baby Lifestyle Lifie

Rattailla lampaita moikkaamassa

Me käväistiin eräänä kauniina syyspäivänä moikkaamassa lampaita, jotka asustelee laitumella ihan Tikkurilan vieressä. Minea oli pörröisistä ystävistä tietysti ihan innoissaan ♥ Muistin etten olekkaan vielä kuvannut teille matkarattaita kokonaisuutena, joten onneksi oli jälleen kamera matkassa! Me käydään muuten monesti eläinliikkeissäkin moikkailemassa kaneja ja lintuja, kuten viimeksi eilen. Helppo ja halpa tapa ilostuttaa pientä neitiä 🙂 Tuttuun tapaan me liikutaan autolla ollessa aina Britaxin matkarattailla.  Britaxin B-AGILE 4 PLUS  rattaat on kätevät ja nopeat avata ja kasata eikä ole kovinkaan suuret kasattuna. Mahtuvat siis näppärästi meidän takakonttiin ja matkarattaista kerroinkin teille jo aiemmin Nyt kelpaa matkustaa– postauksessa. Samalla esittelin myös rattaisiin kuuluvasta BABY-SAFE i size turvakaukalosta, joka onkin meillä edelleen käytössä. Kaukaloahan voi käyttää aina 83 cm asti vaikkakin neiti välillä hieman hanakasti siihen suostuu istumaan 😀

Mutta itse matkarattaisiin, jotka ovat olleet meillä jo tovin käytössä. Me liikutaan aika paljon autolla jolloin esim. kauppakeskukseen mentäessä napataan rattaat mukaan. Ne on ollu tosi kätevät kaikin puolin ja niillä on ollut ketterä liikkua ahtaamissakin tiloissa. Britaxin B-AGILE 4 PLUS  rattaissa on otettu huomioon mukavuus ja joustavuus niin vastasyntyneille kuin leikki-ikäisillekin. Rattaissa on säädettävä jalkatuki ja useita kallistusasentoja. Todella tärkeäksi ollaan koettu, että ne saa makuuasentoon jolloin neiti voi ottaa päikkärit tarpeen tullen ostoksien lomassa. Myös säädettävä jalkatuki on plussaa! Rattaiden sateenkestävä kuomu on ollut näillä keleillä ehdottoman hyvä juttu, ei haittaa vaikka äiti ja isi vähän kastuu 😉 Kuomu tulee myös riittävän alas suojaamaan juurikin päiväunilla olevaa pientä.

Ainoana miinuspuolena oon ite todennut työntöaisan korkeuden. Se on hieman liian korkealla omaan pituuteeni nähden ja kynnyksien ylitys on hieman haastavaa. Olisi helpompi, jos olisin hieman pidempi niin voisi vain painaa aisaa alas, jolloin kynnyksen ylitys sujuisi moitteettomasti. Kyllähän se nytkin sujuu mitä nyt joskus saattaa töksähtää 😀 Tähän voisi muuten auttaa säädettävä työntöaisa jolloin olisi helpompaa saada etupää nostettua kynnyksen yli. J ei taas koe asiassa mitään moitittavaa, joten tämäkin makuasia. Valjaat on helpot kiinnittää ja avata sekä niissä on mukavat pehmusteet. Rattaiden renkaat on tarkoitettu pääasiassa ei kiviseen maastoon. Me ollaan kyllä useammakin kerran (kuten tälläkin reissulla) kärräilty hiekkateillä enkä oo huomannut rattaiden kulussa eroa. Toki jatkuva hiekalla ajelu saattaa ajan myödä syödä renkaiden pintaa ja niihin voi kulkeutua hiekan murusia. Tietty rattaita kannattaa huoltaa säännöllisesti niin ne kestääkin paremmin.

Kaiken kaikkaan ollaan oltu tyytyväisiä valintaan ja neiti matkustaa aina iloisesti paikasta toiseen ♥

We went to see sheeps on one field near to Tikkurila. Minea was so exited about flurry friends ♥ When we travel by car we always keep Britax B-AGILE 4 PLUS with us. Those pram are quickly and easy to open and pile up and use of course. Waterproof textile is very important weather like this week (rainy day all day).  Only minus is when I use those pram is handle. That is little bit too high for me. Mainly we like this pram a lot and I can recommend it to you too! We are also still using Britax BABY-SAFE i size and that we can use until Minea is 83 cm.

yhteistyössä Britax

 

No Comments
Previous Post
4.10.2017
Next Post
4.10.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Today didin't go so well so I'm so ready for Tuesday 🤦🏼‍♀️ How about there? .
.
Joskus maanantait tuntuu todellakin tahmealta kuin siirappi eikä mikää mene putkeen.. Onko muilla samoja fiiliksiä koskaan?
.
.
.
.
#livingrooom #beandliv #interiordesign #whitehome
  • Today felt like is already Spring 💛 Now some movie & wine with hubby ♡ Enjoy your evening 🖤 .
.
.
Tänään on ollut ihan mieletön ilma ainakin täällä Etelä-Suomessa☀️ Nyt kuitenkin lasi viiniä ja leffa 🎬 Kivaa iltaa ♡
  • ♡ ARVONTA / GIVEAWAY ♡edit; PÄÄTTYNYT 💕 HAPPY VALENTINE'S DAY 💕Ystävänpäivän kunniaksi arvon yhteistyössä @beandliv kanssa yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin beandliv:n  verkkokauppaan 💕 
Ohjeet;
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @beandliv 
3. Tägää kuvaan ystäväsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä)
4. Arvonta päättyy 17.2.19 klo 21 ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
.
.
#whitehome #arvonta #beandliv
  • We had so beautiful & sunny day here today ♡ How about there? .
.
.
Wish you all a lovely evening ♡
.
.
.
Vitsi mikä mieletön auringonpaiste täällä on ollut koko päivän! Niin keväinen fiilis 💛 Nyt meillä on toinen pieni neiti hoidossa illan ja tytöt pomppii @robinpackalen tahtiin😍
.
.
Ihanaa iltaa ♡
  • We were today at @disneyonice show and that was so amazing ♡ Minea was so excited (we also😅) about all of them 😍 How was your Sunday?
.
.
.
.
Ps. What do you think about that lamp at livingroom? 🤔 .
.
.
.
#livingroom #lokkivalaisin #sessaklighting
#interiordesign #interior4you1 #interior123 #cozyhome #cozy #hygge #olohuone #sisustus #whitehome #whiteinterior #vogue_official #home_design68 ##interior4inspo #interiorstyled #vakrehjemoginteriør
 #interior_and_living #fashionactive #interiorhouses #housescreative
  • I think Saturday evening is best evening of the week ♡ Will you just relax at home or do you have some other plans?
.
.
.
.
. .
.
#livingrooom #livingroomdecor #interiorstyling #interior_and_living

Follow Me!