baby Lifie

Minea 9kk

Niin se meidän neiti on jo 9 kuukautta, uskomatonta <3 Edelleen aika menee yhdessä hujauksessa ja kohta aloitetaankin suunnittelemaan jo ekoja synttäreitä. Varsinainen 9kk synttäripäivähän oli jo aiemmin, ja tarkoitus oli kirjoittaa postaus kuvien kanssa joita kävimme Shooting Starsissa otattamassa. Kuvien saaminen vie kuitenkin kesälomien vuoksi vielä aikaa, joten pääsette näkemään ne hieman myöhemmin. Voin kertoa, että niistä tulee niin suloisia <3

Minea on kehittynyt viime kuusta ihan huimasti! Hän nousee koko ajan tukea vasten ihan jokaiseen mahdolliseen tukeen, jota eteen tulee. Äiti etenkin joutuu vähän jo perässä kulkemaan 😀 Hän harjoittelee myös seisomista ilman tukea ja hetkittäin se onnistuukin, kunnes pyllähtää istumaan. Ei mene kyllä kauaa, että hän lähtee kävelemään <3

Hän ymmärtää jo asioita ja esineitä, kuten kukka, lentokone ja lamppu. Varsinaisia sanoja ei vielä ole tullut, mutta ehkä muutaman kerran olin kuulevani ”äittä” sanan. Hän on kovasti kiinnostunut kaikesta ympärillään ja seuraa innokkaana mukana menossa. Vähän on tullut myös vierastelua, mutta saadessaan ensin tarkkailla uusia ihmisiä sylistä hän on nopeasti tekemässä tuttavuutta. Lapsista hän on aina aivan innoissaan ja etenkin Ninnistä <3

Meillä myös kontataan jo melkoista vauhtia menemään! Miten söpön näköinen hän onkaan kulkiessaan paikasta toiseen 🙂 Välillä saatetaan kesken matkan heittaytyä masulleen, mutta pääasiassa konttaillaan. Potalla meillä käydään joka päivä ja välillä enemmän ja välillä vähemmän onnistuneesti. Minealla on jo kuusi hammasta, ala -ja ylähampaat sekä ylähampaiden viereiset. Niin suloisesti ne hampaat loistaa pikkuisesta suusta <3

Meillä sormiruokaillaan myös ja voi sitä sotkun määrää! Siitä saiskin hyvää kuvamateriaalia tännekkin ;D Välillä oon instastoriesiin laittanutkin pätkää miten meillä on ruokailut menny, sieltä voi seurailla 😉 Hyvin kyllä uppoaa etenkin ruisleipä, makaroni ja erilaiset hedelmät. Oon myös tehny yhteisiä ruokiakin, kuten makaronilaatikkoa jota Minsku on sitten sormin syönyt. Imetän edelleen, mutta toki ehkä vähän vähemmän kiinteiden myötä. Yölläkin meillä herätään syömään 1-2 kertaa yössä. Oon ajatellut jatkaa sitä kunnes Minea itse haluaa sen lopettaa. Enkä halua stressata siitä sen enempää, kaikki menee hänen ehdoillaan. Edelleen oon hyvin kiitollinen siitä miten upeasti meidän imetystaival on mennyt <3

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Ensi viikolla luvassa ainakin uusien tekstiilien esittelyä sekä yhden uuden huonekalunkin paljastus, pysykää siis kuulolla 😉

No Comments
Previous Post
23.7.2017
Next Post
23.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni?  #staycation #laplandhotelstampere
  • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
  • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
  • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that  Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
  • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!