baby Lifestyle Lifie

Rattailla lampaita moikkaamassa

Me käväistiin eräänä kauniina syyspäivänä moikkaamassa lampaita, jotka asustelee laitumella ihan Tikkurilan vieressä. Minea oli pörröisistä ystävistä tietysti ihan innoissaan ♥ Muistin etten olekkaan vielä kuvannut teille matkarattaita kokonaisuutena, joten onneksi oli jälleen kamera matkassa! Me käydään muuten monesti eläinliikkeissäkin moikkailemassa kaneja ja lintuja, kuten viimeksi eilen. Helppo ja halpa tapa ilostuttaa pientä neitiä 🙂 Tuttuun tapaan me liikutaan autolla ollessa aina Britaxin matkarattailla.  Britaxin B-AGILE 4 PLUS  rattaat on kätevät ja nopeat avata ja kasata eikä ole kovinkaan suuret kasattuna. Mahtuvat siis näppärästi meidän takakonttiin ja matkarattaista kerroinkin teille jo aiemmin Nyt kelpaa matkustaa– postauksessa. Samalla esittelin myös rattaisiin kuuluvasta BABY-SAFE i size turvakaukalosta, joka onkin meillä edelleen käytössä. Kaukaloahan voi käyttää aina 83 cm asti vaikkakin neiti välillä hieman hanakasti siihen suostuu istumaan 😀

Mutta itse matkarattaisiin, jotka ovat olleet meillä jo tovin käytössä. Me liikutaan aika paljon autolla jolloin esim. kauppakeskukseen mentäessä napataan rattaat mukaan. Ne on ollu tosi kätevät kaikin puolin ja niillä on ollut ketterä liikkua ahtaamissakin tiloissa. Britaxin B-AGILE 4 PLUS  rattaissa on otettu huomioon mukavuus ja joustavuus niin vastasyntyneille kuin leikki-ikäisillekin. Rattaissa on säädettävä jalkatuki ja useita kallistusasentoja. Todella tärkeäksi ollaan koettu, että ne saa makuuasentoon jolloin neiti voi ottaa päikkärit tarpeen tullen ostoksien lomassa. Myös säädettävä jalkatuki on plussaa! Rattaiden sateenkestävä kuomu on ollut näillä keleillä ehdottoman hyvä juttu, ei haittaa vaikka äiti ja isi vähän kastuu 😉 Kuomu tulee myös riittävän alas suojaamaan juurikin päiväunilla olevaa pientä.

Ainoana miinuspuolena oon ite todennut työntöaisan korkeuden. Se on hieman liian korkealla omaan pituuteeni nähden ja kynnyksien ylitys on hieman haastavaa. Olisi helpompi, jos olisin hieman pidempi niin voisi vain painaa aisaa alas, jolloin kynnyksen ylitys sujuisi moitteettomasti. Kyllähän se nytkin sujuu mitä nyt joskus saattaa töksähtää 😀 Tähän voisi muuten auttaa säädettävä työntöaisa jolloin olisi helpompaa saada etupää nostettua kynnyksen yli. J ei taas koe asiassa mitään moitittavaa, joten tämäkin makuasia. Valjaat on helpot kiinnittää ja avata sekä niissä on mukavat pehmusteet. Rattaiden renkaat on tarkoitettu pääasiassa ei kiviseen maastoon. Me ollaan kyllä useammakin kerran (kuten tälläkin reissulla) kärräilty hiekkateillä enkä oo huomannut rattaiden kulussa eroa. Toki jatkuva hiekalla ajelu saattaa ajan myödä syödä renkaiden pintaa ja niihin voi kulkeutua hiekan murusia. Tietty rattaita kannattaa huoltaa säännöllisesti niin ne kestääkin paremmin.

Kaiken kaikkaan ollaan oltu tyytyväisiä valintaan ja neiti matkustaa aina iloisesti paikasta toiseen ♥

We went to see sheeps on one field near to Tikkurila. Minea was so exited about flurry friends ♥ When we travel by car we always keep Britax B-AGILE 4 PLUS with us. Those pram are quickly and easy to open and pile up and use of course. Waterproof textile is very important weather like this week (rainy day all day).  Only minus is when I use those pram is handle. That is little bit too high for me. Mainly we like this pram a lot and I can recommend it to you too! We are also still using Britax BABY-SAFE i size and that we can use until Minea is 83 cm.

yhteistyössä Britax

 

No Comments
Previous Post
4.10.2017
Next Post
4.10.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • JOULUKALENTERI 19. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @suomenvisor kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meillä on ollut useamman kuukauden jo käytössä nämä tyylikkäät @suomenvisor kankaiserät vekkikaihtimet eikä voitaisi olla enempää niihin tyytyväisiä! Kaihtimia voi säätää todella kätevästi ylhäältä ja alhaalta haluamalleen kohdalle sekä tarvittaessa kokonaan pois näkyvistä (2 kuva). Kaihtimet ovat todella helpot asentaa sekä ne ovat erittäin lapsiystävälliset (kuva 3 & 4) ♡ 
Voittaja saa valita omilla mitoilla 2 eri ikkunaan haluamansa kaihtimet @suomenvisor valikoimista (arvo n. 300€) ♡
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @suomenvisor
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 22.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a happy day!
.
.
#visor #suomenvisor #livingrooom #olohuone
  • 🌟JOULUKALENTERI 18. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @wilfasuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meidän Minealla oli pitkään yskää ja viimein se on helpottanut 🙏 Yksi iso apu on ollut tämä @wilfasuomi MOIST S ilmankostutin*. Tämä tyylikäs ultraääni-ilmankostutin tuottaa hienojakoista höyryä ja kosteuttaa ilmaa, jopa 10 tunnin ajan. Ollaan pidetty sitä joka puolella asuntoa ja eron aiempaan huoneilmaan todella huomaa! Tämän luukun alta voi siis voittaa tämän modernin ja erittäin hiljaisen MOIST S ilmankostuttimen (arvo 99€) ♡ .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @wilfasuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 20.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a happy day!
.
.
#wilfa #wilfasuomi #moists #ilmankostutin #livingroom .
.
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 17. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luklabelofficial kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Illan päätteeksi on ihana pujahtaa söpöihin lakanoihin, jolloin unikin tulee paremmin ♡ Ja vieläpä niin, että ne ovat ekologisesti valmistettu ja valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ylitä Öko-tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. 
Tämän luukun alta voi voittaa joko nämä suloiset Unicorn tai Panda-pussilakanat* (arvo 68€) .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luklabelofficial
3. Kommentoi valitsetko 🦄 vai 🐼
Ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 19.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a great new week! .
.
#luklabel #Unicorn #panda #kidsinspo
.
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 16. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @havishome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Pimeään vuodenaikaan ehdoton lemppari fiilistelyni on kynttilöiden polttaminen ♡ Joulupöydän kattaminen ja sen äärelle rauhoittuminen ovat taas vuoden odotetuimpia hetkiä ♡ Näissä tilanteissa @havishome on ehdoton suosikkkini ♡ Tämän luukun alta voi voittaa upean tuotepaketin kynttilöitä & lautasliinoja (arvo yht 39,55€) ♡ tuotteet näet swaippaamalla sivulle.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @havishome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 18.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Sunday ♡
.
.
#havis #havishome #cozy
  • Today I have  Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
  • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu

Follow Me!