Lifestyle Lifie rintasyöpä

Tsemppitreeni

Kerroin teille viime postauksessa, että lauantai tulee olemaan huikea päivä ja sitä se todellakin oli! Te ehkä muistatte mun käyneen Helsingin Training for Warriors salilla ennen raskausaikaa. Aloitettiin Jannen kanssa salilla treenaaminen yhdessä 2015 vuonna ja hurahdettiin molemmat ihan täysillä siellä vallitsevaan huikeaan fiilikseen! Salilla on ihan käsittämättömän mahtava fiilis, sellainen, jota ei missään muualla treenipaikassa ole tullut vastaan. Kaikki juttelee toisilleen, tsemppaa ja heittää yläfemmoja, jotka onkin iso osa salin ”the juttua”. Ventovieraat ihmiset treenaa pareittain ja kannustaa toista treenin aikana. Ihan huikeaa, vai mitä?

Raskauspahoinvointi oli niin kamalaa aikaa, että jäin silloin salilta tauolle. Tauko on nyt ”vähän” venähtänyt ja viime treeni kerrasta on kohta parisen vuotta aikaa. Salilla ollaan toki isiä oltu muutamaan otteeseen katsomassa, mutta muuten oon ollut hengessä mukana vain somen kautta. Janne on jatkanut treenaamista aina mun sairastumiseen asti. Ajateltiin, että nyt saattaa olla enemmän päiviä, kun treenaamaan ei pääse kuin pääsee.

Itkin saadessani kuulla, että ystävämme Sara/ Tickle your fancy yhdessä TFW:n salin kanssa halusivat järjestää meidän perheelle tsemppitreenin ♥ En voinut uskoa, että just mulle ja meille halutaan järkätä jotain näin ainutlaatuista ja upeaa! Eikai nyt mulle mitään tarvi järjestää oli mun ekoja ajatuksia. Hetken mietittyäni tajusin, että tämähä on just niitä juttuja mitä pitää ottaa vastaan ♥ Treeniin sai osallistua salin viralliset ja epäviralliset jäsenet sekä meidän läheiset, jotka halusi antaa tukea ja toivottaa tsemppiä meille. Perjantai-iltana taisikin vähän jännittää tuleva päivä, mutta se oli ihan turhaa.

Lauantaina päästyämme salille meitä odotti aina niin lämmin vastaanotto. Paikalle oli tullut melkein 50 ihmistä ja oltiin enemmän kuin iloisia ja otettuja heistä kaikista ♥ En voinut uskoa, että he kaikki olivat tulleet treenaamaan tuona päivänä vain meidän takia! Fiilis oli ihan uskomaton kaikkine tsemppipuheineen, haleineen ja ylävitosineen!

Itse en itse treeniin osallistunut, mutta kannustusjoukoissa huuto oli kova 😉 Kyllä me välillä innostuttiin Minskun kanssa osallistumaan muiden mukana. Tässä on ollut vähän kolotusten lisäksi flunssaa itelläkin niin koin paremmaksi jättää treenit väliin, vaikka kyllä olisi tehnyt mieli olla mukana!

Oon niin kiitollinen siitä, että vaikka mun osalta treenit on jääny tauolle, salin porukka muistaa meitä näin upeasti vaikean asian keskellä ♥ Pyrkimyksenä on palata salille treenaamaan vielä tänä vuonna!

KIITOS kaikki te, jotka mukana olollanne annoitte meille ihan mielettömän paljon voimia tässä taistelussa, joka todellakin tullaan voittamamaan ♥

On mahtavaa olla osana näin upeaa yhteisöä, kiitos, että olette olemassa ♥

♥ ♥ ♥  KIITOS ♥ ♥ ♥

2 Comments
Previous Post
8.1.2018
Next Post
8.1.2018

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kerron ajatukset huomisesta rinnan korjausleikkauksesta sekä näytän kirurgin tekemät piirrokset leikkausta varten.
  • [Kaupallinen yhteistyö @fazersuomi & @indieplace ]
Father's Day ❤️ Tänään hemmoteltiin isiä viemällä lahja ja aamiainen sänkyyn✨ Erityisiin hetkiin sopii loistavasti ylelliset Fazer Premium Praline - keksit, jotka on keksin ja konvehdin sekoituksia. Käytin pralineja myös tehdessäni herkullisen kerrosjogurttiannoksen lasiin! Makuina löytyy Hasselpähkinä-Kinuski & Vadelma - Valkosuklaa, jotka meillä upposi molemmat 👌🏻
Ja hei ihaninta Isänpäivää kaikille iseille❤️
#fazerpremiumkeksit #pysäyttävänhyvää
  • ✨ ARVONTA w/@laatukaluste ✨
Pimeää aikaa piristämään me päätettiin yhdessä @laatukaluste kanssa järjestää teille arvonta, jonka palkintona on 100€ lahjakortti @laatukaluste verkkokauppaan🧡
.
.
Ohjeet menee näin :
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa @laatukaluste
3. Kerro sun unelmiesi sisustushankinta ja tägää kaverisi mukaan (eri kaveri on aina uusi arpa). 4. Osallistumisaikaa keskiviikkoon 13.11.19 asti.
.
.
Instagram ei ole osallisena arvontaan.

Onnea matkaan ✨
  • Kuivakukat 🧡🌾 Ostin viime vuonna ekat pampaheinät ja loppua ei näy! Kuivakukat on kauniita sekä kestäviä, joten ne ovat kaikin puolin hyvä valinta 👌🏻 Löytyykö teiltä kuivakukkia? Niin ja hei ihanaa viikonloppua ✨
.
.
Dried flowers 🌾 I really love them 🧡 Do you like it too?
  • Kiitos superisti teidän ihanista kommenteista tulevaan leikkaukseen liittyen ❤️🙏 Te ette tiedä kuinka paljon te siellä annette mulle voimaa joka ikinen päivä ❤️Ootte kultaa ⭐Pitkästä aikaa kuvaa makuuhuoneesta ✨
.
.
Thank you for your support for my upcoming surgery❤️
  • Oon menossa ensi tiistaina rinnan korjausleikkaukseen ja mun syöpäleikkauksessa laitettu silikoni otetaan otetaan pois ja vatsasta tehdään uusi rinta. Jännittävin mielin odotan tulevaa!

Follow Me!