DECOR yhteistyö

Rakkaudesta ruskean sävyyn + Jotex alekoodi -30%

Kaupallinen yhteistyö Jotex

Syksyn tullen huomaan kaipaavani kotiin enemmän lämpöä ja sitä olen lisännyt pienissä määrin ruskean sävyn avulla. Rakastan ruskan sävyjä niin paljon, että olen huomaamattani tuonut niitä sisälle asti. Onko se ihme sillä ne ovat todella kauniita vai mitä sanotte? Meidän koti on aina ollut vaalea ja siihen olen lisännyt pehmeitä beigen sävyjä. Nyt kuitenkin huomaan silmieni osuvan useaan ruskeaan juttuun niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa. Ruskea antaa kauniin kontrastin vaalealle pohjalle tehden siitä kodikkaan ja tunnelmallisen. Onko siellä muita jotka pitävät ruskean sävystä? 

Eteisen uusi ilme

Meidän eteisen taso on pitkän aikaa ollut yhtä sekamelskaa ja niinpä päätin hieman muuttaa sen ilmettä. Ja mitenkäs muutenkaan kuin ihanilla Jotexin tuotteilla. Vaalean kaapiston kanssa sopii täydellisesti yhteen tämä ruskea BLUSH maljakko. Maljakon sävy tulee kauniisti esiin valkoista pintaa vasten tuoden ihan uuden ilmeen tasolle. Maljakkoon sujautin peikonpähkinä oksia, jotka sopii sinne loistavasti. Olin aiemmin etsinyt sopivaa maljakkoa noille oksille ja nyt tässä maljakossa oli riittävän kapea suuaukko, jotta sain oksat kauniisti siihen. Yhtälailla se on näyttävä ilman oksia esim hyllyssä esillä.

Syksy (tai pidemmkinkin koko vuosi) on kynttilöiden polttamisen aikaa. Näin ollen tilasin myös nämä kauniit ELSY kynttilänjalat (3kpl paketti). Ihastuin juurikin niiden nude-roosa sävyyn, joka on kaunis rusehtava sävy. Uskon, että nämä tulee olemaan paljon myös sohvapöydällä sekä lipaston päällä.

Mitäs pidätte näkymästä nyt? 

Tässä jälleen muutamia omia suosikkeja Jotexin valikoimasta. Meiltä löytyykin tuo ISA torkkupeitto, joka hankittu jo 4 vuotta sitten ja edelleen otan sen käyttöön syksyisin. Tytöt tykkää siitä erityisen paljon, eikä ihme sillä se on super pehmeä.

1. ISA torkkupeitto 2. ULLE koristekurpitsa 3. BOLD nojatuoli 4. SABA kynttilälyhty 5. ISA tyynynpäällinen

ALEKOODILLA MARUTXOCTOBER30 SAATTE 30% ALENNUKSEN KAIKISTA TUOTTEISTA JOTEXIN VERKKOKAUPASSA!

Lisäksi saatte -5% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista!
Alekoodi voimassa 27.10.2021 asti (ei koske elektroniikkaa).

Kurkkaa säkin ihanat uutuudet ja toivottavasti löydät myös kivoja juttuja kotiisi!

2 Comments
Previous Post
20.10.2021
Next Post
20.10.2021

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit