Lifestyle Lifie rintasyöpä

Tsemppitreeni

Kerroin teille viime postauksessa, että lauantai tulee olemaan huikea päivä ja sitä se todellakin oli! Te ehkä muistatte mun käyneen Helsingin Training for Warriors salilla ennen raskausaikaa. Aloitettiin Jannen kanssa salilla treenaaminen yhdessä 2015 vuonna ja hurahdettiin molemmat ihan täysillä siellä vallitsevaan huikeaan fiilikseen! Salilla on ihan käsittämättömän mahtava fiilis, sellainen, jota ei missään muualla treenipaikassa ole tullut vastaan. Kaikki juttelee toisilleen, tsemppaa ja heittää yläfemmoja, jotka onkin iso osa salin ”the juttua”. Ventovieraat ihmiset treenaa pareittain ja kannustaa toista treenin aikana. Ihan huikeaa, vai mitä?

Raskauspahoinvointi oli niin kamalaa aikaa, että jäin silloin salilta tauolle. Tauko on nyt ”vähän” venähtänyt ja viime treeni kerrasta on kohta parisen vuotta aikaa. Salilla ollaan toki isiä oltu muutamaan otteeseen katsomassa, mutta muuten oon ollut hengessä mukana vain somen kautta. Janne on jatkanut treenaamista aina mun sairastumiseen asti. Ajateltiin, että nyt saattaa olla enemmän päiviä, kun treenaamaan ei pääse kuin pääsee.

Itkin saadessani kuulla, että ystävämme Sara/ Tickle your fancy yhdessä TFW:n salin kanssa halusivat järjestää meidän perheelle tsemppitreenin ♥ En voinut uskoa, että just mulle ja meille halutaan järkätä jotain näin ainutlaatuista ja upeaa! Eikai nyt mulle mitään tarvi järjestää oli mun ekoja ajatuksia. Hetken mietittyäni tajusin, että tämähä on just niitä juttuja mitä pitää ottaa vastaan ♥ Treeniin sai osallistua salin viralliset ja epäviralliset jäsenet sekä meidän läheiset, jotka halusi antaa tukea ja toivottaa tsemppiä meille. Perjantai-iltana taisikin vähän jännittää tuleva päivä, mutta se oli ihan turhaa.

Lauantaina päästyämme salille meitä odotti aina niin lämmin vastaanotto. Paikalle oli tullut melkein 50 ihmistä ja oltiin enemmän kuin iloisia ja otettuja heistä kaikista ♥ En voinut uskoa, että he kaikki olivat tulleet treenaamaan tuona päivänä vain meidän takia! Fiilis oli ihan uskomaton kaikkine tsemppipuheineen, haleineen ja ylävitosineen!

Itse en itse treeniin osallistunut, mutta kannustusjoukoissa huuto oli kova 😉 Kyllä me välillä innostuttiin Minskun kanssa osallistumaan muiden mukana. Tässä on ollut vähän kolotusten lisäksi flunssaa itelläkin niin koin paremmaksi jättää treenit väliin, vaikka kyllä olisi tehnyt mieli olla mukana!

Oon niin kiitollinen siitä, että vaikka mun osalta treenit on jääny tauolle, salin porukka muistaa meitä näin upeasti vaikean asian keskellä ♥ Pyrkimyksenä on palata salille treenaamaan vielä tänä vuonna!

KIITOS kaikki te, jotka mukana olollanne annoitte meille ihan mielettömän paljon voimia tässä taistelussa, joka todellakin tullaan voittamamaan ♥

On mahtavaa olla osana näin upeaa yhteisöä, kiitos, että olette olemassa ♥

♥ ♥ ♥  KIITOS ♥ ♥ ♥

2 Comments
Previous Post
8.1.2018
Next Post
8.1.2018

2 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Yesterday was full of love ❤️ Can't wait that we celebrate our own wedding😍😭 You are love of my life @hosionpoika ❤️
.
.
.
Eilinen päivä oli täynnä rakkautta ja onnen kyyneleitä ❤️ En malttaisi odottaa milloin päästään juhlimaan meidän omia häitä 😍😭 Olet elämäni rakkaus @hosionpoika ❤️
.
. 
Kuinka moni teistä muuten on naimissa? ❣️💍
  • Yhteistyössä @storytel_fi + linkki 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon 🎧

Kesälomareissullakin ehti muutamaan otteeseen istua alas, laittaa kuulokkeet korviin ja kuunnella äänikirjaa💭

Aikaa sitten kuuntelin ekan äänikirjan, joka oli Josie Silverin Ole minun. Se on heittämällä paras kirja koskaan 😭😍 Myös kertojan äänellä oli iso merkitys siihen mikä fiilis kirjaa kuunnellessa tulee.

Tässä teille 30 päivän ilmainen kokeilujakso Storyteliin:
storytel.com/fi/fi/lovingwhitestyle

Onko äänikirjat teille tuttuja?

#storytel #äänikirjat #kesänsuositus
  • Such a lovely day with my family & friends 💗 Tomorrow we travel back to home. How was your day?
.
.
.
Tänään on vietetty viimeinen lomapäivä reissussa perheen ja ystävien kanssa 💗 Huomenna edessä vajaan 500km matka kotiin. Miten teidän päivä on mennyt?
.
.
.
#peonys #interiorinspiration #interior4you1 #interior_design #interior4all #inspiration #homedecor #home_design68 #classyinterior #maliacompany
  • My holiday face 🥰 We have travelled now almost 2 weeks. I'm so happy and thankful for all these people on our life ❤️ Also I news today that my pap-test was OK🙏
How about your summer? .
.
.
Ollaan oltu jo kohta kaksi viikkoa reissussa ja torstaina ajetaan takaisin kotiin. Oon niin kiitollinen ihmisistä ympärilläni, joita ollaan pitkästä aikaa nähty ❤️ Sain myös juuri kuulla, että papakokeen jatkotutkimus tulos on negatiivinen 🙏🙏
Miten siellä on kesäpäivät menny?
.
.
.
📷: @rakkaudellasisustettu
  • My biggest interior dream came true when I bought this Flos 2907/30* 😍
.
.
.
Vuosien haaveilun jälkeen hankin meille unelmavalaisimeni @laatukaluste 😍 Flos 2097/30* on ikuinen klassikko, joka ajattomuudellaan on loppuelämän valaisin! Pidättekö myös? ☺️ Ihanaa iltaa ❣️
.
.
.
*tuotteesta saatu alennusta
#flos2097 #flos #nivalanlaatukaluste
  • Greetings from Kemi 💗 We will visit Janne's friends and relatives. Last time we were here over a year ago so it's lovely to be here❣️ Have a nice eve! .
.
.
Terkkuja Kemistä 💗 Ollaan täällä Jannen sukulaisten luona ja viime kerrasta on jo yli vuosi aikaa. Täällä on ihanaa ❣️Kivaa iltaa!

Follow Me!