food Lifestyle Lifie

Easter cake

Voi vitsit mikä muutos säässä onkaan tapahtunut! Lunta tulee vaakasuorassa niin ettei loppua näy ja kahdesti on jo portaatkin kolattu. Oi voi! Jotenki sitä oli jo niin keväisissä fiiliksissä, kun aurinko oli sulattanut lumen teiltä ja pihoilta. No toivotaan, että tämä on viimeinen lumisade tälle keväälle, vai mitä?

Lupailin teille kuvia meidän pääsiäiskakusta, joten tässäpä ne! Oon pari vuotta sitten tehnyt Kindekakun eikä se (liian äklön makea!) meidän perheessä uponnut, joten tein oman version tällä kertaa. Janne tykkää kovasti mun porkkanakakusta, joten leivoin sellaisen ja koristelin sen kinderkakun suklailla. Eli tein siis mun Carrot Cupcakes ohjeen mukaisen kakun isoon irtopohjavuokaan ja leikkasin kolmeen kerrokseen. Kostutin kerrokset maidolla, jotta saisin kakkuun lisää mehevyyttä. Kakku kannattaa pinota suoraan tarjottimelle, jolloin ei tarvitse enään nostaa koristeltua kakkua. Sitten vain tuorejuustoseosta jokaiseen väliin ja päällimmäiseen kerrokseen myös. Koristeeksi laitoin erilaisia suklaita ja lopuksi vielä valutin sulatettua suklaata. Tällä ohjeella kakusta ei tullut liian makea vaikkakin makeutta on, mutta sopivasti ♥

Millaisilla pääsiäiskakuilla teillä on herkuteltu?

 

2 Comments
Previous Post
2.4.2018
Next Post
2.4.2018

2 Comments

  • Marja

    Tein tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kinderkakun ja se oli todellakin liian äklöä. Tuo onkin hyvä idea????

  • Rita

    Ihanan keväiset sävyt kuvissa ja mikä herkkuluomus.

Leave a Reply

Artikkelit