Lifestyle Lifie

Surun täyttämä aamu

Miten surulliseen aamuun saimmekaan tänään herätä. Turun tapahtumat ovat järkyttäneet meitä kaikkia ja totta puhuakseni tämä oli vain ajan kysymys. Tämä maailman meno on mennyt todella pelottavaan suuntaan ja tulee koko ajan vain menemään, jos näin jatkuu. Maailma, jossa meidän lapset tulevat kasvamaan on pelottava, täynnä vihaa ja surua. Miksi näin? Siihen me tuskin tulemme saamaan koskaan vastausta. Kotoa lähteminen etenkin keskustaan saa epäröimään, mitäs jos siellä tapahtuu tänään jotain kamalaa? Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, jonka vuoksi ollaan onnellisia ja kiitollisia kaikesta ♥

Nyt täytyy kuitenkin kirkastaa mieli, koska tänään pääsen todistamaan ystävieni astelemista avioliittoon ♥ Tätä päivää on odotettu, ihanaa!!

Loppupäivä tuleekin olemaan rakkaudentäyteinen eikä onnenkyyneliltä varmasti tulla välttymään. Voitte kurkata päivän mittaan tunnelmia instagramin my storiesista (@lovingwhitestyle). Onneksenne saan napata kameran mukaan, joten pääsette häähumuun vielä myöhemmin 😉

Ihanaa päivää ja pidetään huoli toisistamme ♥

 

We had so sad morning here in Finland. Terrible happened yesterday at Turku. I have to tell that I’m little bit shocked and worried about this world and where all this is going? We need to be happy about everything and look after each other ♥

2 Comments
Previous Post
19.8.2017
Next Post
19.8.2017

2 Comments

  • Chandelierhome

    Ihan sairasta 🙁 ja todellakin pelottavaa millaiseksi maailma on mennyt..

    • Marjut

      Niin järkyttävää etten edes osaa sanoa enään mitään. Surullista, sairasta, pelottavaa, jotain niin kamalaa ettei kukaan voi ymmärtää. Miten meidän pikkuisten elämä tästä vielä aikanaan tulee olemaan, jos nyt on jo tälläista..?

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!