertaa napsin kuvia vain puhelimella.

Pidin tosiaan messuista kokonaisuutena tosi paljon, vaikkakin kaikki tämän hetken sisustustrendit eivät ihan omaan makuuni olekkaan. En ehkä lähde erittelemään näitä juttuja sillä koskaan ei pidä sanoa ”Ei koskaan” 😉 Sehän voi olla, että aikani uutta trendiä katsellessa mieli siitä muuttuu ja sen haluaa myös omaan kotiin. Toki täytyy sanoa, että enemmän kotiin kaipaisikin sellaisia persoonallisempia juttuja, vai mitä mieltä te ootte? Niimpä on hyvä, että erilaiset jutut on nousussa niin jokaiselle löytyy oma juttunsa!

Tällä kertaa messuilta mukaan lähti nämä ihanat pampaheinät, joita on monissakin kuvissa jo näkynyt ♥

Kävittekö te messuilla? Jos, niin mitä piditte? 

Sitten vain neiti nukkumaan ja odottelemaan illan Ensitreffit alttarilla- jaksoa, ihanaa iltaa ♥

2 Comments
Previous Post
18.9.2018
Next Post
18.9.2018

2 Comments

  • Annika | pellavaa&pastellia

    Habitaresta oon nähny ihan tarpeeksi kuvia muissa blogeissa joten hyvä ettei enää tässä ???? Habitare ei kiinnosta, kuvien perusteella en usko että jaksaisin innostua juuri mistään. Nuo pampaheinät on tosi ihanat ja niitä onkin monissa blogeissa näkynyt. Voisin harkita sellaisia itsekin hankkivani kunhan tämä ostolakko kuukausi päättyy????

    • Marjut

      No se olikin sitten hyvä 😉 Heinät ovat suloisia, vaikka en kyllä ole varma sopiiko ne meille vai ei 😀 Oi sulla on menossa ostolakko, wau aika hyvä ajatus! Toki itselläni on aika pienet ostokset ylipäätänsä näin sairaslomalla, mutta tulevaisuudessa sitä voisi kokeilla. Ihanaa viikkoa <3

Leave a Reply

Artikkelit