Lifestyle Lifie rintasyöpä

Tsemppitreeni

Kerroin teille viime postauksessa, että lauantai tulee olemaan huikea päivä ja sitä se todellakin oli! Te ehkä muistatte mun käyneen Helsingin Training for Warriors salilla ennen raskausaikaa. Aloitettiin Jannen kanssa salilla treenaaminen yhdessä 2015 vuonna ja hurahdettiin molemmat ihan täysillä siellä vallitsevaan huikeaan fiilikseen! Salilla on ihan käsittämättömän mahtava fiilis, sellainen, jota ei missään muualla treenipaikassa ole tullut vastaan. Kaikki juttelee toisilleen, tsemppaa ja heittää yläfemmoja, jotka onkin iso osa salin ”the juttua”. Ventovieraat ihmiset treenaa pareittain ja kannustaa toista treenin aikana. Ihan huikeaa, vai mitä?

Raskauspahoinvointi oli niin kamalaa aikaa, että jäin silloin salilta tauolle. Tauko on nyt ”vähän” venähtänyt ja viime treeni kerrasta on kohta parisen vuotta aikaa. Salilla ollaan toki isiä oltu muutamaan otteeseen katsomassa, mutta muuten oon ollut hengessä mukana vain somen kautta. Janne on jatkanut treenaamista aina mun sairastumiseen asti. Ajateltiin, että nyt saattaa olla enemmän päiviä, kun treenaamaan ei pääse kuin pääsee.

Itkin saadessani kuulla, että ystävämme Sara/ Tickle your fancy yhdessä TFW:n salin kanssa halusivat järjestää meidän perheelle tsemppitreenin ♥ En voinut uskoa, että just mulle ja meille halutaan järkätä jotain näin ainutlaatuista ja upeaa! Eikai nyt mulle mitään tarvi järjestää oli mun ekoja ajatuksia. Hetken mietittyäni tajusin, että tämähä on just niitä juttuja mitä pitää ottaa vastaan ♥ Treeniin sai osallistua salin viralliset ja epäviralliset jäsenet sekä meidän läheiset, jotka halusi antaa tukea ja toivottaa tsemppiä meille. Perjantai-iltana taisikin vähän jännittää tuleva päivä, mutta se oli ihan turhaa.

Lauantaina päästyämme salille meitä odotti aina niin lämmin vastaanotto. Paikalle oli tullut melkein 50 ihmistä ja oltiin enemmän kuin iloisia ja otettuja heistä kaikista ♥ En voinut uskoa, että he kaikki olivat tulleet treenaamaan tuona päivänä vain meidän takia! Fiilis oli ihan uskomaton kaikkine tsemppipuheineen, haleineen ja ylävitosineen!

Itse en itse treeniin osallistunut, mutta kannustusjoukoissa huuto oli kova 😉 Kyllä me välillä innostuttiin Minskun kanssa osallistumaan muiden mukana. Tässä on ollut vähän kolotusten lisäksi flunssaa itelläkin niin koin paremmaksi jättää treenit väliin, vaikka kyllä olisi tehnyt mieli olla mukana!

Oon niin kiitollinen siitä, että vaikka mun osalta treenit on jääny tauolle, salin porukka muistaa meitä näin upeasti vaikean asian keskellä ♥ Pyrkimyksenä on palata salille treenaamaan vielä tänä vuonna!

KIITOS kaikki te, jotka mukana olollanne annoitte meille ihan mielettömän paljon voimia tässä taistelussa, joka todellakin tullaan voittamamaan ♥

On mahtavaa olla osana näin upeaa yhteisöä, kiitos, että olette olemassa ♥

♥ ♥ ♥  KIITOS ♥ ♥ ♥

2 Comments
Previous Post
8.1.2018
Next Post
8.1.2018

2 Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Today we had Minea 's 2-years birthday party with Unicorn theme 🦄💖 What a lovely day & guests 😍 Now time to sleep♡ Have a lovely evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthday #birthdaygirl #Unicorn #party #babygirl #family
  • Kaupallisessa yhteistyössä @kauppakeskusjumbo kanssa + ARVONTA 100 € lahjakorttiin || Meidän perheen lemppari #kauppakeskusjumbo sijaitsee alle 10 minuutin päässä meistä ja siellä tulee käytyä viikoittain! Sieltä löytyy huikean laaja valikoima muotiliikkeitä saman katon alta 👗👢 Onko sulla omaa lemppari kauppakeskusta? Vieläkö syksyn hankintoja on tekemättä? Tägää alle sun shoppailukaveri ja oot mukana 100 euron Jumbon kauppakeskuslahjakortin arvonnassa (eri kavereilla voit osallistua useamman kerran ) ♡ ( Linkki kilpailun sääntöihin http://vlt.me/saannot ) Arvonta päättyy 24.10.18 #jumbonfashionweek .
.
.
.
.
.
.
#vila #veromoda #only # kaupallinenyhteistyö
  • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
  • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
  • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
  • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto

Follow Me!