Lifestyle Lifie

Surun täyttämä aamu

Miten surulliseen aamuun saimmekaan tänään herätä. Turun tapahtumat ovat järkyttäneet meitä kaikkia ja totta puhuakseni tämä oli vain ajan kysymys. Tämä maailman meno on mennyt todella pelottavaan suuntaan ja tulee koko ajan vain menemään, jos näin jatkuu. Maailma, jossa meidän lapset tulevat kasvamaan on pelottava, täynnä vihaa ja surua. Miksi näin? Siihen me tuskin tulemme saamaan koskaan vastausta. Kotoa lähteminen etenkin keskustaan saa epäröimään, mitäs jos siellä tapahtuu tänään jotain kamalaa? Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, jonka vuoksi ollaan onnellisia ja kiitollisia kaikesta ♥

Nyt täytyy kuitenkin kirkastaa mieli, koska tänään pääsen todistamaan ystävieni astelemista avioliittoon ♥ Tätä päivää on odotettu, ihanaa!!

Loppupäivä tuleekin olemaan rakkaudentäyteinen eikä onnenkyyneliltä varmasti tulla välttymään. Voitte kurkata päivän mittaan tunnelmia instagramin my storiesista (@lovingwhitestyle). Onneksenne saan napata kameran mukaan, joten pääsette häähumuun vielä myöhemmin 😉

Ihanaa päivää ja pidetään huoli toisistamme ♥

 

We had so sad morning here in Finland. Terrible happened yesterday at Turku. I have to tell that I’m little bit shocked and worried about this world and where all this is going? We need to be happy about everything and look after each other ♥

2 Comments
Previous Post
19.8.2017
Next Post
19.8.2017

2 Comments

 • Chandelierhome

  Ihan sairasta 🙁 ja todellakin pelottavaa millaiseksi maailma on mennyt..

  • Marjut

   Niin järkyttävää etten edes osaa sanoa enään mitään. Surullista, sairasta, pelottavaa, jotain niin kamalaa ettei kukaan voi ymmärtää. Miten meidän pikkuisten elämä tästä vielä aikanaan tulee olemaan, jos nyt on jo tälläista..?

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍
 • Miten se aina meneekin niin, että mitä enemmän on odottanut iltaa viinin ja Vain elämää uusinnan parissa niin sen varmemmin se ilta menee ketuilleen? 😵 Neidillä on taas jatkunut yskä, mutta mitään selitystä ei löytynyt lääkärissä 😑 Nytkin hereillä, kun ei voi nukkua yskältään😫 Mites muiden ilta?
.
.
I waited for evening with wine and tv but nope because Minea is having terrible cough and can't sleep 😫
 • Tänään 11.10. vietetään Roosa Nauha - päivää ja tiedätte, että asia koskettaa mua liiankin hyvin. Naisten syöpiin sairastuu joka vuosi 6500 naista ja mä olen yksi niistä. Siksi aloitin oman keräykseni jo viime vuonna, jotta voin olla mukana keräämässä varoja rintasyövän ja naisten gynekologisten syöpien tutkimukseen. Olkaa tekin mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa ja lahjoittakaa keräykseeni tai ostakaa Roosa Nauhan tuotteita 🎀❤️ Ilman hoitoja en olisi nyt tässä 🙏

Keräykseni löytyy osoitteesta :
oma.syopasaatio.fi/9341
 • Huomenna on jo perjantai 🧡Mihin tää viikko oikein meni? Mä kovasti haaveilen takasta omassa kodissa🔥🧡 Löytyykö teiltä takkaa? Ehkä sitten jonain päivänä ikiomaan kotiin saa takan, mutta vielä joutuu tyytymään YouTube videoihin 🙈
.
.
It's already Friday tomorrow🧡 I'm dreaming about fireplace to our home but maybe some day when we have our own home 👌🏻

Follow Me!