DECOR Lifestyle Lifie

Kiitos

Haluan kiittää sydämeni pohjasta teitä viime postauksen kommenteista ♥ Ei ollut helppoa julkaista kuvia itsestä kaljuna, mutta halusin esimerkilläni rohkaista muita samassa tilanteessa olevia. Vaikka en itse meinaa tunnistaa itseäni noista kuvista, saivat kehunne mut tuntemaan oloni varmemmaksi ilman hiuksiakin. Onneksi hiukset kasvavat takaisin ja tämä on vain hetki elämästäni. On muuten kovin hassua, että jotkut haluaa ihan omasta halusta leikata siilin tukan! Koko ajan on pää jäässä ja istun välillä sisälläkin pipo päässä 😀 Hiukset lämmittää kyllä todella paljon, nyt sen huomaa. Ja onhan tässä prosessissa hauskaa sekin, että nyt voin testata kaikki hiusmallit hiusten kasvaessa 😉 Pian pääsette myös näkemään miltä näytän peruukin kanssa. Sekin vähän jännittää!

Nyt on kauniit magnoliat puhjenneet kukkaan ja nappasin teille muutaman kuvan tuosta kauniista oksasta. Ikävä kyllä kovin montaa päivää ei kukintaa saanut ihailla, mutta nyt on jo haettu pari uutta oksaa tilalle. Moni on kysellyt magnolian hintoja ja ainakin Myyrkukassa oksan hinta koosta riippuen on 3-6 euroa. Kuulin, että jossain paikoissa hinta on yli kympinkin! Todella kaunis kukka, kunhan vain malttaa odotella sen puhkeamista. Pidättekös te myös?

Kannattaa pysyä kuulolla sillä seuraavassa postauksessa on luvassa huikea arvonta ♥

Ihanaa tiistai-iltaa!

2 Comments
Previous Post
27.2.2018
Next Post
27.2.2018

2 Comments

  • Jenna

    Olet kaunis, hiuksilla tai ilman! Tärkeintä on mitä sisältä löytyy. Ihailen kyllä sun positiivisuutta ja rohkeutta. Ku katsoin instassa kuvaa jossa näkyy tyttösi nii minulle tuli niin lämmin olo, että onneksi hänellä on niin upea äiti, sisältä kuin ulkoa. Vaikka en sinua tunne niin pystyn sanomaan näin. Sinusta välittyy sellainen hyvyys ja lämpö. Toivon sinulle voimia käydä tämä vaihe elämässä, toivon että nautit niistä ilon hetkistä mitä on kaiken raskaan keskellä ja etenkin lapsesta. Niinhän jo teetkin, arvostan sitä.

  • Chandelierhome

    Kaunis on ❤ meiltäpäin en vielä ole löytänyt. Jostain luin että kuuman veden kun vaihtaa aina niin nuput aukeavat.

Leave a Reply

Artikkelit