Lifestyle Lifie

6 x vastausta kysymyksiinne

Laitoin aiemmin kyselyn IG;n puolella, jossa sai kysyä ihan mitä vain ja koostin tähän nyt 6 x vastausta kysymyksiinne. 

Ootteko jossain vaiheessa muuttamassa Kokkolaan?

Koskaan en sano en koskaan, mutta ainakaan tällä hetkellä sinne päin muutto ei ole suunnitelmissa. Silloin, kun muutin tänne niin olin ihan varma etten tulisi lapsiani täällä kasvattamaan, mutta toisin kävi. Olin ihan varma, että muuttaisin parin vuoden jälkeen takaisin Kokkolaan, mutta tänä vuonna tulee jo 9 vuotta täyteen täällä asumista. Kokkolassa asuu kuitenkin mun äiti, mummo ja läheisiä ystäviä, joten sinänsä sinne muuttaminen olisi myös ihana asia. En kuitenkaan koe, että esimerkiksi työllistymisen kannalta muutettaisiin sinne lähitulevaisuudessa. Tykkään Kokkolasta ja sen lähiseudusta, kuten Öjasta ihan hirveästi. Haaveena olisi asua Öjassa järven rannalla hirsitalossa ja pihassa pieni talli, jossa hevonen ja lampaita ♥

Minkä alan töitä etsin?

Oon ollut töissä niin pankissa, kaupan kassalla, vuokravälittäjänä kuin some vastaavana. Aika laaja-alaisesti oon tehnyt kaikkea, joten voisin sanoa, että kaikki edellä mainitut työt kiinnostaa. Tottakai sisustaminen, valokuvaus ja visuaalisuus on lähellä sydäntäni ja oon onnellinen siitä, että sitä pääsen tekemään oman someni kautta. Työt joita oon nyt hakenut ovat kiinteistö ja sisustusalaa. Sanotaanko näin, että paloa on tehdä erilaisia töitä, mutta samalla haluaisin kehittää myös itseäni mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä jää siis nähtäväksi mille alalle päädyn. Kerron teille siitä lisää myöhemmin!

Minkä kokoinen meidän koti on?

Tämä oli hyvä kysymys, koska mietin onkohan tämä tullut missään ilmi koskaan 🙂 Eli meidän rivitalokoti on 84m² ja käsittää 3 makuuhuonetta, olohuoneen, keittiön, kylpyhuoneen, saunan, erillisen wc;n ja terassin. Tilaa on riittävästi ja etenkin yhtenäinen olohuone, -ruokailu ja keittiö on parasta. Toki keittiö voisi vielä enemmän avonaisempi olohuoneeseen päin. Jos, kysessä olisi meidän oma asunto niin muuttaisimme tilan avoimeksi ja seinän tilalle tulisi saarreke 🙂 Välillä tuntuu, että yksi makuuhuone on ns turha, mutta toisaalta se on hyvinkin tarpeellinen vieraiden ollessa kylässä. Tällä hetkellä asunto vastaa meidän tarpeita hyvin ja viihdytään siellä ♥

Mikä olen koulutukseltani?

Mä oon yläasteen jälkeen hakenut parturi-kampaajakouluun ja olisin sinne päässyt viiden eniten pisteitä saaneiden kanssa. Mutta koska olin laittanut yhteishaussa linjan toiselle sijalle jäin varasijoille sen takia. Ehkä parempi niin, vaikka rakastan hiustenlaittoa kovasti! Ekalle sijalle olin silloin laittanut matkailu,- ravitsemus ja talousalan koulutuksen. Sinne pääsin yhdessä ystäväni kanssa. Musta tuntuu, että olin tuolloin vielä aika hukassa omien tulevaisuuden suunnitelmieni kanssa, joten ehkä kaverit vei osaltaan mukanaan. Ja sen huomasin vuoden koulussa olon jälkeen, kun halusin vaihtaa taloushallinon puolelle Kauppaopistossa. Eli yhden ns. hukkavuoden jälkeen valmistuin taloushallinnon merkonomiksi. Koen kylläkin ettei ensimmäinen vuosi ihan hukkaan mennyt, koska opin paljon ruoanlaitosta ja kaikesta kotitalouteen liittyvistä asioista. Se ei vain kuitenkaan tuntunut omalta, joten onneksi kuuntelin itseäni ja päädyin vaihtamaan opintolinjaustani. Koskaan en kuitenkaan ole taloushallinnon töitä tehnyt enkä ottanut vastaan haettua ammattikorkeakoulupaikkaa vaan jäinkin kesätöistä Osuuspankkiin töihin. Haluaisin vielä kouluttautua markkinointiin ja viestintään liittyen jossain vaiheessa.

Ollaanko ajateltu hankkia lisää lapsia?

Oon aina aiemmin ajatellut, että haluaisin kolme lasta, jos mahdollista. Sairastuttuani olin eniten onnellinen siitä, että meillä on Minea ♥ Vaikka kävisi niin, etten tulisi enään raskaaksi meillä on Minea ja se on suurin onni, jonka voin saada. Tottakai haluttaisiin neidille sisar/sisaruksia, mutta vielä pitäisi ainakin ensi kevääseen odottaa sairastumisen takia. Silloin tulee täyteen kaksi vuotta hoitojen päättymisestä ja saisi lääkäriltä luvan yrittää lasta. Sitä ennen olisi varmasti hyvä käydä tutkituttamassa munasarjat, vaikka toisaalta sekin saattaisi aiheuttaa turhaa stressia asian suhteen. Tällä hetkellä Minea on sellaisessa iässä, että hän voisi koko ajan hoitaa kaikkien vauvoja vähän liiankin innokkaasti, joten ihan hyväkin, että aikaa vielä kuluu 🙂 Suoraan sanottuna, mulle ei oo vielä tullut edes vauvakuumetta uudestaan enkä koe siitä mitään stressiä.

Miten liikunta on sujunut arjessa?

No tähän on pakko vastata ettei taas oikein mitenkään. Mutta siihen on tulossa parannusta, koska aloitan jooga-ambassadorina ensi viikolla! Oon asiasta todella innoissani ja kuulette tästä lisää alkuviikosta 🙂 Uskon, että joogasta on apua käden ja rinnan kireyden kanssa sekä muutenkin sopivan rauhallinen tapa aloittaa säännöllinen treeni. Oon välillä hakenut Mineaa rattailla päiväkodista, mutta iltalenkit on jääneet pimeän tullen. Toki voisin päivisinkin käydä juoksemassa, mutta jostain syystä se on vain vaikea saada itseään liikkeelle. Palaan teille myöhemmin myös toiseen asiaan, joka liittyy mun treenaamiseen. Mutta siis toivotaan, että jooga toisi lisää energiaa ja poistaisi kehon kireyttä.

Näitä on tosi kiva tehdä ja muistakaa, että aina saa laittaa kysymyksiä sekä toiveita postausaiheisiin 🙂

kuvauspaikka Arboretum

2 Comments
Previous Post
28.9.2019
Next Post
28.9.2019

2 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Tuo joogahomma kuulostaa ihanalta. 😍 Mä olen aloittanut joogan tänä syksynä. Etenen kankeasti asento kerrallaan, sillä tällä hetkellä olen kolmen asennon jälkeen aivan loppu. Mutta askel ja asento kerrallaan. 🙏

  • Marjut

   Oi ihanaa, että sielläkin ollaan joogan pyörteissä 🙂 Täällä kans ollaan nykyään niin rautakankena, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee! Kivaa viikkoa <3

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @hiipakkahuonekalut Vihdoin meillä on kunnolla säilytystilaa eteisessä ja vieläpä kauniit Anton - sarjan kaapistot 🤍 Aiemmin tilalla ollut naulakko sai lähteä! Avainlippumerkin saaneet tuotteet valmistetaan Jurvassa 🇫🇮
Mitäs pidätte uudistuneesta eteisestä? 🖤
 • Super ihana viikonloppu takana 💗🤍 Huomenna sitten lähdetään Minean kanssa Kokkolaan🚙
Mites teidän viikonloppu meni?
 • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
 • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
 • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
 • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?

Follow Me!