DECOR Lifestyle Lifie

Lentoon lähdössä

Heissan ihanaiset!

Oon tällä hetkellä niin innoissani etten meinaa tässä tuolilla pysyä!! En edes tiedä mistä aloittaisin, mutta kerrotaan vaikka ekana, että Ninni tuli meille eilen kyläilemään ♥ Tänään olin jo aamusta Kauppiasliiton K-Team päivillä messukeskuksessa ja pääsin nyt mukaan ensimmäistä kertaa. Kyseessä on siis K-ryhmän yhteinen ammattitapahtuma, jossa esitellään tuoteuutuuksia ja päivän aikana on palkitsemisia ja erilaista ohjelmaa. Tapahtuma jatkuu iltajuhlana, johon lähden vielä työkavereideni kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Sami Hedberg ja Pete Parkkonen, joten illasta on tulossa varmasti aikamoinen!

Kovin myöhään en kuitenkaan voi iltaa jäädä viettämään sillä aamulla herätyskello soi ennen viittä. Me lennetään heti aamusta Ouluun ja sieltä matkataan pikkuveljeni pojan ristiäisiin ♥ Ei ollakkaan tuota pientä tyyppiä nähty kuin kuvissa, joten odotan kovasti hänen näkemistään! Tietysti samalla reissulla nähdään muitakin rakkaita ja vietetään heidän kanssaan tiistaiaamuun asti aikaa. Pikainen visiitti, mutta sitäkin ihanempi ♥

Tiistaiaamuna lennetään tosiaan takaisin Helsinkiin ja jään itse lentokentälle, muiden tullessa kotiin. Sain nimittäin jokin aikaa sitten puhelun LuinSpa:lta ja he pyysivät minut mukaan Leville kuulemaan heidän uudesta brändimuutoksesta. LuinSpa on jo maailmallakin tunnettu brändi ja olenkin hyvin ylpeänä mukana heidän maailman valloituksessaan. Yövymme upeaakin upeammilla Levin Igluilla, joka on jo itsessään varmasti unohtumaton kokemus ♥ Reissuun mukaan lähtee muitakin sosiaalisenmedian vaikuttajia, joten mahtavaa päästä tapaamaan kollegoita näin upean reissun merkeissä. Luvassa on ihanaa rentoutumista ja hemmottelua, joten se jos mikä tulee varmasti aina tarpeeseen. Aluksi olin kyllä hieman miettiväinen reissuun lähdön suhteen, kun en oo työpäivää pidempää aikaa ollut Mineasta erossa tähän asti. Juteltuani asiasta päätin lähteä ja onneksi kyseessä on kuitenkin vain vuorokauden pituinen reissu, joten alkuun sen tuntuu sopivalta ajalta erossa oloon. Luulen, että se voi jopa tehdä hyvää meille molemmille, kun niin tiiviisti ollaan yhdessä ♥ Vähän kyllä jänskää miten ne isin kanssa pärjää yön yli, kun hän on syönyt mammaa edelleen öisinkin, mutta onneksi oon kerännyt pakkaseen hätävaraa. Kaikki mene varmasti todella hyvin ja hätäilen ihan turhaan ♥

Näissä tunnelmissa siis jatketaan ja muistakaahan seurata meidän reissua instastoorin puolella, joka varmasti täytyy upeista hetkistä koko matkamme ajan ♥
Kamera tulee varmasti täyttymään kauniista kuvista, joita pääsen teille myöhemmin jakamaan!

Rentouttavaa iltaa teille kaikille!

 

I’m so exitedt about this weekend and next week! Tomorrow we fly to Oulu and we have there my brothers son christening party ♥ We stay there until Tuesday morning and then we flight back to home. Minea and J are coming home and I flight to Kittilä. I go there with LuinSpa hear about them new brandconcept. I’m so thankful and happy that about this amazing possibility! We spend a night at Levi Iglu so it’s gonna be awesome trip!

Have a lovely evening ♥

No Comments
Previous Post
4.11.2017
Next Post
4.11.2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • This weekend is full of love, happiness and lovely people ❤ Have a amazing wknd! .
.
.
.
.
.
.
.
  • You have been my best friend for over 5 years ❤ You make me laugh, you always take care of me and support me. You still look at me the same way like when we first met. Even I look different now, without hair. I couldn't be more happier and felt more loved than with you dear ❤ Thank you for being the love of my life. Happy Valentine's Day my Valentine 😘. .
.
.
.
.
.
.
Thank you @65m2_ for these lovely pics 😘
  • 💕 Happy Valentine's Day everyone 💕

Ystävänpäivän kunniaksi pääsen yhteistyössä @beandliv kanssa arpomaan yhdelle teistä tämän kauniin Petals hedelmäkulhon 💗🌹 Osallistumisohjeet: 
1. Seuraa mua sekä @beandliv 
2. Tägää kuvaan kaksi kaveria (voit osallistua useamman kerran eri kavereilla) 
3. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 18.2.18 klo 21.00 asti
4. Voittaja saa valita korin haluamasaan värissä ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. 
Onnea matkaan 😘 
Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
.
.
.
.
.
  • What a lovely day 💗 Hope your week started well! Good night 🌠 .
.
.
.
.
.
.
  • 🍥 Ihanaa laskiaissunnuntaita 🍥 Have a lovely Sunday evening! .
.
.
.
.
.
.
  • 🌸 Happy Saturday 🌸 Our mini vacation starts now 💗
.
.
.
.
.
.

Follow Me!