Category

rintasyöpä

Lifie rintasyöpä

Hyviä uutisia

Huh, miten nopsaan meidän viikonloppu menikään! Lauantaina oltiin Minean kanssa vähän shoppailemassa ja syömässä ystävämme kanssa. Illalla sitten lähdettiin Jannen kanssa juhlimaan ystävämme 30-vuotissynttäreitä. Mummu ja pappa olivat illan hoitamassa Mineaa.

Continue Reading

No Comments
Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Vertaistuki & tukijoukot

Saadessani tietää sairastumisestani aloitin tietty välittömästi googlaamaan rintasyövästä lisätietoja. Se on sellainen minkä olisin myös voinut jättää tekemättä, mutta eihän se siinä tunnemyrskyssä tullut  mieleenkään. Netin ihmeellinen maailmahan pursuaa kaikenlaisia kokemuksia, tuloksia ja tietoa, mutta kaikkea ei kannata kuitenkaan uskoa. Päätinkin alun googlailun jälkeen jättää sen vähemmälle ja kysyn asian oikeasti asiasta tietäviltä.

Continue Reading

6 Comments
Lifestyle Lifie rintasyöpä

Tsemppitreeni

Kerroin teille viime postauksessa, että lauantai tulee olemaan huikea päivä ja sitä se todellakin oli! Te ehkä muistatte mun käyneen Helsingin Training for Warriors salilla ennen raskausaikaa. Aloitettiin Jannen kanssa salilla treenaaminen yhdessä 2015 vuonna ja hurahdettiin molemmat ihan täysillä siellä vallitsevaan huikeaan fiilikseen!

Continue Reading

2 Comments
DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Kun joka paikkaa kolottaa

Tänään on kolmas päivä ensimmäisestä hoidosta. Hoitopäivänä ei oikeastaan ollut vielä suurempia tuntemuksia, mutta eilen alkoi kolotukset koko kropassa. Joka luuta vihloo ja tuntuu kuin neulalla pisteltäisiin sinne ja tänne. Kipua on vaikea selittää, mutta se saattaa yhdessä hetkessä olla lonkassa ja toisessa poskiluussa.

Continue Reading

6 Comments
Lifestyle Lifie rintasyöpä

Vuodenvaihde & eka hoito takana

Mahtavaa alkanutta vuotta ♥ 

Meillä vuodenvaihdetta juhlittiin tosiaan ihan kotosalla oman perheen kesken. Minealla nousi kuume melkein 40 asteeseen, joten pysyteltiin visusti sisätiloissa. Päätettiin valmistaa extempore nachoplatter meille illalla ja vitsi miten helppo ja maukas ruoka se onkaan!

Continue Reading

20 Comments
Lifestyle Lifie rintasyöpä

Huomista odottaen

Ompas tämä viikko mennyt nopeasti vaikka huomista lääkäriä on odottanut jo yli viikon. Maanantaina kävin verikokeissa ja tiistaina oli se tietokonekuvaus. Mua jännitti ihan hirveesti jotenkin sinne meno, mutta onneksi mulla oli tukijoukkoja mukana ♥

Continue Reading

8 Comments
Lifestyle Lifie rintasyöpä

Sekavin ajatuksin

Ensinnäkin haluan koko sydämestäni kiittää teitä kaikkia ihanista tsempeistä joita olette lähettäneet ♥ Olen enemmän kuin kiitollinen siitä, että mulla on siellä ruudun toisellakin puolella noin suuri tukijoukko tässä taistelussa mukana ♥

Continue Reading

10 Comments

Instagram

  • ⭐ Have a cozy Sunday sweeties ⭐
.
.
.
.
.
.
  • Wish you all a relaxing weekend 🦄
.
.
.
.
.
.
  • Have a relaxing evening 🌠
.
.
.
.
.
.
  • ⭐ Good night & sleep tight ⭐
.
.
.
.
.
.
  • What a weekend ❤ Also for a long time we had a sunny weather today 😍 Now I'm ready for next week 💪
.
.
.
.
.
  • We had so amazing and lovely  day with my @tfwhelsinki familia ❤ Thank you for your support and love 😍💪 Tunnelmallista loppiaista 😘
.
.
.
.
.
.

Follow Me!