Lifestyle Lifie

Muutto uuteen kotiin

Terkut uudesta kodista, johon muutto on nyt tehty! Muutin tosiaan jo viime perjantaina Opiskelijamuutot avustamana ja onneksi olikin muuttofirma apuna. Laskin tämän olleen elämäni 11 muutto ja helpoin sellainen juurikin muuttofirman takia. Tietty itse piti pakata ja purkaa tavarat, mutta muuten muutto eli huonekalut ja tavarat kannettiin puolesta neljänteen kerrokseen. Muutin tosiaan juuri valmistuneeseen kerrostaloon, johon kaikki talon asukkaat sai avaimensa samana päivänä. Voitte vain arvailla kuinka härdelliä tuolla rappukäytävässä on pitänyt viikonlopun ja vielä alkuviikonkin ajan. Huh, onneksi muutto on takana ja kaikki suurimmat huonekalut paikoillaan – mitä nyt joitain laatikoita ja jätesäkkejä on purkamatta. Pikkuhiljaa ehtii niitä laittamaan ja kaikille hakemaan paikkansa.

Eteisen haaste

Vaikka kyseessä on uudiskohde niin kolmioissa ei ole ollenkaan kaappitilaa eteisessä vaan naulakko seinässä. Vanhan kodin eteisessä oli liukuovikaapistot ja ulkovaatetta siellä varmaan eniten mun osalta. Niimpä täällä tuottaa hieman haasteita tuo eteisen säilytys, johon täytyy keksiä jokin ratkaisu mahdollisimman pian. Siihen asti naulakko saa olla paikoillaan ja banaanilaatikot toimittaa kaapin sijaa. Hitsi muuten meinasin saada sydärin just äsken postin tipahtaessa postilaatikosta. Tähän asti, kun posti on haettu ulkona olevasta postilaatikosta 😀 Vielä ei muista mitä kaikkea kerrostaloelämään kuuluikaan, haha!

Minea oli mun luona viikonlopun äidin ollessa täällä ja on nyt ollut kaksi yötä isin luona. Oon kylläkin hakenut neidin päiväkodista ja hän on ollut mun luona siihen asti, että Janne pääsee töistä. Siihen asti, kun oon kotona niin toimitaan näin, vaikka Minea olisikin isin luona. Huomenna Minea tulee mulle ja on lauantaihin asti ♥

Äiti lähti tosiaan Kokkolaan maanantaina ja silloin olin ensimmäisen kerran yksin täällä yötä. Mulla on aika vilkas mielikuvitus, joten pelkäsin jo hieman valmiiksi miten saisin unta yksin ollessani.. Mutta arvaatteko mitä? Nukuin tosi hyvin ja rauhaisesti ♥ Turhaa pelkäsin valmiiksi siis. Muutenkin kaikki hyvin täällä mitä nyt netin kanssa oon tapellut, mutta eiköhän sekin pian ala toimimaan.

Mites teillä siellä menee ja hei miltä uusi asunto näyttää?

6 Comments
Previous Post
4.3.2020
Next Post
4.3.2020

6 Comments

 • Britta-Marianne Virtanen

  Uusi kotiinne näyttää ihanan raikkaalta ja kauniilta 😊 Toivottavasti kotiudutte hyvin ja asiat lähtevät rullaamaan. Ihana kuulla, että olet Minnan isän kanssa hyvissä väleissä ja pystytte hyvin sopimaan asioista. Kyllä teidän pieni tyttökin huomaa, ettei keskinäinen rakkaus ja välittäminen ole mihinkään kadonnut. Paljon onnea uuteen kotiin 💐

  • Marjut

   Kiitos sanoistasi <3 Tähän asti kaikki on mennyt tosi hyvin ja toivotaan myös kaiken jatkuvan näin 🙂 Kaikkeni teen, että Minean on hyvä olla ja hän viihtyy molemmissa kodeissa <3 Kiitos vielä ja ihanaa kevättä!

 • Meiju / Chandelierhome

  Voi nuita elämäntuulia kun ne joskus vie. Itsellä myös muutto lähi kuukausina omaan uuteen kotiin. Kaikkea hyvää kevääseesi ja mukavaa päivänjatkoa. Ps. Uusi koti näyttää upealta!

  • Marjut

   Näin se elämä joskus menee, vaikka sitä ei olisi suunnitellut :/ Samoin sinne kaikkea hyvää uuteen kotiin ja tsemppiä tulevaan <3 Ja kiitos 🙂

 • Britta-Marianne

  Onnea uuteen kotiin 💐 Kauniilta ja raikkaalta näyttää. Jaksamista ja pitkää pinnaa elämänmuutokseen 😊 Fiksu nainen pärjää aina 😊

  • Marjut

   Kiitos paljon <3 Eiköhän kaikki tästä pikkuhiljaa ala järjestymään, kun vain antaa aikaa itselleen. Uskon siihen, että kaikki menee omalla painollaan 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @tikkurila_suomi Tässä teille pieni sneek peek lopputulokseen ruokailu /olohuonetilassa 😍 Lisää kuvia saatte lähipäivinä, mutta sen sanon, että tuo Tikkurila Myötätuuli G486 sävy on täydellinen 👌🏻 Kurkatkaa tässä vaiheessa stooreista maalausprojektin eteneminen 🙈
Miltäs näyttää tässä vaiheessa?

#tikkurila #tunneväri #myötätuuli
 • Sängyssä hyppiminen on ihan jees, vaikka joka päivä 🙈 Välillä meno on kuvan mukainen ja välillä taas mietitään et mitä sitä seuraavaksi keksisi 💭
Kertokaas hauskoja tekemisiä pienten kans?
 • Kaupallinen yhteistyö @gardena.worldwide Tilanteen vuoksi me ei tämä vuonna päästä Pohjanmaalle pääsiäisen viettoon, joten aloitettiin nyt hyvissä ajoin kotona askartelut 🐣🐰 Gardenan puutarhasaksilla pajunkissojen leikkaaminen oli super kätevää ja alustan päällä askartelu sujuu vaivatta✂️ Kurkkaa stooreista millaisia pajunkissoja me tehtiin 🐥

Joko siellä on aloitettu pääsiäisen valmistelut?

#gardenasuomi
 • On ihan ok laittaa yökkäri päälle, ottaa lasi viiniä ja kattoo leffaa, vaikka onkin perjantai🥂#eitänäänkään lähdetä mihinkään vaan ollaan kotona. Ihanaa iltaa murut 💛

Ps. @ihanuuslingerie ltä löydät täydelliset yöasut 💭 *tuotteesta saatu alennusta
 • Kerroin teille aiemmin, että uuden kodin eteisen säilytysratkaisuna on vain seinässä oleva naulakko (ja kasa banaanilaatikoita, jotka raahasin kuvasta 🙈) 🤦🏼‍♀️ Voitte varmaan kuvitella ettei se riitä mitenkään meidän ulkovaatteille yms muulle. Nyt pohdin blogin puolella mitä naulakon tilalle 💭
Kertokaa teidän ajatuksia? Ja siis tuo kaappi siirtyy makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun naulakko lähtee. 
Ihanaa iltaa 💛
 • Tilanne ahdistaa, mutta miettiessäni niitä halauksia, jotka sitten tilanteen muuttuessa saa antaa auttaa jaksamaan tässä hetkessä 🖤 "Some hugs are worth waiting for." - Mark Anthony

Follow Me!