DECOR Lifestyle Lifie

Parasta syksyssä + arvonnan voittaja

 ♥ kynttilät 

♥ villasukat 

♥ vaahtokarkkikaakao 

♥ pimenevät ja tunnelmalliset illat 

♥ pehmeät neuleet 

♥ ruskan värit

♥ lehtien tippuminen puista

♥ lämmittävät torkkupeitot  

♥ joulun odotus (terveisin jouluintoilija)

♥ lämmin sauna päivän päätteeksi 

♥ kauniit syysilmat  

♥ sateenropina

♥ uudet tv-sarjat

♥ syysruoat

♥ ulkoileminen kauniissa luonnossa

♥ kotoilu

♥ Minean synttärit ♥

Mitkä on tiedän lempparijuttuja näin syksyllä?

Mitenkäs viikonloppu siellä sujui? Sain perjantaina ihania uutisia, musta tuli tuplatäti <3 Miten ihana poika sieltä syntyikään, en malta odottaa, että pääsen aikanaan hänet tapaamaan! Viikonloppumme vierähti suurimmaksi osaksi töiden parissa, mutta myös vauvojen tuoksussa. Käytiin lauantaina moikkaamassa meidän kaveriperhettä ja katsomassa heidän uutta kotia. Heillä on 4kk ikäinen poika, Minea ei hänestä oikein vielä leikkikaveria saanut, mutta kovasti häntä ihmetteli 🙂 Illalla J:n kanssa saatiin ihailla kerrassaan upeaa taivasta ja pakkohan se oli kamera kaivaa esiin 😉 Ihan mielettömän hieno taivas, vai mitä? Sen lisäksi päästiin näkemään varmaan noin 500 muuttolinnun matkaa etelään (yhdessä kuvassa näkyy viimeisimmät linnut). Niitä meni koko ajan vain lisää ja lisä eikä kumpikaan ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa! Uskomatonta, että ne tosiaan tuolla tavalla yhdessä lentävät talveksi lämpimään <3

Eilen puolestaan pääsimme ihastelemaan ystäviemme sekä Minean kummitädin reilun viikon ikäistä pikku-herraa <3 Ei vitsi miten pieni hän on, onko Minskukin ollut noin pieni joskus? Apua oikeesti miten aika menee näin nopeasti! Eilen pyörähdettiin myös Myyrmäki-hallin kippiksellä, mutta tällä kertaa ei löytynyt mitään. Lähinnä neidin talvitamineita oli etsinnässä, mutta aika huonosti nyt oli mitään. Kirppis taitaa olla vielä ensi viikonloppuna, myös joten ehkä suunnataan sinne silloin uudemman kerran.

Kiitos kaikille Habitare lipun arvontaan osallistuneille!

Tällä kertaa onnetar suosi Sannaa!

”Ensimmäistä kertaa pääsemässä messuille! Mukana arvonnassa

Sanna”

Paljon onnea voitostasi! 

Lähettäisitkö minulle sähköpostia niin laitan lipun matkaan 😉

Me saadaan äitini ja hänen miehensä meille täksi viikoksi kylään <3

Oikein kaunista alkanutta viikkoa!

 

 

 

2 Comments
Previous Post
3.9.2017
Next Post
3.9.2017

2 Comments

  • Chandelierhome

    Voi miten upea terassi teillä on! <3 mikä järkkäri sulla on muuten käytössä??

    • Marjut

      Voi kiitos paljon! Harmi, että Suomen kesä on niin lyhyt 🙁 Olenkin aikeissa tehdä kamerastani esittelyn piakkoin, mutta kyseessä on siis Nikonin kamera 😉

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!