fashion Lifestyle Lifie

8 * mitä odotan kesältä

Kesä on ihanaa aikaa, kun lähes joka viikonlopulle jotain menoa. Onneksi ei kuitenkaan ihan koko kesää ole bookattu täyteen ja voikin tehdä jotain ihan extempore.

Suunnitelmissa on ainakin seuraavaa;

♥ Tätä postausta lukiessanne olen viettämässä hyvän ystäväni polttareita koko lauantaipäivän. Tämä on kovasti odotettu tapahtuma ja tiedossa on huikea päivä erilaisissa aktiviteeteissa! Instastoriesia seuraamalla näette meidän päivää 😉

♥ Pohjoisen vieraat on saapuneet meille eilen illalla ja J:n äiti palaa kotiin jo sunnuntaina ja J:n isä viettää vielä osan ensi viikkoa meillä.

♥ Keskikesän juhla. Tänä vuonna näyttääkin siltä, että jäädään viettämään juhannusta Helsinkiin. Vielä on onneksi hyvin aikaa miettiä mahdollisia pläänejä!

♥ Mahdollisuuksien mukaan olemme suunnitelleet päiväristeilyä Tallinnaan perheen kesken. Toivottavasti saadaan onnistumaan!

♥ Pohjoisen reissu, jonne olemme lähdössä kesäkuun viimeisellä viikolla. Aluksi oli tarkoitus olla reissussa kaksi viikkoa, mutta onneksi edes viikon verran päästään näkemään rakkaita.

♥ Saadaan J:n serkku perheineen meille heinäkuun alussa ja sieltä onkin tulossa kaksi niin ihanaa pikkuneitiä <3

♥ Omia synttäreitä juhlitaan elokuun alussa ja ehkä tänä vuonna voisi keksiä jonku kivan teemankin juhliin!

♥ Polttareitahan seuraa häät, joten nIhana rakkaudentäyteinen päivä luvassa <3

 

jeans STYLE LEVEL gifted / sweater MICK’S / tights GINA TRICOT 7 shoes HM / watch FOSSIL

No Comments
Previous Post
10.6.2017
Next Post
10.6.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Thank you for your comments on my last photo 🙏❤ Have a lovely evening ♡
  • On wednesday I got a pap test result letter. There was some changes on my womp. I was afraid that same hell is starting again. But thank God that minor change is not dangerous 🙏
.
Keskiviikkona saadun papa-kokeen vastaus löytyneestä solumuutoksesta säikäytti todella pahasti ja pelkäsin saman helvetin alkavan uudelleen.. Onneksi kyseessä oli vain lievä muutos, jota seurataan 🙏 aiheesta lisää blogissa! .
.
.
📸: @mk_maison
  • So ready to bed 💤 How was your Tueday? ♡ .
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom
  • Look how cute little 🐶friend ♡ He will stay hole night with us ✨ Minea is so excited about Frank but nothing beats babies on Youtube 🙈 .
.
Have a lovely evening 🖤
  • Happy Women's Day you all beautiful ladies ❤ 
Haluan kiittää teitä jokaista elämässäni olevaa naista, jotka olette antaneet voimia, rohkaisua, tukea, inspiraatiota, olkapään suruille ja murheille. Yhdessä meissä on voimaa 💪🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @airamelectric // Finally we have a new lamp 💡 Kaipasin meidän työ- ja vierashuoneeseen uutta valaisinta, joka olisi yhtäaikaa siro, pelkistetty ja riittävän tehokas. Tämä Tapio Wirkkalan suunnittelema Wirkkala K-2 kattovalaisin* on juurikin kaikkea sitä 👌🏻 Mitäs pidätte?
.
.
.
*saatu 
#airam #airamelectric

Follow Me!