fashion Lifestyle Lifie

8 * mitä odotan kesältä

Kesä on ihanaa aikaa, kun lähes joka viikonlopulle jotain menoa. Onneksi ei kuitenkaan ihan koko kesää ole bookattu täyteen ja voikin tehdä jotain ihan extempore.

Suunnitelmissa on ainakin seuraavaa;

♥ Tätä postausta lukiessanne olen viettämässä hyvän ystäväni polttareita koko lauantaipäivän. Tämä on kovasti odotettu tapahtuma ja tiedossa on huikea päivä erilaisissa aktiviteeteissa! Instastoriesia seuraamalla näette meidän päivää 😉

♥ Pohjoisen vieraat on saapuneet meille eilen illalla ja J:n äiti palaa kotiin jo sunnuntaina ja J:n isä viettää vielä osan ensi viikkoa meillä.

♥ Keskikesän juhla. Tänä vuonna näyttääkin siltä, että jäädään viettämään juhannusta Helsinkiin. Vielä on onneksi hyvin aikaa miettiä mahdollisia pläänejä!

♥ Mahdollisuuksien mukaan olemme suunnitelleet päiväristeilyä Tallinnaan perheen kesken. Toivottavasti saadaan onnistumaan!

♥ Pohjoisen reissu, jonne olemme lähdössä kesäkuun viimeisellä viikolla. Aluksi oli tarkoitus olla reissussa kaksi viikkoa, mutta onneksi edes viikon verran päästään näkemään rakkaita.

♥ Saadaan J:n serkku perheineen meille heinäkuun alussa ja sieltä onkin tulossa kaksi niin ihanaa pikkuneitiä <3

♥ Omia synttäreitä juhlitaan elokuun alussa ja ehkä tänä vuonna voisi keksiä jonku kivan teemankin juhliin!

♥ Polttareitahan seuraa häät, joten nIhana rakkaudentäyteinen päivä luvassa <3

 

jeans STYLE LEVEL gifted / sweater MICK’S / tights GINA TRICOT 7 shoes HM / watch FOSSIL

1 Comment
Previous Post
10.6.2017
Next Post
10.6.2017

1 Comment

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!