fashion Lifie

Uusi luottohame + menovinkki viikonlopulle

Auringonsäteiden täyttämää lauantaita ihanat!

Eilinen päivä meni hujauksessa vieraita kestittäessä ja lasten leikkejä katsoessa. Pikkusiskoni on sellainen ystävystyjä, että ihan sama kenen lapsi ja minkä ikäinen tulee kylään niin N leikkii ja touhuaa hänen kanssaan. Se saatiin taas eilen todistaa useampaan otteeseen. Ja tietysti aina hali lähteissä, niin söpöä <3 Mineakin yritti kovasti päästä isompien leikkeihin mukaan 🙂

Tiedättekö, kun löytää luottovaatteen ja tietää sen sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen? Sen, joka pelastaa sinut vaatekriiseilyltä viime hetkellä?

Löysin Kokkolan reissulta tämän kauniin vekkihameen ja ihastuin niin, etten edes sovittanut sitä 🙂 Kokkolassa on vaatekauppa Mick’s, jossa sattumalta poikkesin ja onneksi niin. Tämä hame maksoi n. 17 euroa, vitsi mikä löytö! Merkki on kyllä mulle ihan uusi, ootteko kuulleet Jacqueline de Young merkistä ennen? Ilmeisesti vain Mick’sin liikkeet myy tätä merkkiä. Täytyy kyllä käydä uudestaan kurkkaamassa liikkeen valikoima Kokkolan reissulla.

Olin haaveillut vastaavasta hameesta ehkä hieman pidemmän mallisena. Tässä hameessa on söpöä tyttömäisyyttä samalla sen ollessa tyylikäs. Hameen voi yhdistää yksinkertaiseen yläosaan, kuten juuri valkoiseen toppiin jolloin kokonaisuus on kesäisen raikas. Syksyn viiletessä hameen kaveriksi voi laittaa väljän neuleen rennosti hieman hameen sisään. Valitsin tämän asun myös ystäväni polttareissa, mutta kengiksi vaihdoin kiilakorkosandaalit (jaksoi paremmin tanssia ;)) Klassinen yhdistelmä, joka toimii joka tilanteessa!

 

Mitäs pidätte kokonaisuudesta?

Löytyykö teidän kaapista yksi vai useampi luottovaate?

top H&M / skirt MICK’S / shoes ZARA / bag SPIRIT STORE / watch SALKARI

photos; Nelli edit; me

 

Hei tänään ja huomenna on kaikkien Ikea tavaratalojen piha-alueilla kirppis klo 10-14! Lisätietoja Iöytyy täältä

Me taidetaan suunnata tänään lintsille ja huomenna käydään kurkkaamassa kirpparia, ihanaa päivää!

4 Comments
Previous Post
16.6.2017
Next Post
16.6.2017

4 Comments

  • Emmi

    Hei! Tuota merkkiä myy houseofbrandon myös ????

    • Marjut

      Ai myy vai?? Ihanaa kiitos tiedosta! Täytyy käydä heti kurkkaamassa mitä muuta merkiltä löytyisi 🙂 Kivaa päivää!

  • Laura

    Zalandosta löytyy myös JDY:n vaatteita 🙂

    • Marjut

      Oi kiitos tiedosta 🙂 Ihanaa sunnuntaita <3

Leave a Reply

Artikkelit