fashion Lifestyle Lifie

Kirsikkapuiden varjossa

Heippa!

Ihanan aurinkoista viikonlopun alkua teille siellĂ€ 🙂 MitĂ€s viikonloppusuunnitelmia teillĂ€ on?


Me lÀhdetÀÀn tÀnÀÀn kÀymÀÀn puistossa ja kirpparilla, sitten pitÀisi etsiÀ sellaista kiinnitysjuttua katosverhoon ja hakea yksi paketti ÀrrÀltÀ. J on töissÀ tÀnÀÀn ja huomenna, joten meidÀn pÀivÀt sujuu tÀÀllÀ tyttöjen kesken. Huomenna mietittiin uimahalliin menoa, mutta pitÀÀ vielÀ varmistaa voiko normi uimahalleihin mennÀ ilman uimavaippaa. MeidÀn vauvauintipaikka, kun on yksityinen ja siellÀ voi olla vain uima-asussa.

KĂ€ytiin maanantain keskustareissun yhteydessĂ€ ystĂ€vĂ€ni ja meidĂ€n tytsyjen kanssa Roihuvuoren Kirsikkapuistossa. Joka vuotinen kirsikkapuisto on aivan mielettömĂ€n upea nĂ€ky ja harmiksemme olimme hieman myöhĂ€ssĂ€ kaikkein kauneimmasta kukinnasta. TĂ€mĂ€ nĂ€ky, kun kestÀÀ vain muutaman pĂ€ivĂ€n ajan. Ensi vuonna sinne tĂ€ytyy suunnistaa heti, kun kukat alkavat kukkia! Tarkoituksemme oli napata asukuvia enemmĂ€nkin, mutta meidĂ€n vauvelit oli toista mieltĂ€ asiasta ja lĂ€hdettiin parien kuvien ottamisen jĂ€lkeen 😀

Leikkasin muuten Kokkolassa hiuksia melkein 10cm ja nyt ne nĂ€yttÀÀ paljon terveemmiltĂ€! En muista koska viimeksi olen raaskinut noinkaan paljoa pĂ€tkĂ€istĂ€, mutta nyt oli pakko. Latvat oli tosi kuivat ja ihan söheröt. Olisi pitĂ€nyt enemmĂ€nkin leikata, ettĂ€ kaikki kuivat olisi saanut pois, mutta enempÀÀ en pystynyt 😀 Tuntui kyllĂ€ oudolta lyhyemmissĂ€ hiuksissa, kun oli tottunut niiden pituuteen. Paljoa ei hiusta lĂ€htenyt, mutta sitĂ€kin enemmĂ€n pituudesta, kun viimeksi on leikattu kerroksittain. Nyt leikattiin ihan tasaiseksi ja se saakin hiukset nĂ€yttĂ€mÀÀn terveemmiltĂ€!

MitÀs sanotte?

Jacket Pants GINA TRICOT / T-shirt NEW YORKER / Shoes FLATTERED gifted

Kivaa pÀivÀÀ!

– Marjut –

10 Comments
Previous Post
26.5.2017
Next Post
26.5.2017

10 Comments

 • Sanna

  Hei,
  upeat sivut! 🙂 kannatti panostaa. Olen lukenut blogiasi useasti mutta jostain syystĂ€ en ole ikinĂ€ pystynyt kommenttejani lĂ€hettĂ€mÀÀn tĂ€nne, nyt toimii! 🙂 Perheesi ja kotisi vaikuttaa niin ihanalta <3 mukavaa viikkoa!

  • Marjut

   Niin ihana kommentti kiitos paljon sinulle <3 MistĂ€hĂ€n syystĂ€ ei aiemmin ole onnistunut? :O No mutta onneksi jatkossa pÀÀset kommentoimaan 😉 Aurinkoista viikkoa sinulle myös!

 • -heini-

  Upeat kuvat ja upeat uudet sivut!

  • Marjut

   Oi miten mukava kuulla, ettĂ€ tykkÀÀt myös, kiitos <3 TĂ€stĂ€ on hyvĂ€ jatkaa 🙂

 • Elina

  Tosi kivan nĂ€köset uudet sivut! TyylikkÀÀt ja keveĂ€n sekĂ€ selkeĂ€n oloiset 🙂

  • Marjut

   Ihanaa, ettĂ€ pidĂ€t myös <3 Oon niin innoissani uusista sivuista, ettĂ€ tekisi mieli vain koko ajan postata 😀

 • Chandelierhome

  Mun eka kommentti taisi hÀvitÀ jonnekkin brittiavaruuteen. Mutta hienot uudet sivut , ihan sinun nÀköiset :-)nyt on ilmassa blogipohjien pÀivitystÀ ja itsekkin pari pÀivÀÀ sitten innostuin uusimaan sivuni kun meni entiseen pohjaan hermot.

  • Marjut

   Voi kiitos paljon sinulle <3 Upeaa, kun osaat itse tehdĂ€, itse en sitten ymmĂ€rrĂ€ hölkĂ€senpölĂ€ystĂ€ 😀 TĂ€ytyykin kĂ€ydĂ€ kurkkaamassa sivujasi 😉

 • Chandelierhome

  En itsekkÀÀn aikasemmin osannut edes valmista pohjaa muokata, saatikka asentaa. Nyt osasin asentaa sen mutta en sit esimerkiksi instagramia saanut sivulla nĂ€kymÀÀn yms alkuun mut onneks myyjĂ€ asensi loput mitĂ€ ei tÀÀ koodari osannut 😀

  • Marjut

   Hienoa, ettĂ€ sait onnistumaan! Onneksi aina saa apua jostain 😉
   Ihanaa pÀivÀÀ <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Sometimes you just need to focus on yourself âŁïž
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenÀ ja tuntuu vÀlillÀ etten edes tiedÀ kuka oli Marjut ennen sairastumista? ElÀmÀÀ ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta vÀlillÀ tuntuu kaikki niin sekavalta. TÀnÀÀn vietÀn yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisÀÀ mun ajatuksia!
 • Love my new nails đŸ’«
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiĂ€, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestĂ€ paremmat. Testattiin tĂ€nÀÀn Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiĂ€ leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitĂ€? đŸ’…đŸ» #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpÀÀn vaikutti todella paljon meidÀn taloudelliseen tilanteeseen eikÀ ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikÀÀ ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LÀhiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. NÀitÀ sairauksia ovat esim. juurikin syöpÀ, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi kÀyttÀÀ haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tĂ€rkein eli sinĂ€ itse 💙

Onhan teillÀ vakuutukset kunnossa? 
#lÀhitapiola #elÀmÀnturva

Aiheesta lisÀÀ blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie âœŒđŸ»
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva vĂ€lillĂ€ laittaa tĂ€nne ihan tĂ€llaisia hetkessĂ€kin napattuja kuvia đŸ“·
Ihanaa viikkoa murut 💋
 • Ihana viikonloppu vietetty Pohjanmaan vieraiden kanssa💗 Leivottiin vielĂ€ Minean kanssa tĂ€nÀÀn pipareita, kun oli jÀÀnyt taikinaa pakkaseen 😋
Miten teidÀn viikonloppu meni?
 • Oh God I'm so proud about my hair đŸŠâ€ïž En voi uskoa, ettĂ€ 1,5 vuodessa oon saanu mulle takaisin nĂ€in mielettömĂ€n upeat ja paksut hiukset 😍 #FUCKCANCER 
Ja hei ihan hyvin sitĂ€ on pĂ€rjĂ€nnyt ilman ripsienpidennyksiĂ€ đŸ€­
Kivaa torstaita ihanat!

Follow Me!