Lifestyle sisustus Yleinen

Kurkkaus meidän kotiin sekä viikonlopun kuulumisia

Mukavaa sunnuntai-iltaa ♥

Koti asiaa alempana, mutta alkuun viikonlopun kuulumisia. Täällä viikonloppu on mennyt aurinkoisesti ja ollaa ehditty tekemään vaikka mitä kivaa. Lauantaina kävin Minean ja meidän kavereiden kanssa Porvoossa päiväreissulla. Harmi vain, että kesämarkkinat, joille eilen oltiin alunperin menossa olikin loppuneet jo perjantaina. Oma moka, kun olin sekoillut päivissä. Mutta ai, että tykkään tuosta kaupungista ja siellä on ihania liikkeitä sekä kahviloita/ravintoloita.  Oonhan vuosia sitten meinannut Porvooseen muuttaakin, joten joku siinä paikassa on sydämeni vienyt. Lauantai-iltana käytiin ystäväni kanssa katsomassa Reino Nordinin keikkaa Löylyssä ja olipa kiva nauttia lämpimästä kesäillasta livemusiikkia kuunnellen. Tänään mieheni tuli kotiin mökkireissulta ja ollaan pesty terassia, laitettu pihaa ja kävin ostamassa muutamia kesäkukkia. Huomenna olisi niiden istutus edessä, joten katsotaan millaisia istutuksia saan aikaan 🙂

Uusi koti

Kuten sanoin niin muutetiin tähän kotiin viime kesänä ja rakastan tätä kotia. Tämä oli mulle sellainen unelma, jota en osannut odottaa tapahtuvaksi. Me kaikki ihastuttiin tähän kotiin sitä käydessämme katsomassa ensimmäistä kertaa. Asutaan edelleen siis Vantaalla, mutta eri puolella kuin aiemmin. Mukavan rauhallinen alue ja ihana taloyhtiö. Asutaan paritalossa, joka on kahdessa kerroksessa eli 3 makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, kph, wc, saunatilat ja kaksi terassia sekä piha. Ollaan viihdytty täällä todella hyvin ja erityisen ihanaa on terassi ja piha. Kävin tässä kirjoittelun lomassa kastelemassa ostamani kukat ja miten nautinkaan siitä, että yökkärit päällä voi sipsutella omalla terassilla ♥ Kaikki materiaalivalinnat oli lähes tulkoon sellaisia, jotka oltaisiin itsekin voitu valita. Erityisen kaunis on tämä meidän Puustellin keittiö. Sävynä tämä greigen/hiekan sävy on todella upea ja yhteensopiva marmorityylinen taso on hillitty. Toki laskutilaa voisi olla nykyistä enemmän, mutta hyvin ollaan pärjätty ja kyllähän ruokapöytä antaa lisätilaa myös.

Tässä kodissa on monia elementtejä, joita omaan kotiini olen haaveillut ja on upeaa saada nyt asua täällä. En voisi olla onnellisempi just nyt ♥ En malttaisi olla esittelemättä kotia teille lisää jo nyt, mutta saatte hieman sitä odotella vielä.

Kerron tosiaan teille myöhemmin lisää meidän kodista, mutta käyhän tässä välissä lukemassa aikaisempi postaus mikäli et ole vielä lukenut.

Postaukseen pääset tästä linkistä. Ja olisis kiva saada kommentteja/palautetta siitä millaista sisältöä blogilta toivotte.

 

Energistä alkavaa viikkoa kaikki ihanat siellä ♥

 

Halein,

Marjut

Ei kommentteja
Previous Post
26.5.2024
Next Post
26.5.2024

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit