fashion Lifestyle Lifie

Kirsikkapuiden varjossa

Heippa!

Ihanan aurinkoista viikonlopun alkua teille siellĂ€ 🙂 MitĂ€s viikonloppusuunnitelmia teillĂ€ on?


Me lÀhdetÀÀn tÀnÀÀn kÀymÀÀn puistossa ja kirpparilla, sitten pitÀisi etsiÀ sellaista kiinnitysjuttua katosverhoon ja hakea yksi paketti ÀrrÀltÀ. J on töissÀ tÀnÀÀn ja huomenna, joten meidÀn pÀivÀt sujuu tÀÀllÀ tyttöjen kesken. Huomenna mietittiin uimahalliin menoa, mutta pitÀÀ vielÀ varmistaa voiko normi uimahalleihin mennÀ ilman uimavaippaa. MeidÀn vauvauintipaikka, kun on yksityinen ja siellÀ voi olla vain uima-asussa.

KĂ€ytiin maanantain keskustareissun yhteydessĂ€ ystĂ€vĂ€ni ja meidĂ€n tytsyjen kanssa Roihuvuoren Kirsikkapuistossa. Joka vuotinen kirsikkapuisto on aivan mielettömĂ€n upea nĂ€ky ja harmiksemme olimme hieman myöhĂ€ssĂ€ kaikkein kauneimmasta kukinnasta. TĂ€mĂ€ nĂ€ky, kun kestÀÀ vain muutaman pĂ€ivĂ€n ajan. Ensi vuonna sinne tĂ€ytyy suunnistaa heti, kun kukat alkavat kukkia! Tarkoituksemme oli napata asukuvia enemmĂ€nkin, mutta meidĂ€n vauvelit oli toista mieltĂ€ asiasta ja lĂ€hdettiin parien kuvien ottamisen jĂ€lkeen 😀

Leikkasin muuten Kokkolassa hiuksia melkein 10cm ja nyt ne nĂ€yttÀÀ paljon terveemmiltĂ€! En muista koska viimeksi olen raaskinut noinkaan paljoa pĂ€tkĂ€istĂ€, mutta nyt oli pakko. Latvat oli tosi kuivat ja ihan söheröt. Olisi pitĂ€nyt enemmĂ€nkin leikata, ettĂ€ kaikki kuivat olisi saanut pois, mutta enempÀÀ en pystynyt 😀 Tuntui kyllĂ€ oudolta lyhyemmissĂ€ hiuksissa, kun oli tottunut niiden pituuteen. Paljoa ei hiusta lĂ€htenyt, mutta sitĂ€kin enemmĂ€n pituudesta, kun viimeksi on leikattu kerroksittain. Nyt leikattiin ihan tasaiseksi ja se saakin hiukset nĂ€yttĂ€mÀÀn terveemmiltĂ€!

MitÀs sanotte?

Jacket Pants GINA TRICOT / T-shirt NEW YORKER / Shoes FLATTERED gifted

Kivaa pÀivÀÀ!

– Marjut –

10 Comments
Previous Post
26.5.2017
Next Post
26.5.2017

10 Comments

  • Sanna

    Hei,
    upeat sivut! 🙂 kannatti panostaa. Olen lukenut blogiasi useasti mutta jostain syystĂ€ en ole ikinĂ€ pystynyt kommenttejani lĂ€hettĂ€mÀÀn tĂ€nne, nyt toimii! 🙂 Perheesi ja kotisi vaikuttaa niin ihanalta <3 mukavaa viikkoa!

    • Marjut

      Niin ihana kommentti kiitos paljon sinulle <3 MistĂ€hĂ€n syystĂ€ ei aiemmin ole onnistunut? :O No mutta onneksi jatkossa pÀÀset kommentoimaan 😉 Aurinkoista viikkoa sinulle myös!

  • -heini-

    Upeat kuvat ja upeat uudet sivut!

    • Marjut

      Oi miten mukava kuulla, ettĂ€ tykkÀÀt myös, kiitos <3 TĂ€stĂ€ on hyvĂ€ jatkaa 🙂

  • Elina

    Tosi kivan nĂ€köset uudet sivut! TyylikkÀÀt ja keveĂ€n sekĂ€ selkeĂ€n oloiset 🙂

    • Marjut

      Ihanaa, ettĂ€ pidĂ€t myös <3 Oon niin innoissani uusista sivuista, ettĂ€ tekisi mieli vain koko ajan postata 😀

  • Chandelierhome

    Mun eka kommentti taisi hÀvitÀ jonnekkin brittiavaruuteen. Mutta hienot uudet sivut , ihan sinun nÀköiset :-)nyt on ilmassa blogipohjien pÀivitystÀ ja itsekkin pari pÀivÀÀ sitten innostuin uusimaan sivuni kun meni entiseen pohjaan hermot.

    • Marjut

      Voi kiitos paljon sinulle <3 Upeaa, kun osaat itse tehdĂ€, itse en sitten ymmĂ€rrĂ€ hölkĂ€senpölĂ€ystĂ€ 😀 TĂ€ytyykin kĂ€ydĂ€ kurkkaamassa sivujasi 😉

  • Chandelierhome

    En itsekkÀÀn aikasemmin osannut edes valmista pohjaa muokata, saatikka asentaa. Nyt osasin asentaa sen mutta en sit esimerkiksi instagramia saanut sivulla nĂ€kymÀÀn yms alkuun mut onneks myyjĂ€ asensi loput mitĂ€ ei tÀÀ koodari osannut 😀

    • Marjut

      Hienoa, ettĂ€ sait onnistumaan! Onneksi aina saa apua jostain 😉
      Ihanaa pÀivÀÀ <3

Leave a Reply

Artikkelit