baby Lifie

Minea 9kk

Niin se meidän neiti on jo 9 kuukautta, uskomatonta <3 Edelleen aika menee yhdessä hujauksessa ja kohta aloitetaankin suunnittelemaan jo ekoja synttäreitä. Varsinainen 9kk synttäripäivähän oli jo aiemmin, ja tarkoitus oli kirjoittaa postaus kuvien kanssa joita kävimme Shooting Starsissa otattamassa. Kuvien saaminen vie kuitenkin kesälomien vuoksi vielä aikaa, joten pääsette näkemään ne hieman myöhemmin. Voin kertoa, että niistä tulee niin suloisia <3

Minea on kehittynyt viime kuusta ihan huimasti! Hän nousee koko ajan tukea vasten ihan jokaiseen mahdolliseen tukeen, jota eteen tulee. Äiti etenkin joutuu vähän jo perässä kulkemaan 😀 Hän harjoittelee myös seisomista ilman tukea ja hetkittäin se onnistuukin, kunnes pyllähtää istumaan. Ei mene kyllä kauaa, että hän lähtee kävelemään <3

Hän ymmärtää jo asioita ja esineitä, kuten kukka, lentokone ja lamppu. Varsinaisia sanoja ei vielä ole tullut, mutta ehkä muutaman kerran olin kuulevani ”äittä” sanan. Hän on kovasti kiinnostunut kaikesta ympärillään ja seuraa innokkaana mukana menossa. Vähän on tullut myös vierastelua, mutta saadessaan ensin tarkkailla uusia ihmisiä sylistä hän on nopeasti tekemässä tuttavuutta. Lapsista hän on aina aivan innoissaan ja etenkin Ninnistä <3

Meillä myös kontataan jo melkoista vauhtia menemään! Miten söpön näköinen hän onkaan kulkiessaan paikasta toiseen 🙂 Välillä saatetaan kesken matkan heittaytyä masulleen, mutta pääasiassa konttaillaan. Potalla meillä käydään joka päivä ja välillä enemmän ja välillä vähemmän onnistuneesti. Minealla on jo kuusi hammasta, ala -ja ylähampaat sekä ylähampaiden viereiset. Niin suloisesti ne hampaat loistaa pikkuisesta suusta <3

Meillä sormiruokaillaan myös ja voi sitä sotkun määrää! Siitä saiskin hyvää kuvamateriaalia tännekkin ;D Välillä oon instastoriesiin laittanutkin pätkää miten meillä on ruokailut menny, sieltä voi seurailla 😉 Hyvin kyllä uppoaa etenkin ruisleipä, makaroni ja erilaiset hedelmät. Oon myös tehny yhteisiä ruokiakin, kuten makaronilaatikkoa jota Minsku on sitten sormin syönyt. Imetän edelleen, mutta toki ehkä vähän vähemmän kiinteiden myötä. Yölläkin meillä herätään syömään 1-2 kertaa yössä. Oon ajatellut jatkaa sitä kunnes Minea itse haluaa sen lopettaa. Enkä halua stressata siitä sen enempää, kaikki menee hänen ehdoillaan. Edelleen oon hyvin kiitollinen siitä miten upeasti meidän imetystaival on mennyt <3

Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Ensi viikolla luvassa ainakin uusien tekstiilien esittelyä sekä yhden uuden huonekalunkin paljastus, pysykää siis kuulolla 😉

No Comments
Previous Post
23.7.2017
Next Post
23.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
  • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
  • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
  • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
  • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
  • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte  Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!