Lifestyle Lifie

Rakkaus

Anteeksi, että päivitykset on jääny nyt vähemmälle, mutta mulla on siihen maailman paras syy – rakkaus ♥ Instagramissa mua seuranneet tietää jo asiasta, kun siellä oon asiasta jokin aika sitten kertonut. Eli siinä vaiheessa, kun tää mun ihana mies ajoi mun vuoksi Helsingistä Kokkolaan vain yhden yön takia oli sellanen teko, jonka jälkeen halusin koko maailman tietävän miten upean miehen oon elämääni löytänyt ♥ Itseasiassa me ollaan tavattu jo 8 vuotta sitten Peten kanssa ensimmäistä kertaa ja silloin puolisen vuotta tapailtiin, mutta erinäisistä syistä meidän matka yhdessä ei jatkunut. Molemmat ollaan tässä vuosien varrella perustettu perheet ja eletty omaa elämää. Muutaman kerran ollaan sattumoisin tavattu perheiden kesken, joten lapset on tavannut toisensa jo aiemmin. Petellä on kaksi söpöä prinsessaa 4v ja 6v, jotka on ottanut mut ihan älyttömän hyvin vastaan ♥ Ja yhtälailla Pete ja Minea tulee mielettömän hyvin toimeen keskenään ja niillä on omia pelleilyjuttuja mitä on niin suloista katsoa vierestä ♥ Parasta on tietty miten tytöt tulee keskenään toimeen ja kaikki leikit menee niin yksiin (ainakin tässä vaiheessa). Varmasti luvassa on myös eripuraa tms, mutta ne kuuluu asiaan aina lasten kanssa. Tälläkin hetkellä Peten tytöt on meidän kanssa tässä meidän kotona Minean ollessa isillä huomiseen.

Mutta miten kaikki alkoi aikanaan?

Saatiin eilen IG puolella kysymysboksiin kymmeniä kysymyksiä siihen missä ja miten me ollaan tavattu aiemmin ja nyt uudelleen niin kerron sen teillekkin ♥ Ihan ensimmäistä kertaa me tavatiin alkukesästä 8v sitten Helsingin Circus -ravintolassa Guessin bileissä, jossa oltiin omien kavereiden kanssa juhlimassa. Me lähdettiin juhlista samaa matkaa kotiin ja siitä alkoi meidän tapailu, jota kesti loppuvuoteen saakka. Molemmat oli silloin nuoria ja ehkä elämät ei ollut sillä mallilla, että siitä olisi vakavasti tapailua voitu jatkaa. Niimpä tiemme erosivat lähinnä mun päätöksestä ja muistan hyvin miten Pete soitti mulle vielä Jannen asuessa mun luona, että haluaisi jatkaa mun kanssa vielä. Silloin olin kuitenkin mennyt jo elämässä eteenpäin eikä nähty kuin kolmisen kertaa tässä vuosien varrella milloin missäkin sattumalta. Eilen sain kyllä kuulla, että Pete oli mua vuosien mittaan joskus miettinyt ja se tietty tuntui kivalta 🙂 Kerran, kun tavattiin Jumbossa vähän mun sairastumisen jälkeen niin muistan edelleen Peten ilmeen mut nähdessään ja kysyi ekana missä mun hiukset on? Hän ei tiennyt mun sairastumisesta mitään ja oli todella järkyttynyt. Silloin mainitsin blogista, mitä olikin alkanut seuraamaan sitä siitä lähtien.

Miten tavattiin uudestaan?

Ja sitten kävi niin, että kyselin 10. kesäkuuta Instagramissa uimaseuraa johon sain erikseen viestipyynnön, että tai lounas ja ihmettelin, että kuka mulle haluaa lähettää viestiä ja Petehän se oli ♥ Niimpä me alettiin viestitellä ja Pete tuli parin tunnin päästä moikkaamaan mua kattoterasille missä otin aurinkoa. Hän pahoitteli ettei muistanut mun lempparijätskiä enään 🙂 Siinä me sitten käytiin elämämme läpi vuosien varrelta ja tuntui kuin vuosia ei olis edes ollu välissä viime näkemisestä. Me lähdettiin vielä syömään kalloille sushia ja siitä asti me ollaan oltu yhdessä. Mulla meni kyllä aikaa siihen, että uskalsin antaa itseni uudestaan toiselle ja antautua toisen rakkaudelle, jota hän mulle antoi. Olin niin ajatellut, että aion olla kesän sinkkuna ja nauttia omasta vapaudesta, vaikka yhtä aikaa olin toivonut salaa sitä kaivattua intohimoa ja paloa toista ihmistä kohtaan. Ja sitten, kun tajusin, että tässä se ihminen nyt on kenen kanssa tunnen juuri nuo tunteet oli ihan mielettömän upeaa ♥ Turha sitä on laittaa vastaan rakkaudelle, vaikka kuinka olisi ollut toisenlaiset suunnitelmat itellä. Uskon siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja tämän kaiken piti mennä juuri näin kuin tämä on mennyt. Silloin 8 v. sitten aika ei ollut oikea vaan nyt tässä hetkessä meidät on tarkoittu yhteen loppuelämäksemme ♥ En voi kuin hymyssä suin todeta, että oon todella onnellinen tässä ja nyt eikä sitä tule mikään muuttamaan ♥ Molemmat tietää sen palon toista kohtaan ja sen miten paljon halutaan jakaa elämä toistemme kanssa niin ei tässä voi kuin antaa elämän viedä meitä eteenpäin ja nauttia matkasta ♥ Ja tosiaan se myytti me tässä kumottiin ettei exän kanssa kannata kokeilla uudestaan 😉 Rakkaus todellakin tulee kohdalle silloin, kun sitä vähiten odottaa ja tämä rakkaus on jotain niin mieletöntä!! Tuntuu välillä, että halkean onnesta ja säteilen niin, että pakahdun ♥  Rakkaus on ♥

” You are not the love I was looking for, You are more. You are better. ”

Kuvat; Joni Autio Photography 

2 Comments
Previous Post
25.7.2020
Next Post
25.7.2020

2 Comments

  • Johanna

    Olen niin iloinen teidän molempien puolesta. Nauttikaa matkasta… ja toisistanne 💞💞💞.

    • Marjut

      Kiitos ihanista sanoistasi <3 Me todellakin nautitaan <3 Kaikkea ihanaa sinulle myös <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!