Yleinen

Viime ajan kuulumisia ja pääsiäisen ihana pupukattaus

Oli pakko vielä jakaa meidän ihastuttava pääsiäisen pupukattaus – söpö vai mitä? Toivottavasti teille kuuluu hyvää ja ootte saaneet nauttia pääsiäisestä läheistenne kanssa. Meillä oli silloin kaikki tytöt kotona ja meidän päivät kului leikkien, syöden ja ulkoillen. Oltiin käyty virpomassa Minean kanssa meidän kavereilla jo palmusunnuntaina ja lankalauantaina oli vielä muutama paikka missä käytiin. Tytöt oli niin onnessaan ja toivon hartaasti, että ensi vuonna pääsee virpomaan kunnolla. Sitä ehti jo viime vuonna Minealle lupailla, että joo tänä vuonna sitten mennään Kokkolaan virpomaan, kun korona on ohi… Mutta eipä se sitten ollutkaan niin. Jaksetaan uskoa, että jonain päivänä tämä on vielä ohi ja saadaan elää normaalisti. Koristeltuja pajunkissoja löytyy vieläkin maljakosta, koska en vain raaski heittää niitä pois ♥

Kinder-porkkanakakku

Me leivottiin Minean kanssa oitkäperjantaina tuttuun tapaan jo kinder-porkkanakakku ja koristelu tehtiin lauantaina. Porkkanakakku pohjaan tehtynä kakusta ei tule liian makea suklaan kanssa vaan mehevä maukas. Muistan edelleen varmaan 6v sitten tehneeni sellasta kunnon kinderkakkua niin se oli niin äklömakeeta ettei sitä kukaan syöny kuin pienen palan ja loput lensi roskiin 😀 Eli tämä porkkanakakkuun tehty kinderöveri on meidän pääsiäisen traditiokakkuna. Minean mielestä leipomisessa on aina parasta maistella taikinaa ja lopuksi rapata kulhosta kaikki mitä irti lähtee 😀 Ja joo kyllähän sen muistaa omastakin lapsuudesta miten se oli just parasta! Pakko muuten myöntää, että mä tykkäsin pienenä sellasesta sörsselistä, johon tuli sulatettua voita, jauhoja ja sokeria – siis apua 😀 Onneksi sen mössön syöminen ei oo jääny aikuisiälle asti, haha!

Pupukattaus

Pete kokkasi meille pääsiäisen dinnerin, johon kuului possua, lammasta, kasviksia ja vaikka mitä. Musta on niin ihana, kun hän tykkää ruoanlaitosta ja mä saan välillä vain kävellä valmiiseen pöytään. Tällä kertaa mä aika nopealla aikataululla päätin yllättää tytöt pupukattauksella, jonka loihdin heidän leikkiessä huoneessaan. Muistin nähneeni jossain jonkun kuvan, jossa lautasliinat oli taiteltu kananmunan ympärille ikään kuin pupun korviksi. Päätin testata samaa ja käytin korvien yhdistämiseen pieniä kumilenksuja. Sitten etsin tyttöjen tusseista mustan tussin ja taiteilin kananmunille kasvot. Valmista tuli pienellä vaivalla ja arvaatte varmaan oliko tytöt innoissaan pöytään tullessaan! Hekin saivat nauttia pääsiäisaterian ns. pyhäastioista ja olivat oikein otettuja asiasta ♥

Muuten tänne kuuluu ihan hyvää, mitä nyt töihinpaluun jälkeen on ollut aikamoista kiirettä siltä osin. Tytöt on välillä kaikki yhtäaikaa ja välillä taas eriaikaa, kuten tänään. Minea tulee keskiviikkona ja on sitten loppuviikon meillä. Eilen oli Minean nimipäivä ja kävin viemässä neidille pienen yllärin ♥ Eilen käytiin myös Peten kanssa Haukilahden rannalla ulkoilemassa ja juotiin kahvi+kaakao kalliolla merta katsellen. Meillä oli myös yksi haastattelu vielä illalla, josta kuulette myöhemmin lisää!

Tänään kävin juoksemassa ekaa kertaa rasvasiirto-operaation jälkeen ja vitsi olin fiiliksissä, kun mihinkään ei sattunut! Tikit kävin poistattamassa viime viikolla, kun ne ei ollut lähtenyt itsestään ja ne ärsytti mua langoillaan. Tikkikohdat on edelleen kosketusarat välillä, joten pelkäsin juoksun sattuvan niihin, mutta ei onneksi. Muutenkin kaikki on sujunut hyvin operaation jälkeen ja nyt odotan kontrolliaikaa, jossa kuulen mitä tuleman pitää toisen siirron osalta.

Mitäs teille kuuluu?

Nyt toivotan teille kivaa viikkoa ♥

3 Comments
Previous Post
12.4.2021
Next Post
12.4.2021

3 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts