Lifestyle

Äitienpäivä – Olen onnellisin saadessani olla äiti Minealle

Miten ihana Äitienpäivä meillä on tänään ollut ja hei ihanaa Äitienpäivän iltaa teille kaikille äideille sekä äitihahmoille! Minea ei olisi ollut meillä oikeasti tänä viikonloppuna, mutta sovittiin, että hän tuli yöksi, jotta sain herätä hänen kanssaan. Meillä oli eilen jo ihana ilta, kun haettiin irtokarkkeja, katsottiin leffaa ja valvottiin hieman myöhempään. Aamulla he yhdessä Peten kanssa olivat tehneet mulle aamupalan ja pöydässä odotti lisäksi itsetehtyjä lahjoja ja kukkia. Oli niin ihanaa ja oon niin onnellinen ♥

Runo äidille

Minea oli tehnyt kaksi korttia ja toisessa niistä oli sellainen runo, johon Minea oli jatkanut lauseita minuun liittyen. En saanut edes runon ensimmäistä riviä luetta kuivin silmin ♥

Runo äidille

Äitini on kuin kukka 

Äitiä hymyilyttää, kun teen jotain hassua

Äiti pitää siitä, kun olen hänen sylissä 

Rakastan äidissä hymyä

Äiti on pupu 

En kestä miten ihana runo ja miten kauniisti Minea musta ajattelee. Kysyin  miksi äiti on pupu niin vastaus oli, että koska äiti on niin söpö ja suloinen! Voi tuota pientä kullanmurua ♥ Oon niin kiitollinen, että saan olla äiti Minealle ja olen saanut nähdä hänen kasvavan. Aina, kun tilanne ei ole ollut itsestäänselvyys ja pelkoja elämänjatkumisesta on ollut. Kiitän, joka ilta Mineaa kuluneesta päivästä ja näin olen tehnyt syntymästä asti. Olen kiitollinen myös kahdesta neidistä, jotka olen elämääni saanut ja voin olla myös heille yhtenä roolimallina. Vaikka arki on välillä hektistä ja yhtä siivoamista niin on tämä kaikki niiden ihanian hetkien arvoista. Sain Peten isommalta tytöltä päiväkodissa tehdyn pulla Äitienpäivälahjaksi ja se oli todella iso asia mulle ♥

Mekot – KappAhl / Newbie  (saatu)

Käytiin jokin aika sitten Minean kanssa Lahdessa mielettömän ihanan Emman studiolla kuvauksissa. Minea oli niin innoissaan tuosta keinusta ja oli odottanut kuvauspäivää kovasti. Ja olihan tuo miljöö aivan ihana ja miten kauniita kuvia me saatiinkaan. Iso suositus Emmalle!

Ihanaa alkavaa viikkoa ♥

Ei kommentteja
Previous Post
9.5.2021
Next Post
9.5.2021

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!