Lifestyle Lifie travel

Merellinen polttaripäivä

Vajaat kaksi viikkoa sitten lauantaina 10.6. vietimme hyvän ystäväni polttareita suurella tyttöporukalla. Aurinko helli meitä ja saimme viettää koko päivän aivan upeassa ilmassa! Aloitimme päivän yllättämällä ystävämme hänen kotoaan ja hänen reaktio sai ainakin mun silmäkulmani kostumaan <3 Skoolattiin shamppanjalla ja herkuteltiin mansikoilla ja vaahtokarkeilla samalla tulevan morsiamen pakatessa listan mukaisia tavaroita mukaan. Mikä ihana päivän aloitus!

Siitä me sitten suunnattiin Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla sijaitsevaan Escape roomiin. Meistä vain yksi taisi olla käynyt vastaavassa ennenkin ja me muut sitten innokkaana kuunneltiin toimintaohjeita. Kyseessä on siis huone, josta pitää vihjeiden avulla päästä ulos tunnin sisällä. Täytyy myöntää, että tällaisena pelkurina hieman jänskätti astua lyhty kädessä hämärään huoneeseen 😀 Onneksi mitään pelättävää ei oikeasti ollut vaan tuosta jäi ihan mielettömän siisti kokemus! Pääsi ihan toden teolla työstämään ajatuksia erilaisten lukkokoodien ja vihjeiden avulla, suosittelen testaamaan! Me jakaannuttiin kahteen ryhmään ja meidän tiimi tulevan morsiamen voimin vei voiton meidän päästessä ulos, kun aikaa oli vielä jäljellä vajaa 5 minuuttia 😉

Keskustasta suuntasimme kohti Vuosaarta. Metromatkalla tuleva morsian pääsi kysymään avioliittoneuvoja kanssamatkustajilta ja niitä käytiin sitten myöhemmin päivällä läpi. Meidän iltapäivämme kului luonnonhelmassa Hotel Rantapuiston* rantasaunalla, jossa meitä odotti sauna, ruokaa, palju ja meri. Ihan mahtava paikka, jossa kukaan meistä ei ollut aiemmin käynyt. Hotel Rantapuistosta löytyy hotellin ja ravintolan lisäksi Lobby Bar, edustava auditorio, kokoustiloja, kaksi tilausravintolaa, rantasauna ja 200 ilmaista parkkipaikkaa. Lisäksi siellä voidaan järjestää myös ainutlaatuinen huonepakopeli!

Auringon paahtaessa me levitettiin pyyhkeet rannalle ja pidettiin joogahetki. Oli rauhoittavaa vain keskittyä kuuntelemaan ohjaajan neuvoja aaltojen soljuessa rantakiviin. Siinä hetkessä oli vain minä ja mun hengitys. En mikää joogaaja ole ollut, mutta tästä sai kyllä kivan kimmokkeen uuteen harrastukseen! Joogattuamme meitä odotti valmiiksi katettu pöytä rantasaunan takkahuoneessa. Mikäpä muu merellisiin tunnelmiin sopisi paremmin kuin raikas salaatti ja lämminsavulohi. Hitsi miten herkullista ja mitkä puitteet! Meidän nauttiessammme maukasta ruokaa oli tulevan morsiamen tehtävänänumerona arvailla meidän mukanaan tuomiamme muistoja häneen liittyen. Eipäs kaikki heti osuneetkaan oikein ja saatiin välillä nauraa kippurassa tarinoille muistojen takaa 🙂

Polttarithan ei ole mitään ilman perinteista morsiussaunaa, johon kuului tietysti tulevan morsiamen valtaistuin, vihta, suolaa ja leipää. Löylyjen lomasta kävimme pulahtamassa lämmitetyssa paljussa ja nautimme upeista merimaisemista. Rannalla oli valtava laituri, jossa tulevaa morsianta hemmoteltiin kasvonaamiolla, johon kuului myös kananmunia ja jauhoja, ihan parasta 😀 Siitä sitten osa (minä mukaanlukien) kävimme heittämässä talviturkit ja nopsaan takaisin paljun lämpöön. Paljussa olisi istuttu tuntitolkulla ellei kyytiä olisi sovittu valmiiksi noutamaan seuruetta. Loihdin tulevalle morsiamelle pikakampauksen ja sitten vedettiin iltavetimet päälle ja menoksi!

Tässä kohtaa muiden noustessa karaoketaksin kyytiin, minä ajoin syöttämään Mineaa ja ajoin sitten perässä kohti Helsingin keskustaa. Tytöt olivat Kaisaniemessa sijaitsevassa karaokebaarissa ja sieltä käväisimme Kauppatorin uudella Allas Sea Poolilla. Todella hieno paikka ja edelleen puolivahingossa mentiin merellisissä maisemissa 😉 Illallisen olimme varanneet ravintola Sandrosta Eirasta. Siellä nautimme jälleen hyvästä ruoasta kivassa puheensorinassa ja loppuillasta käväisimme vielä Kaivohuoneella. Erittäin onnistunut polttaripäivä ja uskon, että tuleva morsian on nyt valmis avioliiton tuleviin koitoksiin <3 Kiitos mukana olleet ja Hotelli Rantapuisto! Nyt vain odotellaan elokuun häähumua <3

*yhteistyössä Hotel Rantapuisto

Ei kommentteja
Previous Post
20.6.2017
Next Post
20.6.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!