Lifestyle Lifie

Pääsiäinen Pohjanmaalla & rikkoutunut muistikortti

Terkkuja täältä Kokkolasta, jonne me tultiin torstai-iltana. Matkattiin kuusi tuntia säästyen minkäänlaiselta ruuhkalta (onneksi näin!). Oltiin yksi yö mun mummulla ja muuten oltu tässä äidin luona. Pääsiäinen on mennyt täällä ihanasti perhettä ja ystäviä nähden ♥ Eilen Minea oli ensi kertaa virpomassa ja voi miten reippasti hän uskalsi kahden kaverinsa kanssa mennä ovelta ovelle! Me vanhemmat kierrettiin siinä taustalla ja itse ainakin taisi silmäkulma muutamaan otteeseen kostua ♥ Ja kyllä sitä oltiin niin innossaan siitä namien määrästä ja jokainen saatu palkka piti erikseen näyttää, niin söpöä!

Eilen käytiin katsomassa pääsiäiskokkoa Halkokarin rannassa. Yhdet ainoat tutut (nekin Jannen puolelta 😀 ) tuli vastaan, joten eipä asu enään tuttuja täällä! Tai sitten vain ajoitus on aina yhtä huono 😀 Tänään ollaan ulkoiltu ja mennään vielä käymään kaverini luona kylässä. Sitten saunaan ja huomenna lähdetään ajamaan kotiinpäin.

Kaiken kivan keskellä kävi kuitenkin niin, että mun muistikortti meni rikki neidin änkiessä sohvalle, jossa istuin muistikortti kiinni läppärissä..  Muistikortilla oli kuvia ensi viikon kahdesta eri yhteistyöstä, uusia kuvia olohuoneesta sekä super söpöjä pääsiäiskuvia neidistä meillä kotona.. Korttia yritettiin korjata kahden eri firman toimesta (voitteko kuvitella, että sain apua täällä näin pyhien aikaan!), mutta kortti ehti vääntyä sen verran pahasti ettei siitä ole ainakaan halvalla mahdollista kuvia pelastaa. Voitte arvata kuinka paljon mua on harmittanut ja kotiinpäästessa edessä on sitten uusien kuvien ottaminen. Juuri kun oli ehtinyt kuvata valmiiksi ja tehdä suunnitelmallista työtä niin kaikki menee uusiksi, puuh! Noh ei auta murehtia, vaikka aika suuresti turhauttikin kortin kohtalo.

Miten teillä siellä on pääsiäisen vietto sujunut? 

Terkut pääsiäispupulta ♥

Ei kommentteja
Previous Post
21.4.2019
Next Post
21.4.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit