DECOR Lifestyle Lifie

Lentoon lähdössä

Heissan ihanaiset!

Oon tällä hetkellä niin innoissani etten meinaa tässä tuolilla pysyä!! En edes tiedä mistä aloittaisin, mutta kerrotaan vaikka ekana, että Ninni tuli meille eilen kyläilemään ♥ Tänään olin jo aamusta Kauppiasliiton K-Team päivillä messukeskuksessa ja pääsin nyt mukaan ensimmäistä kertaa. Kyseessä on siis K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, jossa esitellään tuoteuutuuksia ja päivän aikana on palkitsemisia ja erilaista ohjelmaa. Tapahtuma jatkuu iltajuhlana, johon lähden vielä työkavereideni kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Sami Hedberg ja Pete Parkkonen, joten illasta on tulossa varmasti aikamoinen!

Kovin myöhään en kuitenkaan voi iltaa jäädä viettämään sillä aamulla herätyskello soi ennen viittä. Me lennetään heti aamusta Ouluun ja sieltä matkataan pikkuveljeni pojan ristiäisiin ♥ Ei ollakkaan tuota pientä tyyppiä nähty kuin kuvissa, joten odotan kovasti hänen näkemistään! Tietysti samalla reissulla nähdään muitakin rakkaita ja vietetään heidän kanssaan tiistaiaamuun asti aikaa. Pikainen visiitti, mutta sitäkin ihanempi ♥

Tiistaiaamuna lennetään tosiaan takaisin Helsinkiin ja jään itse lentokentälle, muiden tullessa kotiin. Sain nimittäin jokin aikaa sitten puhelun LuinSpa:lta ja he pyysivät minut mukaan Leville kuulemaan heidän uudesta brändimuutoksesta. LuinSpa on jo maailmallakin tunnettu brändi ja olenkin hyvin ylpeänä mukana heidän maailman valloituksessaan. Yövymme upeaakin upeammilla Levin Igluilla, joka on jo itsessään varmasti unohtumaton kokemus ♥ Reissuun mukaan lähtee muitakin sosiaalisenmedian vaikuttajia, joten mahtavaa päästä tapaamaan kollegoita näin upean reissun merkeissä. Luvassa on ihanaa rentoutumista ja hemmottelua, joten se jos mikä tulee varmasti aina tarpeeseen. Aluksi olin kyllä hieman miettiväinen reissuun lähdön suhteen, kun en oo työpäivää pidempää aikaa ollut Mineasta erossa tähän asti. Juteltuani asiasta päätin lähteä ja onneksi kyseessä on kuitenkin vain vuorokauden pituinen reissu, joten alkuun sen tuntuu sopivalta ajalta erossa oloon. Luulen, että se voi jopa tehdä hyvää meille molemmille, kun niin tiiviisti ollaan yhdessä ♥ Vähän kyllä jänskää miten ne isin kanssa pärjää yön yli, kun hän on syönyt mammaa edelleen öisinkin, mutta onneksi oon kerännyt pakkaseen hätävaraa. Kaikki mene varmasti todella hyvin ja hätäilen ihan turhaan ♥

Näissä tunnelmissa siis jatketaan ja muistakaahan seurata meidän reissua instastoorin puolella, joka varmasti täytyy upeista hetkistä koko matkamme ajan ♥
Kamera tulee varmasti täyttymään kauniista kuvista, joita pääsen teille myöhemmin jakamaan!

Rentouttavaa iltaa teille kaikille!

 

I’m so exitedt about this weekend and next week! Tomorrow we fly to Oulu and we have there my brothers son christening party ♥ We stay there until Tuesday morning and then we flight back to home. Minea and J are coming home and I flight to Kittilä. I go there with LuinSpa hear about them new brandconcept. I’m so thankful and happy that about this amazing possibility! We spend a night at Levi Iglu so it’s gonna be awesome trip!

Have a lovely evening ♥

Ei kommentteja
Previous Post
4.11.2017
Next Post
4.11.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!