ARKI Lifie Yleinen

Me mennään vauvauintiin + uimapukukollaasi

Sateista torstaita!

Vettä, rakeita, räntää eikö tää vois jo riittää? Oon niin kyllästynyt kaikkiin sateisiin, eikö vois vain paistaa aurinko? Argh!

Mutta joo vedestä päästäänkin siihen, että me aloitetaan huomenna vauvauinti, jihuu! Vaikka jännittää kyllä mitä meidän neiti on varsinaisesta uimisesta mieltä. Kylpyhetkistä kyllä tykkää ja kovasti vettä aina läiskyttelee, mutta saa nähdä miten käy. J on ennen Minean syntymää jo hokenut uimaan menosta, mutta jotenkin se on vain pitkittynyt koko ajan. Lapsimessuilta tuli hankittua ne POMPdeLUXin uikkarit hänelle niin se taisi olla viimeinen silaus asialle. Huomenna sitten klo. 17.00 me jännitetään altaan reunalla tuleeko huutoa vai naurua 😀

Onko teillä kokemusta vauvauinnista? Tai muuten pienten kanssa uimisesta?
Onko jotain erityistä, jota kannattaisi ottaa huomioon?

Kuulin, että turvakaukalossa moni pitää ja kantaa lasta uimahallissa. Meillä onkin vielä se Britaxin vanha kaukalo, jota voidaan käyttää. Vaippaa ei kuulemma tarvi, vaan napakat uikkarit riittää. Toivotaan ettei vahinkoja synny 😉

Tarkoitus olisi käydä aluksi kuukausi ja katsoa sitten mahdollista jatkoa. Toivoisin kyllä, että Minksu innostuu vesileikeista ja päästään useamminkin uiskentelmaan. Pikkusiskoni on todellinen vesipeto ja hän on aina valmiina uimaan! Siksi olisikin ihana mennä yhdessä ensi kerralla uimaan, joten hyvä siis, että ensin on ohjaaja sanomassa miten vedessä toimitaan ”oikein”. Itse tykkään uimisesta, mutta en voi sanoa osaavani uida. Pääasia, että pinnalla pysyy, vai mitä?

Äiti olisi kyllä halunnut uuden koko uikkarin, mutta taidetaan nyt joutua ensi kerta menemään biksuilla. Jotenkin uimahalleissa olisi kivempi käyttää uimapukua kuin bikineitä. One sixe uikkarit taitaa pitää pintansa vielä tänäkin kesänä. Tässä kollaasissa muutamia poimintoja uikkareista mun makuuni. Toki kaikkia en näistäkään ehkä uimahalliin laittaisi 😉

Tulette kuulemaan meidän uimareissusta myöhemmin lisää!
Huomenna on J:lla vapaapäivä ja minä suunnistan ensin aamusta Familonin aamupalalle, palataan!
– Marjut –
2 Comments
Previous Post
27.4.2017
Next Post
27.4.2017

2 Comments

 • Iina / Laskettu aika- blogi

  En ole nyt muutamaan viikkoon ehtinyt käydä lukemassa blogiasi.. Ihania postauksia olet taas kirjoitellut 🙂 Me ollaan nyt saatu muutto hoidettua Kemistä Ouluun. Ehditty sairastella ja vaikka mitä. Tämä kevätflunssailu on niin ikävää 🙁 Kuitenkin ollaan saatu hyvin laitettua uutta kotia, tämä alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis. Eli jotakin tauluja puuttuu seiniltä ym. Ihana laittaa ihan uutta kotia.. Ja voi vitsi kuinka me kaikki nautitaan, kun on vihdoin oma sauna 🙂

  Me aloitettiin meidän poikiemme kanssa (3v ja 10kk) uinnit viime syksynä. Meillä pikkuinen (Jalo) oli niiin innoissaan ja riemuissaan vedestä alusta saakka. Isompi poitsu (Hugo) jännitti sitä uimahallin kohinaa ja vesimäärää ympärillä. Kuitenkin tosi pian Hugokin rentoutui ja alkoi touhuamaan vedessä.

  Uinti on koko perheelle tosi mukavaa puuhaa ja mikä on yllättävää, niin talven aikana Hugo on oppinut uimaan! Käymme uimassa siis joka torstai. Vedessä on kiva touhuta ja leikkiä…ja onhan vesi myös todella rentouttava! Meillä ollaan uinnin jälkeen kyllä niiin väsyneitä.. kaikki 😉 Ja huippuahan se on miten hyvän hyödyn siitä saa. Uimataito on tärkeää. Ja pikkuvauvat oppivat uimaan tosi nopeasti! Olette kyllä alkaneet harrastaa ihan huippua harrastusta 🙂

  • Marjut

   Voi onnea uuteen kotiin <3
   Täälläkin tuntuu vähän väliä jollain meistä nenä vuotavan :/ Onneksi suuremmilta flunssilta ollaan vältytty.

   Joo se uinti oli aivan ihanaa!! <3 Minea tykkäsi tosi paljon ja kovasti odotellaan jo seuraavaa kertaa 🙂
   On kyllä ihanaa, että on koko perheen yhteinen harrastus. Voidaan sitten mennä uimahalliinkin , kunhan osataan ensin toimia. Ja vitsi mekin oltiin ihan puhki kotiin päästessämme ja Minskukin nukahti ennen aikojaan <3
   Mun uimataidoissa olis kyllä parantamisen varaa et senkin vois korjata samalla 😀

Leave a Reply

Instagram

 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design
 • Finally Friday 💯 My hubby travel to the Spain to spend his friends bachelor party ✈️ So we have a girl's weekend with Minea 🥰 Any plans for the weekend?
.
.
.
.
Huhuh miten tapahtumarikas viikko takana! Janne lähti keskiviikkoiltana ystävänsä polttareihin Espanjaan, joten meillä on tyttöjen viikonloppu neidin kanssa 🥰 Mitä suunnitelmia viikonlopulle?
.
.
.
#adlibris #georgjensen #maliacompany #kitchentable

Follow Me!