ARKI Lifie Yleinen

Me mennään vauvauintiin + uimapukukollaasi

Sateista torstaita!

Vettä, rakeita, räntää eikö tää vois jo riittää? Oon niin kyllästynyt kaikkiin sateisiin, eikö vois vain paistaa aurinko? Argh!

Mutta joo vedestä päästäänkin siihen, että me aloitetaan huomenna vauvauinti, jihuu! Vaikka jännittää kyllä mitä meidän neiti on varsinaisesta uimisesta mieltä. Kylpyhetkistä kyllä tykkää ja kovasti vettä aina läiskyttelee, mutta saa nähdä miten käy. J on ennen Minean syntymää jo hokenut uimaan menosta, mutta jotenkin se on vain pitkittynyt koko ajan. Lapsimessuilta tuli hankittua ne POMPdeLUXin uikkarit hänelle niin se taisi olla viimeinen silaus asialle. Huomenna sitten klo. 17.00 me jännitetään altaan reunalla tuleeko huutoa vai naurua 😀

Onko teillä kokemusta vauvauinnista? Tai muuten pienten kanssa uimisesta?
Onko jotain erityistä, jota kannattaisi ottaa huomioon?

Kuulin, että turvakaukalossa moni pitää ja kantaa lasta uimahallissa. Meillä onkin vielä se Britaxin vanha kaukalo, jota voidaan käyttää. Vaippaa ei kuulemma tarvi, vaan napakat uikkarit riittää. Toivotaan ettei vahinkoja synny 😉

Tarkoitus olisi käydä aluksi kuukausi ja katsoa sitten mahdollista jatkoa. Toivoisin kyllä, että Minksu innostuu vesileikeista ja päästään useamminkin uiskentelmaan. Pikkusiskoni on todellinen vesipeto ja hän on aina valmiina uimaan! Siksi olisikin ihana mennä yhdessä ensi kerralla uimaan, joten hyvä siis, että ensin on ohjaaja sanomassa miten vedessä toimitaan ”oikein”. Itse tykkään uimisesta, mutta en voi sanoa osaavani uida. Pääasia, että pinnalla pysyy, vai mitä?

Äiti olisi kyllä halunnut uuden koko uikkarin, mutta taidetaan nyt joutua ensi kerta menemään biksuilla. Jotenkin uimahalleissa olisi kivempi käyttää uimapukua kuin bikineitä. One sixe uikkarit taitaa pitää pintansa vielä tänäkin kesänä. Tässä kollaasissa muutamia poimintoja uikkareista mun makuuni. Toki kaikkia en näistäkään ehkä uimahalliin laittaisi 😉

Tulette kuulemaan meidän uimareissusta myöhemmin lisää!
Huomenna on J:lla vapaapäivä ja minä suunnistan ensin aamusta Familonin aamupalalle, palataan!
– Marjut –
2 Comments
Previous Post
27.4.2017
Next Post
27.4.2017

2 Comments

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  En ole nyt muutamaan viikkoon ehtinyt käydä lukemassa blogiasi.. Ihania postauksia olet taas kirjoitellut 🙂 Me ollaan nyt saatu muutto hoidettua Kemistä Ouluun. Ehditty sairastella ja vaikka mitä. Tämä kevätflunssailu on niin ikävää 🙁 Kuitenkin ollaan saatu hyvin laitettua uutta kotia, tämä alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Eli jotakin tauluja puuttuu seiniltä ym. Ihana laittaa ihan uutta kotia.. Ja voi vitsi kuinka me kaikki nautitaan, kun on vihdoin oma sauna 🙂

  Me aloitettiin meidän poikiemme kanssa (3v ja 10kk) uinnit viime syksynä. Meillä pikkuinen (Jalo) oli niiin innoissaan ja riemuissaan vedestä alusta saakka. Isompi poitsu (Hugo) jännitti sitä uimahallin kohinaa ja vesimäärää ympärillä. Kuitenkin tosi pian Hugokin rentoutui ja alkoi touhuamaan vedessä.

  Uinti on koko perheelle tosi mukavaa puuhaa ja mikä on yllättävää, niin talven aikana Hugo on oppinut uimaan! Käymme uimassa siis joka torstai. Vedessä on kiva touhuta ja leikkiä…ja onhan vesi myös todella rentouttava! Meillä ollaan uinnin jälkeen kyllä niiin väsyneitä.. kaikki 😉 Ja huippuahan se on miten hyvän hyödyn siitä saa. Uimataito on tärkeää. Ja pikkuvauvat oppivat uimaan tosi nopeasti! Olette kyllä alkaneet harrastaa ihan huippua harrastusta 🙂

  • Marjut

   Voi onnea uuteen kotiin <3
   Täälläkin tuntuu vähän väliä jollain meistä nenä vuotavan :/ Onneksi suuremmilta flunssilta ollaan vältytty.

   Joo se uinti oli aivan ihanaa!! <3 Minea tykkäsi tosi paljon ja kovasti odotellaan jo seuraavaa kertaa 🙂
   On kyllä ihanaa, että on koko perheen yhteinen harrastus. Voidaan sitten mennä uimahalliinkin , kunhan osataan ensin toimia. Ja vitsi mekin oltiin ihan puhki kotiin päästessämme ja Minskukin nukahti ennen aikojaan <3
   Mun uimataidoissa olis kyllä parantamisen varaa et senkin vois korjata samalla 😀

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Viikonloppu näiden kanssa❤️ Tällä kertaa nämä kaksi ovat leikkineet niin ihanasti yhdessä 😍 Nyt jätksiä ja leffa🎬 Ihanaa iltaa 💛
Ps. Tämä oli mun 2000. jaettu kuva 🙈
.
.
Weekend with these cuties ❤️😍 Have a lovely evening 💛
 • Kaupallisessa yhteistyössä @sprprk & || Mun mielestä lapsen kanssa yhdessä tekemistä ei voi tarpeeksi korostaa💗 .
.
Me halutaan olla niitä vanhempia, jotka menee leikissä kuin leikissä lapsen mukana eikä istu vieressä puhelin kädessä! Lapselle on paljon tärkeämpää se, että aikuinen heittäytyy mukaan ja hassuttelee kans🤪
.
Ootteko muuten samaa mieltä? .
.
Me oltiin viime viikonloppuna testaamassa Tammiston SuperParkin Muksusunnuntai ja vitsi miten hauskaa meillä siellä oli (swaippaa ja kurkkaa stoorit)🙈
.
.
Sunnuntaisin pääsette liikkumaan lapsen kanssa edullisemmin: alle kouluikäinen lapsi ja kaksi aikuista yhden hinnalla (17€/19€, puiston lippuhinnasta riippuen) ✌🏻
.
.
#superpark #sprprk @boksiapp
 • Tiedättekö sen tunteen, kun kaipaisi omaa rauhaa ja tilaa omille ajatuksille kaiken härdellin keskellä? Tänään etenkin tuntui siltä ja jooga tuntikin oli täynnä etten päässy sinnekään 🤦🏼‍♀️ Just nyt kelpaisi tuo fiilis vaahtokylvyssä olemisesta🕯️🍷🛁
Mites teidän päivä?
.
.
.
Today was one of those days that I wish I had my own time like bubble bath with wine and candles 🛁🍷🕯️ How about there?
 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍

Follow Me!