DECOR Lifie

Ferm Living Shell ruukku

Viimeksi kerroin siitä miten sisustusinspiraatio on täysin hukassa, mutta tiedättekö – tämä Ferm Living Shell ruukku muutti kaiken! Tai ei nyt ihan kaikkea, haha! Olin ihaillut tätä ruukkua (tai mä sanon sitä kyllä maljakoksi myös) jo pidemmän aikaa ja kuin näin niitä Aveon verkkokaupassa muistin samalla lahjakortin, jonka olin saanut heiltä jo melkein vuosi sitten. Se oli vain jäänyt käyttämättä ja nyt todellakin oon iloinen saadessani käyttää sen tähän kauniiseen Ferm Living Shell simpukka maljakkoon ♥

Nimensä mukaisesti se on siis ruukku, mutta itse ajattelin pitää sitä noin tyhjillään, vaikkakin sen ollessa sohvapöydällä neiti ehti täyttää sen koruillaan 😀 Itseasiassa taitaa ne korut siellä olla edelleen! Mietin, että simpukkaan voisi laittaa myös kuivakukkia tai leikkokukkia kallelleen osittain roikkumaan. Simpukkaa voi pitää noin kirjan päällä, hyllyllä, pöydällä tai vaikka ikkunalaudalla. Todella kaunis mun mielestä!

Hassua, että tavallaan noin pienelläkin esineellä voi olla niin iso vaikutus sisustukseen. Ja tarkoitan sitä sillä, että olohuonetta katsoi uusin silmin ja samalla vaihdoin myös sohvaöydälle toiset esineet. Kultaisen tarjottimen lähtiessä pöytä sai taas raikkaan ilmeen ja sain jopa vihdoin pöyhittyä noita pampaheiniä. Niistä tuli ihanan puuheat ja näyttävemmät, kun käsin availin niitä varovasti. Kannattaa kokeilla, jos teiltä löytyy pampaheiniä!

Katsotaan, josko se sisustuskärpänen sieltä vielä kunnolla iskee! 

Mitäs pidätte simpukasta?

Ei kommentteja
Previous Post
22.1.2020
Next Post
22.1.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts