DECOR Lifestyle Lifie

Lentoon lähdössä

Heissan ihanaiset!

Oon tällä hetkellä niin innoissani etten meinaa tässä tuolilla pysyä!! En edes tiedä mistä aloittaisin, mutta kerrotaan vaikka ekana, että Ninni tuli meille eilen kyläilemään ♥ Tänään olin jo aamusta Kauppiasliiton K-Team päivillä messukeskuksessa ja pääsin nyt mukaan ensimmäistä kertaa. Kyseessä on siis K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, jossa esitellään tuoteuutuuksia ja päivän aikana on palkitsemisia ja erilaista ohjelmaa. Tapahtuma jatkuu iltajuhlana, johon lähden vielä työkavereideni kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Sami Hedberg ja Pete Parkkonen, joten illasta on tulossa varmasti aikamoinen!

Kovin myöhään en kuitenkaan voi iltaa jäädä viettämään sillä aamulla herätyskello soi ennen viittä. Me lennetään heti aamusta Ouluun ja sieltä matkataan pikkuveljeni pojan ristiäisiin ♥ Ei ollakkaan tuota pientä tyyppiä nähty kuin kuvissa, joten odotan kovasti hänen näkemistään! Tietysti samalla reissulla nähdään muitakin rakkaita ja vietetään heidän kanssaan tiistaiaamuun asti aikaa. Pikainen visiitti, mutta sitäkin ihanempi ♥

Tiistaiaamuna lennetään tosiaan takaisin Helsinkiin ja jään itse lentokentälle, muiden tullessa kotiin. Sain nimittäin jokin aikaa sitten puhelun LuinSpa:lta ja he pyysivät minut mukaan Leville kuulemaan heidän uudesta brändimuutoksesta. LuinSpa on jo maailmallakin tunnettu brändi ja olenkin hyvin ylpeänä mukana heidän maailman valloituksessaan. Yövymme upeaakin upeammilla Levin Igluilla, joka on jo itsessään varmasti unohtumaton kokemus ♥ Reissuun mukaan lähtee muitakin sosiaalisenmedian vaikuttajia, joten mahtavaa päästä tapaamaan kollegoita näin upean reissun merkeissä. Luvassa on ihanaa rentoutumista ja hemmottelua, joten se jos mikä tulee varmasti aina tarpeeseen. Aluksi olin kyllä hieman miettiväinen reissuun lähdön suhteen, kun en oo työpäivää pidempää aikaa ollut Mineasta erossa tähän asti. Juteltuani asiasta päätin lähteä ja onneksi kyseessä on kuitenkin vain vuorokauden pituinen reissu, joten alkuun sen tuntuu sopivalta ajalta erossa oloon. Luulen, että se voi jopa tehdä hyvää meille molemmille, kun niin tiiviisti ollaan yhdessä ♥ Vähän kyllä jänskää miten ne isin kanssa pärjää yön yli, kun hän on syönyt mammaa edelleen öisinkin, mutta onneksi oon kerännyt pakkaseen hätävaraa. Kaikki mene varmasti todella hyvin ja hätäilen ihan turhaan ♥

Näissä tunnelmissa siis jatketaan ja muistakaahan seurata meidän reissua instastoorin puolella, joka varmasti täytyy upeista hetkistä koko matkamme ajan ♥
Kamera tulee varmasti täyttymään kauniista kuvista, joita pääsen teille myöhemmin jakamaan!

Rentouttavaa iltaa teille kaikille!

 

I’m so exitedt about this weekend and next week! Tomorrow we fly to Oulu and we have there my brothers son christening party ♥ We stay there until Tuesday morning and then we flight back to home. Minea and J are coming home and I flight to Kittilä. I go there with LuinSpa hear about them new brandconcept. I’m so thankful and happy that about this amazing possibility! We spend a night at Levi Iglu so it’s gonna be awesome trip!

Have a lovely evening ♥

Ei kommentteja
Previous Post
4.11.2017
Next Post
4.11.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
  • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
  • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!