DECOR Lifestyle Lifie

Lentoon lähdössä

Heissan ihanaiset!

Oon tällä hetkellä niin innoissani etten meinaa tässä tuolilla pysyä!! En edes tiedä mistä aloittaisin, mutta kerrotaan vaikka ekana, että Ninni tuli meille eilen kyläilemään ♥ Tänään olin jo aamusta Kauppiasliiton K-Team päivillä messukeskuksessa ja pääsin nyt mukaan ensimmäistä kertaa. Kyseessä on siis K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, jossa esitellään tuoteuutuuksia ja päivän aikana on palkitsemisia ja erilaista ohjelmaa. Tapahtuma jatkuu iltajuhlana, johon lähden vielä työkavereideni kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Sami Hedberg ja Pete Parkkonen, joten illasta on tulossa varmasti aikamoinen!

Kovin myöhään en kuitenkaan voi iltaa jäädä viettämään sillä aamulla herätyskello soi ennen viittä. Me lennetään heti aamusta Ouluun ja sieltä matkataan pikkuveljeni pojan ristiäisiin ♥ Ei ollakkaan tuota pientä tyyppiä nähty kuin kuvissa, joten odotan kovasti hänen näkemistään! Tietysti samalla reissulla nähdään muitakin rakkaita ja vietetään heidän kanssaan tiistaiaamuun asti aikaa. Pikainen visiitti, mutta sitäkin ihanempi ♥

Tiistaiaamuna lennetään tosiaan takaisin Helsinkiin ja jään itse lentokentälle, muiden tullessa kotiin. Sain nimittäin jokin aikaa sitten puhelun LuinSpa:lta ja he pyysivät minut mukaan Leville kuulemaan heidän uudesta brändimuutoksesta. LuinSpa on jo maailmallakin tunnettu brändi ja olenkin hyvin ylpeänä mukana heidän maailman valloituksessaan. Yövymme upeaakin upeammilla Levin Igluilla, joka on jo itsessään varmasti unohtumaton kokemus ♥ Reissuun mukaan lähtee muitakin sosiaalisenmedian vaikuttajia, joten mahtavaa päästä tapaamaan kollegoita näin upean reissun merkeissä. Luvassa on ihanaa rentoutumista ja hemmottelua, joten se jos mikä tulee varmasti aina tarpeeseen. Aluksi olin kyllä hieman miettiväinen reissuun lähdön suhteen, kun en oo työpäivää pidempää aikaa ollut Mineasta erossa tähän asti. Juteltuani asiasta päätin lähteä ja onneksi kyseessä on kuitenkin vain vuorokauden pituinen reissu, joten alkuun sen tuntuu sopivalta ajalta erossa oloon. Luulen, että se voi jopa tehdä hyvää meille molemmille, kun niin tiiviisti ollaan yhdessä ♥ Vähän kyllä jänskää miten ne isin kanssa pärjää yön yli, kun hän on syönyt mammaa edelleen öisinkin, mutta onneksi oon kerännyt pakkaseen hätävaraa. Kaikki mene varmasti todella hyvin ja hätäilen ihan turhaan ♥

Näissä tunnelmissa siis jatketaan ja muistakaahan seurata meidän reissua instastoorin puolella, joka varmasti täytyy upeista hetkistä koko matkamme ajan ♥
Kamera tulee varmasti täyttymään kauniista kuvista, joita pääsen teille myöhemmin jakamaan!

Rentouttavaa iltaa teille kaikille!

 

I’m so exitedt about this weekend and next week! Tomorrow we fly to Oulu and we have there my brothers son christening party ♥ We stay there until Tuesday morning and then we flight back to home. Minea and J are coming home and I flight to Kittilä. I go there with LuinSpa hear about them new brandconcept. I’m so thankful and happy that about this amazing possibility! We spend a night at Levi Iglu so it’s gonna be awesome trip!

Have a lovely evening ♥

No Comments
Previous Post
4.11.2017
Next Post
4.11.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • 🌟JOULUKALENTERI 9. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luinliving kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Tämä ylellisen muhkea ja pehmeä kylpytakki on super ihana päällä ja näillä kylpyasusteilla saat loihdittua kotiisi todellisen spatunnelman ♡ Tänään luukun alta voi voittaa kylpytakin, hiuspyyhkeen sekä kylpytossut valitsemassaan värissä (arvo 190€) ♡
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luinliving
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 11.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a relaxing Sunday ♡
.
.
#bedroom #luinliving #spa
  • 🌟JOULUKALENTERI 8. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @vmcarpet kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Ollaan koko perhe ihastuttu näihin Hattara-mattoihin ja niiden päällä on niiin pehmoinen makoilla ♡ Näitä mattoja löytyy meiltä sekä olohuoneesta että neidin huoneesta. Tämän päivän luukusta voi voittaa tämän ihanan roosan värisen pyöreän 160cm (arvo 292€) Hattara-maton ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @vmcarpet
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 10.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Saturday♡ .
.
#kidsroom #hattara #vmcarpet
  • 🌟JOULUKALENTERI 7. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @familon_fi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Kivipestyt pellavalakanat takaavat rauhalliset yöunet ♡ Pellavan mitä luonnollisin lämmön ja kosteudensiirto-ominaisuus pitää lakanat kuivina ja raikkaina koko yön. Uusi greigen väri on mielettömän kaunis ja voittajalle onkin luvassa 2kpl tätä super ihanaa pussilakanasettiä (arvo 193,80€) ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @familon_fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 9.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you all a lovely Friday!
.
.
#bedroomdecor #familon #bedroom
  • Today we celebrate Finland's 101 Independence Day 🇫🇮❤ Ollaan käyty isomummulla syömässä ja illalla aiotaan katsoa herkkujen äärellä Linnan juhlia 👗 Ollaan onnellisia upeasta kotimaastamme ❤ Ihanaa Itsenäisyyspäivää 🕯
.
.
.
.
.
#independenceday #ihanaelämys #millanputiikki #nstyle #look
  • 🌟JOULUKALENTERI 6. LUUKKU 🌟 //LUUKKU SULKEUTUNUT //
Yhteistyössä @beandliv kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Kauniit kynttilänjalat sopivat joka tilanteesen ja tänään Itsenäisyyspäivänä ne pääsevät osaksi kattausta 🇫🇮 Kuudennen luukun takaa voit voittaa 2 kpl Palea kynttilänjalkaa valitsemassasi värissä (arvo 106€) 🕯
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @beandliv
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 8.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
.
.
#beliv #kattaus #independenceday #itsenäisyyspäivä
  • Today we traveled to Kokkola with Minea and here is a lot of snow ❄☃️ We spend time here at my mom's place until Monday ♡ Now you see our new chair 🙌 Have a lovely evening ❣
.
.
.
Ps. Finally our 🎄 is ready!
.
.
.
#interior4you1 #interior #christmastree

Follow Me!