baby yhteistyö

Taikametsän uumenissa yhdessä Newbienlovers kanssa

Kaupallinen yhteistyö Newbielovers

Muistan kuin eilisen päivän, kun pesin valmiiksi Minealle vauvanvaatteita hänen vielä ollessa masussani. Ripustin vaatteita pyykkinarulle kuivaamaan ja nostaessani potkupukuja ja housuja käsiini en olisi millään malttanut odottaa hänen saapumista ♥ Tuolloin olin jo hankkinut ensimmäisiä Newbielovers vaatteita odottamaan pienen neidin tuloa. Tuosta on nyt aikaa yli 5 vuotta ja edelleen Minean vaatekaapeista löytyy Newbie asuja ja asusteita. Se kertoo siitä, että ollaan todella tykätty tuotteiden laadusta ja siitä miten mallistoja voi yhdistellä keskenään. Ihaninta on se, että Minea rakastaa niitä itsekin ja se on tietty tärkeää, kun lapsi viihtyy vaatteissaan. Tottakai sitä hankkii vuodesta toiseen tuotteita, jotka ovat hyväksi havaittuja sekä omassa että muiden käytössä. Mutta etenkin siitä syystä, että niihin on itse oltu tyytyväisiä ja lapsen on niissä mukava olla. Moni meistä on varmaankin samaa mieltä siitä, että lastenvaatteiden tulee olla miellyttäviä päällä sekä kestäviä käytössä.

Forest Fairytale

 Ruskan värittämä metsä, utuinen aamun sumu peittämässä maata ja pienet keijut sekä maahiset ovat vasta heränneet uuteen päivään.

Tuolta mielestäni kuulostaa tänään ilmestynyt uusi Forest Fairytale -mallisto, joka on täynnä ihania asuja pienille tytöille ja pojille. Tästä super suloisesta mallistosta löytyy herkkiä kuoseja, pitsiä sekä erilaisia päähineitä ja naamioita. Kurkkaa koko mallisto ja poimi omat suosikkisi. Taikametsässä voi tapahtua ihan mitä vain, joten lähtekää tekin seikkailulle!

Tiedätte miten rakastan järjestää juhlia ja etenkin lastenjuhlissa vain taivas on rajana. Kirjaimellisesti tällaisten taikametsässä pidettävien kutsujen katto on todellakin taivas ja metsän upeat värit toimivat koristeina. Tähän vuodenaikaan juhlitaan Halloweenia ja mielestäni nämä asut ja asusteet sopivat täydellisesti käytettäväksi pienille juhlijoille. Malliston erilaiset naamiot, siivet ja pannat sopii Halloween teemaan loistavasti. Myöhemmin niitä voi käyttää vaikka synttärijuhlissa.

Linkit tuotteisiin löydät kuvien alta. 

Neulottu myssy 

Kuviollinen mekko
Viitta

Tyllihame

Röyhelömekko

Siivet

Rusettipanta
Kerrassaan suloinen Forest Fairytale -mallisto, joka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa ♥

Satumaista päivää!

Ei kommentteja
Previous Post
19.10.2021
Next Post
19.10.2021

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!