Lifestyle Lifie rintasyöpä

Tsemppitreeni

Kerroin teille viime postauksessa, että lauantai tulee olemaan huikea päivä ja sitä se todellakin oli! Te ehkä muistatte mun käyneen Helsingin Training for Warriors salilla ennen raskausaikaa. Aloitettiin Jannen kanssa salilla treenaaminen yhdessä 2015 vuonna ja hurahdettiin molemmat ihan täysillä siellä vallitsevaan huikeaan fiilikseen! Salilla on ihan käsittämättömän mahtava fiilis, sellainen, jota ei missään muualla treenipaikassa ole tullut vastaan. Kaikki juttelee toisilleen, tsemppaa ja heittää yläfemmoja, jotka onkin iso osa salin ”the juttua”. Ventovieraat ihmiset treenaa pareittain ja kannustaa toista treenin aikana. Ihan huikeaa, vai mitä?

Raskauspahoinvointi oli niin kamalaa aikaa, että jäin silloin salilta tauolle. Tauko on nyt ”vähän” venähtänyt ja viime treeni kerrasta on kohta parisen vuotta aikaa. Salilla ollaan toki isiä oltu muutamaan otteeseen katsomassa, mutta muuten oon ollut hengessä mukana vain somen kautta. Janne on jatkanut treenaamista aina mun sairastumiseen asti. Ajateltiin, että nyt saattaa olla enemmän päiviä, kun treenaamaan ei pääse kuin pääsee.

Itkin saadessani kuulla, että ystävämme Sara/ Tickle your fancy yhdessä TFW:n salin kanssa halusivat järjestää meidän perheelle tsemppitreenin ♥ En voinut uskoa, että just mulle ja meille halutaan järkätä jotain näin ainutlaatuista ja upeaa! Eikai nyt mulle mitään tarvi järjestää oli mun ekoja ajatuksia. Hetken mietittyäni tajusin, että tämähä on just niitä juttuja mitä pitää ottaa vastaan ♥ Treeniin sai osallistua salin viralliset ja epäviralliset jäsenet sekä meidän läheiset, jotka halusi antaa tukea ja toivottaa tsemppiä meille. Perjantai-iltana taisikin vähän jännittää tuleva päivä, mutta se oli ihan turhaa.

Lauantaina päästyämme salille meitä odotti aina niin lämmin vastaanotto. Paikalle oli tullut melkein 50 ihmistä ja oltiin enemmän kuin iloisia ja otettuja heistä kaikista ♥ En voinut uskoa, että he kaikki olivat tulleet treenaamaan tuona päivänä vain meidän takia! Fiilis oli ihan uskomaton kaikkine tsemppipuheineen, haleineen ja ylävitosineen!

Itse en itse treeniin osallistunut, mutta kannustusjoukoissa huuto oli kova 😉 Kyllä me välillä innostuttiin Minskun kanssa osallistumaan muiden mukana. Tässä on ollut vähän kolotusten lisäksi flunssaa itelläkin niin koin paremmaksi jättää treenit väliin, vaikka kyllä olisi tehnyt mieli olla mukana!

Oon niin kiitollinen siitä, että vaikka mun osalta treenit on jääny tauolle, salin porukka muistaa meitä näin upeasti vaikean asian keskellä ♥ Pyrkimyksenä on palata salille treenaamaan vielä tänä vuonna!

KIITOS kaikki te, jotka mukana olollanne annoitte meille ihan mielettömän paljon voimia tässä taistelussa, joka todellakin tullaan voittamamaan ♥

On mahtavaa olla osana näin upeaa yhteisöä, kiitos, että olette olemassa ♥

♥ ♥ ♥  KIITOS ♥ ♥ ♥

2 Comments
Previous Post
8.1.2018
Next Post
8.1.2018

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts