DECOR Lifestyle Lifie

Parasta syksyssä + arvonnan voittaja

 ♥ kynttilät 

♥ villasukat 

♥ vaahtokarkkikaakao 

♥ pimenevät ja tunnelmalliset illat 

♥ pehmeät neuleet 

♥ ruskan värit

♥ lehtien tippuminen puista

♥ lämmittävät torkkupeitot  

♥ joulun odotus (terveisin jouluintoilija)

♥ lämmin sauna päivän päätteeksi 

♥ kauniit syysilmat  

♥ sateenropina

♥ uudet tv-sarjat

♥ syysruoat

♥ ulkoileminen kauniissa luonnossa

♥ kotoilu

♥ Minean synttärit ♥

Mitkä on tiedän lempparijuttuja näin syksyllä?

Mitenkäs viikonloppu siellä sujui? Sain perjantaina ihania uutisia, musta tuli tuplatäti <3 Miten ihana poika sieltä syntyikään, en malta odottaa, että pääsen aikanaan hänet tapaamaan! Viikonloppumme vierähti suurimmaksi osaksi töiden parissa, mutta myös vauvojen tuoksussa. Käytiin lauantaina moikkaamassa meidän kaveriperhettä ja katsomassa heidän uutta kotia. Heillä on 4kk ikäinen poika, Minea ei hänestä oikein vielä leikkikaveria saanut, mutta kovasti häntä ihmetteli 🙂 Illalla J:n kanssa saatiin ihailla kerrassaan upeaa taivasta ja pakkohan se oli kamera kaivaa esiin 😉 Ihan mielettömän hieno taivas, vai mitä? Sen lisäksi päästiin näkemään varmaan noin 500 muuttolinnun matkaa etelään (yhdessä kuvassa näkyy viimeisimmät linnut). Niitä meni koko ajan vain lisää ja lisä eikä kumpikaan ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa! Uskomatonta, että ne tosiaan tuolla tavalla yhdessä lentävät talveksi lämpimään <3

Eilen puolestaan pääsimme ihastelemaan ystäviemme sekä Minean kummitädin reilun viikon ikäistä pikku-herraa <3 Ei vitsi miten pieni hän on, onko Minskukin ollut noin pieni joskus? Apua oikeesti miten aika menee näin nopeasti! Eilen pyörähdettiin myös Myyrmäki-hallin kippiksellä, mutta tällä kertaa ei löytynyt mitään. Lähinnä neidin talvitamineita oli etsinnässä, mutta aika huonosti nyt oli mitään. Kirppis taitaa olla vielä ensi viikonloppuna, myös joten ehkä suunnataan sinne silloin uudemman kerran.

Kiitos kaikille Habitare lipun arvontaan osallistuneille!

Tällä kertaa onnetar suosi Sannaa!

”Ensimmäistä kertaa pääsemässä messuille! Mukana arvonnassa

Sanna”

Paljon onnea voitostasi! 

Lähettäisitkö minulle sähköpostia niin laitan lipun matkaan 😉

Me saadaan äitini ja hänen miehensä meille täksi viikoksi kylään <3

Oikein kaunista alkanutta viikkoa!

 

 

 

2 Comments
Previous Post
3.9.2017
Next Post
3.9.2017

2 Comments

 • Chandelierhome

  Voi miten upea terassi teillä on! <3 mikä järkkäri sulla on muuten käytössä??

  • Marjut

   Voi kiitos paljon! Harmi, että Suomen kesä on niin lyhyt 🙁 Olenkin aikeissa tehdä kamerastani esittelyn piakkoin, mutta kyseessä on siis Nikonin kamera 😉

Leave a Reply

Instagram

 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️
 • Look what a beauty Elsa cat we had here 😍🐱 Elsa is scotish strait and she is 9 months old. We have her again on Saturday and she is staying with us over a week 😍 Guess is Minea excited about Elsa 🙉 Anybody else having cat? .
.

Näittekin varmaan storiesin puolella meidän ihanan kyläläisen 😍🐱 Hän on Elsa ja rodultaan scotish strait. Hän kävi yökylässä nyt ja tulee sitten lauantaina meille viikoksi hoitoon 😍 Arvaatte varmaan kuinka innoissaan Minea hänestä on🙉 Onko siellä muilla kissoja?
 • This pic tells how did our last trip on summer holiday went at Tampere 😍 Today Minea started day care again and it's time to get back to our daily routines. This holiday was so lovely and I was so proud of her ❣️
.
.
.
Tämä kuva kertoo mikä fiilis meidän kesäloman vikasta reissusta Tampereella jäi 😍 Tänään oli aika palata arkeen päiväkodin alkamisen myötä. Mennyt kesäloma oli aivan ihana ja olin niin ylpeä Mineasta hänen jäädessä reippaana päikkyyn❣️ Onko muita joiden pienet palasi päiväkotiin tänään?
.
.
.
.
#summerholiday #motheranddaugther #minime @lillan_hotel_cafe_butik #hotellife #visittampere @visittampereofficial

Follow Me!