Lifestyle

Ajatuksia & kuulumisia viime ajoilta

Huomaan koko ajan vain keksiväni syitä miksi en muka ehtisi kirjoittaa tänne. Ja toki kaikki muu onkin viime aikoina mennyt blogin edelle ja se harmittaa mua kovasti. Vaikka oon halunnut kirjoittaa niin silti jokin mun sisällä on siinä kohtaa tuntunut epämiellyttävältä. Ei se kirjoittaminen vaan niiden asioiden aiheet. Viime aikoina oon joutunut käymään läpi raskaitakin asioita eikä voimat vain ole riittäneet tänne asti. Nyt kuitenkin päätin avata koneen ja kirjoittaa teille ajatuksia sekä kuulumisia. Kirjoittaminen tuntuu kyllä hyvältä, kun tänne asti olen nyt päässyt.

On asioita mitä haluan teidän kanssa jakaa, mutta myös sellaisia aiheita, joita en halua ainakaan nyt kertoa. Se mitä haluan kertoa on se, että uusperheen eteen on tehty kovasti töitä aina viikonloppu kurssin merkeissä kuin tekojen tasolla. Voin kertoa tuosta kurssista teille myöhemmin lisää, jos se kiinnostaa? Asiat ei todella ole aina niin yksinkertaisia ja ulkopuolista apua on todellakin pitänyt hakea. Se toki kertoo siitä, että halutaan tehdä kaikkemme pitääksemme tämän perheemme kasassa. Se vaatii töitä, hyväksyntää, joustamista, kuuntelua ja tasapuolisuutta, mutta toivon meidän tästä selviävän yhdessä. Sain paljon oppia tuolta kurssilta ja se oli ehdottomasti osallistumisen arvoinen.

Mulle on tulossa rinnankorjausleikkaus parin viikon päästä ja toivon, sen olevan viimeinen toimenpide rintaani liittyen. Sain myös tässä välissä puhtaat paperit neljännestä vuosikontrollista enkä voisi olla enempää kiitollisempi siitä ♥ Oli niin huojentavaa saada hyviä uutisia, vaikka jouduinkin käymään lisätutkimuksessa välissä. Tällä tiedolla on ihana mennä kohti joulua, mutta sitä ennen haluan vielä jakaa teille Minean 5v synttäreistä muutamat kuvat. Sitten pikkuhiljaa kohti joulua.

Palataan siis piakkoin ja ihanaa alkavaa viikkoa teille ♥

 

2 Comments
Previous Post
21.11.2021
Next Post
21.11.2021

2 Comments

  • Valma86

    Hei.Tsemppiä rinnan korjausleikkaukseen.🤗Mä oon yhä super tyytyväinen mun rinnan rekontruktioon.✨✨✨Ihanaa joulun aikaa sinne.😘

    • Marjut

      Hei mahtavaa kuulla! Oon tosi iloinen sun puolesta <3 Ihanaa kevättä 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!