Lifestyle tyyli yhteistyö

Ajatuksia toukokuulle & Cellbes alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Cellbes

Toivottavasti teilläkin vappu juhlat meni kivasti! Täällä vappu vietettiin ensin Minean kanssa Pomppumaailmassa lauantaina, sitten illalla olin lähdössä syömään ystäväni kanssa, mutta päädyimmekin extempore Antti Tuiskin keikalle Tavastialle. En oo koskaan aiemmin ollut Antin keikalla ja oli kyllä huikea keikka! Sunnuntaina me käytiin Vappushokkelo tapahtumassa Kumpulan Kasvitieteellisellä puutarhalla lasten kanssa. Oli hauskaa ja onneksi suurimmaksi osaksi myös aurinko paistoi. Munkkeja syötiin ja simaa juotiin vähemmän kuin viime vuonna eikä mitään ihmeempiä brunsseja tänä vuonna ollut. Ensi vuodeksi olisi ihana taas järkätä kunnon brunssit edellisten vuosien tapaan 🙂

Huomenna on luvassa ihana pr-tapahtuma, johon suuntaan heti aamiaiselle ja katsotaan, jos ehdin samalla käydä meressä myös uimassa. Talviturkki tulisi heitettyä samalla 😀

Tässä kuussa on muutama muukin ihana pr-tilaisuus joihin oon menossa ja niin ihana nähdä taas pitkästä aikaa kunnolla ihmisiä ♥ En malta odottaa tulevaa kesää!

Oon aloittamassa Healt Coachin kanssa valmennukset toukokuun aikana ja oon siitä todella innoissani. Voin kertoa tästä lisää valmennuksen alettua!

Äitienpäivää vietetään tulevana viikonloppuna ja meillä oli puhetta Minean kanssa leipoa jotain ♥ Minea olisi oikeasti tuolloin viikonloppuna isällään, mutta tulee luokseni lauantaina yöksi. Oon viettänyt Minean kanssa viime aikoina enemmän kahdenkeskeistä aikaa, koska oon huomannut hänen hieman oireilevan tilanteesta nyt. Hän ikävöi mua kovasti nykyään ja haluan olla mahdollisimman paljon läsnä hänen kanssa ollessani.

Liikuntaa luvassa

Arvatkaas mitä? Oon tänään menossa salille ekaa kertaa sitten Minean syntymän jälkeen. Nyt on aika ottaa itseä niskasta kiinni ja onneksi sain ystävän asumaan meitä lähelle niin aloitetaan treeni yhdessä. Tai ensin mennään kokeilemaan uutta salia ja katsotaan millainen se on 🙂 Mutta tämä on jo iso askel eteenpäin tässä asiassa.

Ilmoittauduin meidän työpaikan yritysmaraton tapahtumaan, joka järjestetään 20.5. Töölönlahdella. Onneksi juostaan joukkueena, mutta pitäisi silti koittaa käydä juoksemassa talven jälkeen, jotta jaksaa sitten paremmin. Oon joskus aikoinaan juossut Naistenkympin ja Fuck Cancer run -juoksut. Pitäisi muuten hankkia uudet juoksukengät myös sitä ennen! Suosituksia otetaan vastaan?

Trikoomekko beige – Cellbes

Valkoiset farkut – Cellbes

Luomupuuvilla pusero – Cellbes

Kannattaa kurkata Cellbes uutuudet ja mikäli innostut tilaamaan niin käytä alekoodia MKK05 jolloin saat -15% alennuksen kaikista tuotteista!

Ei koske alennuksessa olevia ja koodi on voimassa 8.5.22 asti.

Shoppailemaan pääset klikkaamalla tästä 

 

Ei kommentteja
Previous Post
2.5.2022

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!