lapsimessut Lifie perhe Yleinen

Sunnuntain visiitti lapsimessuilla

Heipparallaa!

Jälleen saatiin aamulla herätä siihen, että maa oli valkoinen. Tämä Suomen kevät se osaa aina yllättää! No toivon tosiaan, että vapun sääennustus pitää paikkansa ja saadaan nauttia auringosta. Meille onkin tulossa porukkaa vappubrunssille ja olisi niin kiva, jos saataisiin terassi jo korkattua käyttöön 🙂

Pieni kurkkaus vielä meidän Lapsimessuilla käynnistä. Kävimme koko perheen voimin sunnuntaina vierailemassa messuilla joilla ei siis aiemmin olla käyty. En laittanut messuille mitään odotuksia, mutta olin kuullut miten kovasti kaikki käyneet olivat tykänneet. Täytyy ehdottomasti todeta, että nämä oli parhaimmat messut tänä vuonna joissa olen käynyt! Olin ihan innoissani ja niin oli myös Minksu ja J 🙂

Meidän suunnitelmissa oli kiertää messut suht nopsaan, mutta arvatkaapa vain onnistuiko? Siellä oli niin paljon nähtävää ja koettavaa, että aikaa vierähti tunti jos toinenkin. Messut oli todellakin suunniteltu lapsiystävälliseksi ja vaipanvaihtopisteitä löytyi kymmeniä hallinkin puolelta. Rattaiden kanssa kulku sujui myös yllättävän näppärästi, vaikka kanssakulkijoita oli sankoin joukoin paikalla. Esillä oli toinen toistaan suloisempia pikkuruisia vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kaikkea mitä lapselle kuvitella saattaa. Törmäsin muutamaan itselle uuteen vaatemerkkiin, kuten Melli ecodesing, Blaa! ja Napikas. Yhdestä näistä kerronkin teille myöhemmin lisää 😉

Kävimme kurkkaamassa tietty myös Gugguun, POMPdeLUX ja Metsolan osastot. POMPdeLUXin osastolta oli tarjous ota kolme maksa kaksi. Sieltä löysin Minskulle uimapuvun ja kesämekon sekä bikinit ensi vuodelle. Kaikki yhteensä vain 13 euroa! Aurinkolasitkin löytyi ja niistä kuulette erillisessä postauksessa lisää. Testasimme for Minis and Mommies osastolla kuvissa näkyviä söpöjä tossuja. Katsotaan päätyvätkö ne meille kenties myöhemmin 🙂

Sanoinkin J:lle, että vitsi, kun pikkusiskoni olisi ollut mukana messuilla. Siellä oli niin paljon kaikkea hauskaa puuhaa vähän isommille lapsille. No ensi vuonna sitten Minskukin pääsee vähän enemmän osallistumaan. Nyt hän vain sylissä ollessaan iloisesti katseli ohikulkijoita eikä tietysti malttanut päiväunia ottaa. Kotiinlähtiessä hän simahtikin heti autoon päästyämme, meidän pieni messuilija <3

Päällimmäisenä messuista kuitenkin jäi mieleen uskallaauttaa.fi:n osasto, jossa opastettiin lasten ensiapua. Kaikki me varmasti haluamme ajatella, että me emme joudu vaaratilanteeseen. Mutta mitä sitten, jos joudummekin? Tiedätkö juuri sinä miten osaat lastasi hädän hetken auttaa? Nuo taidot ihan meidän jokaisen pitäisi osata, koska emme voi koskaan tietää milloin tulee tilanne, jossa apuamme tarvitaan. Jostain syystä vähän jännitti mennä siihen eteen testamaan nuken kanssa, kun takana oli joukko ihmisiä katsomassa. Täytyy sanoa, että itse en ollut ihan varma omasta elvytys osaamisesta ja saattaa olla ettei moni muukaan paikalla olleista ollut. Siksi mieluummin halusin kokeilla taitojani nukkeen ja tiedän miten hätätilanteessa toimitaan.

Pienen lapsen elvytys aloitetaan puhalluksella, kun taas aikuisen painalluksilla. Ensin puhalletaan viisi kertaa ja puhallusten välissä voi itse vetää henkeä. Täytyy muutenkin muistaa toimia rauhallisesti. Mikäli puhallukset ei auta niin sitten aloitetaan 1-2 sormen napakat painallukset rintakehään. Itse kysyin pelkoani siihen, että murskaan pienen kylkiluut. Vastaus siihen oli, että luut luutuvat takaisin ja se on pienempi paha, jos henki saadaan pelastettua. Nämä opit ovat nyt iskostettuna päähäni, mutta toivon ettei minun tarvitse niitä koskaan käyttää. Meille näytettiin myös tukehtumiseen liittyvät aputoimenpiteet, mutta ne on hieman hankala kirjoittaen selittää. Suosittelen kurkkaamaan vaikka youtubesta videon ohjeineen!

Messut olivat TODELLA mielenkiintoiset ja ehdottomasti suosittelen tutustuman ensi vuonna mikäli ette nyt käyneet!

Mikä teidän mielestä messuilla oli parasta? Jäikö jotain uupumaan?
– Marjut –
No Comments
Previous Post
25.4.2017
Next Post
25.4.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
  • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
  • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
  • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha
  • Has anybody else already put Christmas lights?🙈 I LOVE Christmas and I can't help myself about it😁 Have a lovely new week ♡ .
.
.
.
.
.
#livingroom #christmas #christmaslight #interior #candles
  • I'm so excited that Ashton Kutcher @aplusk lifestyle site shared my storie with Ihana Nainen-video 💯How wonderful is this? Have a relaxing evening ♡ .
.
Oon edelleen niin innoissani päästessäni Ihana Nainen- videon myötä upean Ashton Kutcherin @aplusk lifestyle-sivustolle 😍🙌 Storiesissa linkki haastatteluun! 
Ihanaa iltaa ♡ .
.
.
.
.
#livingroom

Follow Me!