DECOR Lifestyle Lifie

Ensimmäiset joulutähdet ikkunassa

Kivaa alkanutta viikkoa ihanat!

Niin se vain on jo marraskuu kovaa vauhtia alkanut ja sehän tarkoittaa meillä (tai siis mun kohdalla!) sitä, että ensimmäiset jouluvalot ripustetaan ikkunoihin. Miten kauniisti nuo joulutähdet valaisee pimeitä iltoja ja luo ihanan tunnelman ♥ Nämä joulutähdet ovat parin vuoden takaa ja vielä pohdin haluanko hieman simppelimmät tähdet näiden tähtien tilalle. Tykkään näistä ihan kyllä joo, mutta ehkä noin vierekkäin ollessa tähdet voisivat olla yksinkertaisemmat, vai mitä sanotte? Näitä hopeisia joulutähtiä myydään edelleen Clas Ohlsonilla, jos jotain kiinnostaa! Pikkuhiljaa varastosta haetaan loputkin jouluvalot ja laitellaan muihinkin huoneisiin tunnelmaa tuomaan. Onko siellä muilla vielä jouluvaloja? Viime vuonna muuten joulutähdet pääsi ikkunaan jo lokakuun lopussa, kun silloin satoi ensilumi. Viime vuodesta lisää tässä Ensilumi & joulutähti ikkunaan – postauksessa. 

Viikko on lähtenyt täällä käyntiin tosi kivasti ja tänään oltiin neidin kanssa viettämässä kotipäivää. Meidän päiväkotipäivät tulee loppuvuoden olemaan tiistai-torstai, joten huomenna sitten jälleen päikkypäivä. Mulla on tiedossa fyssarilla käyntiä ja ripsihuoltoa sekä tarkoitus olisi aloittaa yhtä tulevaa kamppista 🙂 Tänään tuli muuten pari pakettia Jotexilta, joten niiden sisältöä on myös luvassa lähiaikoina. Oon tekemässä teille myös postausta siitä aiheesta miltä mun ulkonäkö musta tällä hetkellä tuntuu. Luulen sen olevan monille mielenkiintoinen aihe, joten koitan saada postauksen ulos vielä tällä viikolla!

Mites teillä on viikko lähtenyt käyntiin? 

It’s already November so it’s time to put Christmas lights on the window, right? I really love Christmas time so why we can’t enjoy it little bit longer! These lights are two years old and I’m thinking if I should change them some simple ones. Do you have Christmas lights already? 

This week has started very well and we were home today with Minea. Tomorrow is next kindergarten day so let’s see how it goes. I’m going to physiotherapist and some beauty things is  also on afternoon. I got a packet this evening from Jotex so soon your gonna see what new we have at home. Have a lovely evening!

Nämä mustat kynttilänjalat bongasin muuten viime Espoon IKEAn reissulta ja ne maksoi yhteensä 5 euroa! En ikinä aiemmin oo löytänyt mitään sieltä heidän poisto-osastolta, mutta nämä huomasin jo kaukaa ja lähtivät heti mukaan!

4 Comments
Previous Post
5.11.2018
Next Post
5.11.2018

4 Comments

 • Jonna

  Jouluvalot tuo niin ihanaa tunnelmaa näin pimeän aikaan. Ja siis pakko sanoa, että teillä on kyllä älyttömän kaunis koti ♡ Olis kiva joskus sellainen koko kodin sisustus postaus 🙂 Olet tosi taitava sisustamaan!! 🙂

  • Marjut

   Apua voi kiitos miten ihanasti sanottu <3 Jouluvalot on NIIIIN super jo nyt!! Hei olipas tosi kiva postaus idea, kiitos siitä 😉 Ihanaa joulun odotusta <3

 • Maikki

  Entä jos laittaisit vain yhden tähden tuohon ikkunaan? Voisi helpottaa siihen koristeellisuuteen eikä tarvitsisi hankkia uutta melkein uuden tilalle. Toinen vaikka makkarin ikkunaan erilliseen tilaan.

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi <3 Mietin aluksi itsekkin, että laitan vain yhden joulutähden kuten viime vuonnakin oli. Mutta nyt, kun meillä on uudet kaihtimet ikkunassa niin niitä on kaksi, joten keskelle ei sovi mun mielestä vaan yksi tähti. Kiitos ajatuksesta sinulle 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!