DECOR Lifestyle Lifie

Ikiruusut – Infinity Flower Collection

Heippa ja ihanaa tiistaita!

Miten kauniisti lumihiutaleet ovatkaan leijailleet taivaalta ja lumen tuoma valo piristää valtavasti ♥ Pitkään ei taideta saada tästä upeasta ilmasta ja maisemasta nauttia, kun luvattiin jo loppuviikolle sadetta. Mä niin paljon mieluummin nauttisin just tällasista keleistä! Ollaan joka päivä lumen tulon jälkeen käyty pulkkamäessä 🙂

Jos ulkoilma ei aina piristä niin tiedän mikä piristää! Nimittäin kauniit kukat ja ei mitkä tahansa kukat vaan ruusut! Miltä kuulostaa jopa vuosia kestävät ruusut aseteltuina kauniiseen laatikkoon, eikä niitä tarvitse edes hoitaa! Ihan mielettömältä vai mitä?

Kyseessä on kolmen upean naisen perustama yritys Infinity Flower Collection.*  He halusivat tuoda arjen luksusta joka päiväiseksi nautinnoksi ja kestävät kukat ovat juuri se mitä me kaipaamme, eikö totta? Perjantaipuska on monelle varmasti tuttu juttu eikä aina niin edullinen ostos edes. Saati, että sen kertoo 52 viikolla.. hui!

Ruusut ovat aitoja, mutta ne on käsitelty ja värjätty kestämään jopa vuoden. Värjäyksessä käytetään elintarvikevärejä, joten ruusut ovat turvallisia myös pienille sisustajille ja lemmikeille. Vuosia kestävät ruusut tuovat iloa niin yöpöydällä, sohvapöydällä. ikkunalaudalla, eteisessä ihan missä vain! Ne sopii loistavasti myös lahjaksi vaikkapa juuri sellaiselle, jolla on jo kaikkea ♥

Tarkempaa tietoa ruusujen hoidosta löydät täältä.

Jos te siellä hurmaannuitte myös näihin upeisiin ruusuihin, niin sunnuntaihin 28.1.2018 tehtyihin tilauksiin saatte -10% alennuksen alennuskoodilla Collection10 ♥  Ruusuja löytyy valkoisen lisäksi pinkkinä ja punaisena. Tilauksen pääset tekemään tästä linkistä.

Ensi kuussa vietetäänkin sopivasti Ystävänpäivää, joten tässäpä ihana vinkki rakkaan ystävän muistamiseen ♥

Pääsin myös Instagramin (@lovingwhitestyle ) puolella järjestämään arvonnan juuri tästä valkoisesta ruusulaatikosta! Arvonta on käynnissä vielä sunnuntaihin 28.1.18klo 21.00 asti, joten käykäähän osallistumassa ja voit voittaa nämä kauniit ikiruusut omaksesi!

Näissä merkeissä toivotan teille jokaiselle sinne kauniita unia!

*yhteistyössä

2 Comments
Previous Post
23.1.2018
Next Post
23.1.2018

2 Comments

 • Johanna

  Hei,
  Tein ennakkotilauksen näistä heti kun näin nämä ihanat ruusut insta-kuvassasi ????. Rakastan kukkia ja joka viikko ostan tuoreita kukkia kotiin.
  Muuten nostan sinulle hattua siitä miten upean positiivinen olet ja jaksat olla sairastumisestasi huolimatta ????. Kaikkea hyvää jokaiseen päivään!
  Terv. Johanna

  • Marjut

   Voi ihanaa <3 Nämä ruusut on kyllä mielettömän kauniit ja niin moni käyttöiset!
   Kiitos, yritän pitää mielen positiivisena ja se auttaa kyllä jaksamaan. Onneksi Minea antaa niin suuresti voimia, ettei tarvitse kuin katsoa häneen niin saan taikavoimia <3 Ihanaa kevään odotusta 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • JOULUKALENTERI 19. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @suomenvisor kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meillä on ollut useamman kuukauden jo käytössä nämä tyylikkäät @suomenvisor kankaiserät vekkikaihtimet eikä voitaisi olla enempää niihin tyytyväisiä! Kaihtimia voi säätää todella kätevästi ylhäältä ja alhaalta haluamalleen kohdalle sekä tarvittaessa kokonaan pois näkyvistä (2 kuva). Kaihtimet ovat todella helpot asentaa sekä ne ovat erittäin lapsiystävälliset (kuva 3 & 4) ♡ 
Voittaja saa valita omilla mitoilla 2 eri ikkunaan haluamansa kaihtimet @suomenvisor valikoimista (arvo n. 300€) ♡
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @suomenvisor
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 22.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a happy day!
.
.
#visor #suomenvisor #livingrooom #olohuone
 • 🌟JOULUKALENTERI 18. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @wilfasuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meidän Minealla oli pitkään yskää ja viimein se on helpottanut 🙏 Yksi iso apu on ollut tämä @wilfasuomi MOIST S ilmankostutin*. Tämä tyylikäs ultraääni-ilmankostutin tuottaa hienojakoista höyryä ja kosteuttaa ilmaa, jopa 10 tunnin ajan. Ollaan pidetty sitä joka puolella asuntoa ja eron aiempaan huoneilmaan todella huomaa! Tämän luukun alta voi siis voittaa tämän modernin ja erittäin hiljaisen MOIST S ilmankostuttimen (arvo 99€) ♡ .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @wilfasuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 20.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a happy day!
.
.
#wilfa #wilfasuomi #moists #ilmankostutin #livingroom .
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 17. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luklabelofficial kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Illan päätteeksi on ihana pujahtaa söpöihin lakanoihin, jolloin unikin tulee paremmin ♡ Ja vieläpä niin, että ne ovat ekologisesti valmistettu ja valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ylitä Öko-tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. 
Tämän luukun alta voi voittaa joko nämä suloiset Unicorn tai Panda-pussilakanat* (arvo 68€) .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luklabelofficial
3. Kommentoi valitsetko 🦄 vai 🐼
Ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 19.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a great new week! .
.
#luklabel #Unicorn #panda #kidsinspo
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 16. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @havishome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Pimeään vuodenaikaan ehdoton lemppari fiilistelyni on kynttilöiden polttaminen ♡ Joulupöydän kattaminen ja sen äärelle rauhoittuminen ovat taas vuoden odotetuimpia hetkiä ♡ Näissä tilanteissa @havishome on ehdoton suosikkkini ♡ Tämän luukun alta voi voittaa upean tuotepaketin kynttilöitä & lautasliinoja (arvo yht 39,55€) ♡ tuotteet näet swaippaamalla sivulle.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @havishome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 18.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Sunday ♡
.
.
#havis #havishome #cozy
 • Today I have Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
 • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu

Follow Me!