DECOR Lifestyle Lifie

Ikiruusut – Infinity Flower Collection

Heippa ja ihanaa tiistaita!

Miten kauniisti lumihiutaleet ovatkaan leijailleet taivaalta ja lumen tuoma valo piristää valtavasti ♥ Pitkään ei taideta saada tästä upeasta ilmasta ja maisemasta nauttia, kun luvattiin jo loppuviikolle sadetta. Mä niin paljon mieluummin nauttisin just tällasista keleistä! Ollaan joka päivä lumen tulon jälkeen käyty pulkkamäessä 🙂

Jos ulkoilma ei aina piristä niin tiedän mikä piristää! Nimittäin kauniit kukat ja ei mitkä tahansa kukat vaan ruusut! Miltä kuulostaa jopa vuosia kestävät ruusut aseteltuina kauniiseen laatikkoon, eikä niitä tarvitse edes hoitaa! Ihan mielettömältä vai mitä?

Kyseessä on kolmen upean naisen perustama yritys Infinity Flower Collection.*  He halusivat tuoda arjen luksusta joka päiväiseksi nautinnoksi ja kestävät kukat ovat juuri se mitä me kaipaamme, eikö totta? Perjantaipuska on monelle varmasti tuttu juttu eikä aina niin edullinen ostos edes. Saati, että sen kertoo 52 viikolla.. hui!

Ruusut ovat aitoja, mutta ne on käsitelty ja värjätty kestämään jopa vuoden. Värjäyksessä käytetään elintarvikevärejä, joten ruusut ovat turvallisia myös pienille sisustajille ja lemmikeille. Vuosia kestävät ruusut tuovat iloa niin yöpöydällä, sohvapöydällä. ikkunalaudalla, eteisessä ihan missä vain! Ne sopii loistavasti myös lahjaksi vaikkapa juuri sellaiselle, jolla on jo kaikkea ♥

Tarkempaa tietoa ruusujen hoidosta löydät täältä.

Jos te siellä hurmaannuitte myös näihin upeisiin ruusuihin, niin sunnuntaihin 28.1.2018 tehtyihin tilauksiin saatte -10% alennuksen alennuskoodilla Collection10 ♥  Ruusuja löytyy valkoisen lisäksi pinkkinä ja punaisena. Tilauksen pääset tekemään tästä linkistä.

Ensi kuussa vietetäänkin sopivasti Ystävänpäivää, joten tässäpä ihana vinkki rakkaan ystävän muistamiseen ♥

Pääsin myös Instagramin (@lovingwhitestyle ) puolella järjestämään arvonnan juuri tästä valkoisesta ruusulaatikosta! Arvonta on käynnissä vielä sunnuntaihin 28.1.18klo 21.00 asti, joten käykäähän osallistumassa ja voit voittaa nämä kauniit ikiruusut omaksesi!

Näissä merkeissä toivotan teille jokaiselle sinne kauniita unia!

*yhteistyössä

2 Comments
Previous Post
23.1.2018
Next Post
23.1.2018

2 Comments

 • Johanna

  Hei,
  Tein ennakkotilauksen näistä heti kun näin nämä ihanat ruusut insta-kuvassasi ????. Rakastan kukkia ja joka viikko ostan tuoreita kukkia kotiin.
  Muuten nostan sinulle hattua siitä miten upean positiivinen olet ja jaksat olla sairastumisestasi huolimatta ????. Kaikkea hyvää jokaiseen päivään!
  Terv. Johanna

  • Marjut

   Voi ihanaa <3 Nämä ruusut on kyllä mielettömän kauniit ja niin moni käyttöiset!
   Kiitos, yritän pitää mielen positiivisena ja se auttaa kyllä jaksamaan. Onneksi Minea antaa niin suuresti voimia, ettei tarvitse kuin katsoa häneen niin saan taikavoimia <3 Ihanaa kevään odotusta 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
 • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
 • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
 • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto
 • ⚪ Black & white combo ⚫ 
Love these new dining chairs ♡ Now we have some extra chair from guests too! Have a cozy evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#lähdesmäkioy #bistrotuoli #wieniläistuoli #diningtable
 • ♡ S U N D A Y ♡ 
Today I have been doing some work and preparing for tomorrow, wich I cannot tell you more yet 🙈 I just say that I'm so excited about it!! You see soon ♡
How was your Sunday? .
.
.
.
.
.
.
.
#bedroom #bedroominspo #interior #merinowoolfinland #familon #jotex

Follow Me!