DECOR Lifestyle Lifie

Synttärihulinoita & pehmeitä lakanoita

Heissan pitkästä aikaa!

Huhuh, ette uskokkaan millaiset synttärihulinat täällä on ollu! Torstaista alkoi sellainen härdelli kaiken juhliin liittyvän kanssa, että oksat pois 😀 Olin torstain ensin töissä ja sillä välillä isi ja Minea oli hakenut Ninnin meille ♥ Ninni saikin viettää meillä pidennetyn viikonlopun eikä olisi millään malttanut lähteä kotiin sunnuntaina. Perjantai meni leipoessa, hakiessa puuttuvia juttuja ja koristellessa. Illalla käytiin vielä nopsasti neitien kanssa Hoplopissa 😀 Vaikka sitä kuinka luuli tekevänsä paljon valmiiksi valmisteluiden kanssa etukäteen niin lauantaina tuli hoppu. Onneksi ystäväperheemme tuli auttamaan meitä jo päivällä ja saatiin kaikki valmiiksi kolmeen mennessä. Pääsette synttäritunnelmiin heti, kun ehdin käymään kuvat tarkemmin läpi 😉

Sunnuntaina käytiin Minskun ja Ninnin kanssa kirpparilla etsimässä jälleen kerran petsejä. Onneksi yksi petsi löytyi pienen etsinnän jälkeen ja neiti oli enemmän kuin iloinen 🙂 Minskun päikkäriaikaan katsottin Ninnin kanssa vielä Boss baby elokuva, ihanaa kahdenkeskistä aikaa ♥ Pakko kehua kyseistä leffaa, jossa oli ihana tarina siitä, että rakkaus riittää meille kaikille ♥ Vein Ninnin Lohjalle, jonka jälkeen suunnattiin Minskun ja isin kanssa ystävämme lapsen 1-vuotissynttäreille. Viikonloppuna saimmekin kaksin kappalen juhlia näitä pieniä ihmeitämme ♥

Juhlien järjestäminen vaati kyllä veronsa ja voin sanoa olleeni sunnuntai-iltana niin puhki etten muista millon viimeksi olisin ollut niin väsynyt! Paitsi ehkä vuosi sitten ;D Yöunetkin jäi muutamana yönä vähän vähemmälle tässä hässäkässä, joten oli ihanaa, kun vihdoin sänkyyn kömmittäessä pääsi sujahtamaan pehmoisiin lakanoihin. Nämä Luhta Homen* Organic Cotton lakanat on valmistettu 100% luomupuuvillasta, joten voitte vain kuvitella niiden pehmeyden. Kuiskaus- sarjan kivipestyt tyynyt, pussilakanat ja aluslakanat ovat ajattoman laadukasta luomupuuvillaa, jonka viljelyyn ei käytetä luontoa vahingoittavia aineita. Niiden alkuperä voidaan selvittää sertifioinnin avulla ja tuotteiden kivipesu on tehty erityistä hohkakiveä käyttäen. Sen käsittely ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Kivipesumenetelmällä saadaan pehmeän rouhea tuntu ja pestyn oloinen elävä väripinta, joka onkin ihan mielettömän hieno. Beige sävy on just eikä melkein täydellisen värinen ♥

Hello for a long time! What a last week we had! Planning a birthday party to Minea it’s been such a huge job and I love to do it. You can have a birthday pics asap I check those pics first 😉 We had my little sister here with us over the weekend ♥ On sunday we had our friends daughter one year birthday party, such a lovely party ♥ I don’t remember when I was that tired what I was on Sunday evening. Last weekend I didin’t get enough sleep, so it was luxus to jump bed with Luhta Home* organic cotton sheets ♥ Those stonewashed sheeps are so soft and beige colour is perfect!

 

*yhteistyössä

4 Comments
Previous Post
10.10.2017
Next Post
10.10.2017

4 Comments

 • Annika

  Wau miten tunnelmallisia kuvia ja ihana houkutteleva petaus????????

  • Marjut

   Voi kiitos <3 Tykkään kyllä kovasti tunnelmasta myös, kelpaa köllötellä sängyssä 🙂 Ihanaa päivää!

 • Sara

  Kauniita tunnelmallisia kuvia. Mahtaisiko kuvan lyhtyä löytyä vielä jostain, mistä olet sen ostanut? 🙂

  • Marjut

   Kiitos sinulle <3 Lyhty on ostettu Kodin Terrasta ja mielestäni näitä on siellä edelleen myynnissä 🙂 Toivottavasti löydät omasi!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
 • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍

Seuraa minua!