Lifestyle Lifie

Elämäni raskaimpia viikkoja

Heippa ja anteeksi ettei musta oo kuulunu 🙁 Viime viikko oli yksi elämäni rankimpia ja oon edelleen hyvin surullinen Oskun vuoksi. Se pieni karvapallo oli ja on mulle edelleen niin tärkeä <3 Jotenkin en vaan oo saanut aikaiseksi mitään, kun on vain itkettänyt ja mieli ollut maassa. Kaikki kotona muistuttaa hänestä, vaikka ruokakupit yms, muut laitettiinkin jo heti torstaina pois.  Suru valtaa mieleni eikä ole huvittanut tehdä mitään saati, että olisin saanut järkevää kirjoitusta aikaan. Haluan muuten tehdä teille myöhemmin oman postauksen ”lemmikin ollessa perheenjäsen” ja kertoa mun omista kokemuksista ja ajatuksista.

Lisäksi oon ollut kipeenä viime torstaista asti. Sitkeä ja TODELLA ärsyttävä yskä, pientä lämpöä, kurkkukipuä sekä päänsärkyä. Päänsärky toki varmaan johtuu itkemisestä.. Kävin jo lääkärissäkin perjantaina, mutta ilmeisesti tämä on vain virusperäinen tartunta johon ei määrätty lääkekuuria. Nyt sitten Mineakin on ollut nyt kipeänä jo pari päivää 🙁 Toinen on niin raukkeli, kun nenä vuotaa ja hän yskii vain kovasti. Pari viime yötä on ollut tosi levottomia ja ollaan heräilty moneen otteeseen pienen nuhanenän kanssa. Voi kunpa saisi nuo oireet vaikka kahta kauheammin itelle kuin, että tarvitsisi hänen olla kipeänä. Eilen mun ollessa töissä isi kävi Minean kanssa lääkärissä. Mitään ei kuitenkaan löytynyt (onneksi), joten pitää vain kotikonstein hoitaa jollei mene pahemmaksi.

Ite olin jo sunnuntaina ja eilen töissä, seuraavan kerran sitten perjantaina. Lauantaina onkin sitten tiedossa ne odotetut häät <3 Löysin sattumoisin vielä ihanan mekonkin, jonka näette myöhemmin 😉

Eiköhän kaikki tästä ala helpottamaan ja Oskun poismenoon tarvitaan vain aikaa sen tiedän. Kaupassa on vain vaikeaa silloin, kun tulee kissanruoka ostoksia, tuolloin täytyy vain yrittää koota itsensä, vaikka tuntuu pahalta.

Toivotaan parempaa tätä viikkoa ja postauksia on luvassa vaikka millä mitalla, kunhan tästä vain saan itseni kokoon taas.

Kiitos teille ihanat kaikista kauniista kommenteistanne ja tuesta <3 Sananne kosketti kovasti  <3

Halein,
Marjut

I have been so sad and feeling down because of Osku <3 I miss her a lot and everything at home remainds me about her. It’s been so difficult to write any sensible words to you, I’m sorry 🙁 Also I have some terrible flue and went to doctor on last Friday but they said that it’s viral so haven’t get any medical for it. Couple last day Minea is also beeing sick and J was yesterday in doctor with her. Same words to me and her, so we need to just rest at home. I hope this week is going to be better and I’m going to my friend’s wedding on Saturday <3 Have a great week sweeties!

 

Ei kommentteja
Previous Post
15.8.2017
Next Post
15.8.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!